Ikerláng szerelem vs. duálpárok – Ki melyiket kapja?

Írta: ,

Ikerláng szerelem, duálpárok, karmikus szerelem… Amióta egyre nagyobb népszerűségnek örvend a spiritualitás, hirtelen mindenki keresi az ikerlángját, és nem is akarja beérni kevesebbel, pedig legtöbbször az emberek nem is igazán tudják, mire van szükségük. Ideje hanyagolni a jelzőket, és inkább arra koncentrálni, hogy azt kapd, amire szükséged van, és ami neked a legjobb!

1/4 A duálpárok

Ezt legjobban a jin-jang által értheted meg, ugyanis a duálpárok egymás komplementerei. Képzeld el a mágnes két pólusát, mert egy ilyen párosítás is pontosan így egészíti ki egymást. Nagyon szerencsésnek mondhatod magad, ha életed során egy ilyen szerelem megadatik neked, mert gyakorlatilag megkapod a másik, hiányzó feledet. Nagyon fontos egy ilyen egyesülésnél az időzítés, mert ha még nincs meg mindkét félben a feltétel nélküli szeretet és elfogadás, akkor könnyen lehet, hogy inkább taszítják egymást. Éppen ezért csak akkor részesülhetsz ebben az érzésben, ha te már készen állsz rá. Ha folyamatosan azt kérdezgeted, hogy a te életedben miért nincs ehhez hasonló, akkor biztos lehetsz benne, hogy azért, mert még magaddal van dolgod. Ez nem egyszerű szerelem, mert bár látod a másikban önmagadat, látod a „másságát” is, amit nem könnyű befogadni – pontosan ezért kell megtanulnod a másikat feltétel nélkül szeretni.

A mindent elsöprő ikerláng szerelem Kép forrása: hunterleone.com

2/4 A mindent elsöprő ikerláng szerelem

Az ikerláng nagyon ritka kapcsolat és nem is mindenkinek adatik meg élete során. Keleti tanok szerint, amikor megszülettünk, akkor a lelkünk kettévált, és nemet választott.

A másik fél az ikerlángunk. Ebben az esetben vonzalom helyett megmagyarázhatatlan kíváncsiságot érzel a kezdeti szakaszban, és az egész addigi életed hirtelen értelmetlenné válik, mert úgy érzed, hogy nem is igazán éltél előtte. Van úgy, hogy a környezetünk nem is érti ezt az erős kötődést. Az érzelmeid olyanok, mintha mindig ismertétek volna egymást, úgy érzed, hogy ő pontosan olyan, mint te. Mivel itt nincs szerepjátszás, ezért a közös életetek első felét végigveszekeditek, de ha képesek vagytok összecsiszolódni, akkor szoros egységként tudtok élni. Tehát, ha te csakis az ikerlángodnak adsz esélyt az életedben, mert azt hiszed, hogy ez maga a tökéletesség, akkor tévedsz. Kemény munka előzi meg a harmonikus állapotot, de ha elértek oda, akkor megízlelhetitek a földi paradicsomot.

Ki melyiket kaphatja? Kép forrása: smartshoot.com

3/4 Ki melyiket kaphatja?

Hidd el, nem az a fontos, hogy duál, vagy ikerláng szerelmed lesz, mert nem ez számít. Sokan úgy élnek ikerláng szerelemben, hogy nem is tudnak róla. Ráadásul mindenki azt hiszi, hogy csak ebben lehet igazán boldog.

A valóság az, hogy mindig olyan társat kapsz magad mellé, amilyen szinten éppen te is vagy. Tehát, ha nem szereted önmagad, folyton csak bírálod a külsődet vagy a belsődet, akkor valószínű, hogy olyan férfit vonzol be, aki erre ráerősít.

Először neked kell megerősödnöd ahhoz, hogy egy igazán különleges szerelmet élhess meg.

Az örök kérdés: mikor? Kép forrása: moncheribridals.com

4/4 Az örök kérdés: mikor?

Mi, nők, hajlamosak vagyunk mindent siettetni és nem engedni, hogy minden úgy történjen, ahogy számunkra a legjobb. Ha hiszel abban, hogy nálad nagyobb erő mozgatja életed szálait, akkor azt is tudhatod, hogy mindig akkor kapod meg a kívánt dolgokat, amikor annak ott a helye, és ez általában tényleg akkor következik be, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Lehet, hogy te már úgy érzed, hogy készen állsz rá, közben pedig csak óriási káosz lenne, ha belecsöppennél egy ilyen erős kapcsolatba.

Soha ne bánd az egyedül töltött időt, mert ez csak a javadat szolgálhatja. Először ismerd meg azt a csodás embert, aki vagy, és utána engedj be valaki különlegeset az életedbe.