Szűz horoszkóp

Mi teszi vajon a Szűz jegyben szülötteket olyan egyedivé? A Szűz horoszkópja szerint ezt a csillagjegyet sokszor beskatulyázzák és elintézik őket annyival, mint megrögzött perfekcionisták, akik állandóan elvesznek a részletekben. Pedig ennél sokkal több egy igazi Szűz személyisége.

Ugyan valóban hajlamosak rá, hogy túl magasra tegyék maguknak a mércét és annak ellenére, hogy fáradhatatlanul dolgoznak, olykor felesleges stressz alá helyezik magukat, mert csak a tökéletes felel meg nekik.

Szűz napi horoszkóp 2022.10.02.

Nem kerül minden pénzbe, ami jó. Ha most nem is engedheted meg magadnak a nagyzolást, egy baráti beszélgetés, egy nagy séta, egy ölelés valamelyik szerettedtől mindig ingyen van, és többet jelenthet, mint bármi, amit pénzen megvehetnél. Használd ki ezt! Mérleg

Szűz heti horoszkóp 2022.09.26. - 10.02.

Sok teendő vár rád ezen a héten, amelyek hatással lehetnek az anyagi helyzeted alakulására is. Ha azonban egyszer ezeken túljutsz, akkor végre megoldódik a többi gondod is.

Szerelem: Nem biztos, hogy minden úgy alakul, mint ahogyan elképzelted, de az új felállás sem lesz rosszabb. Csak sodródj egy kicsit az árral, és sikerül majd elkapnod a ritmust.

Karrier: Olyan sok mindennek kell most egyszerre megfelelned, hogy nem csoda, ha a többiek nem bírják a tempót. Lehet, hogy te képes vagy tartani az iramot, de a hét végére te is elfáradhatsz. Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Szűz havi horoszkóp 2022.10.

Túl sokat és feleslegesen aggodalmaskodsz valamin, ami pedig nem kellene, hogy ilyen nagy ügy legyen. Engedd el a fölösleges szorongást, figyelj inkább befelé, hiszen ott is nagyon fontos dolgok történnek.

Szerelem: Valaki melletted áll a nehéz helyzetekben is, és ez sokat jelent számodra. Ne felejtsd el ezt kimutatni neki, és ne arra használd őt, hogy levezesd a felgyülemlett feszültséget egy veszekedésben.

Karrier: Ne láss bele túl sokat egy kisebb dologba, aminek valójában te is tudod, hogy nincs olyan nagy jelentősége. Próbálj tárgyilagos maradni, és kizárni az érzelmeidet a munkából. Mérleg

Mások ezeket is olvassák a Szűz csillagjegyről