Szűz horoszkóp

Mi teszi vajon a Szűz jegyben szülötteket olyan egyedivé? A Szűz horoszkópja szerint ezt a csillagjegyet sokszor beskatulyázzák és elintézik őket annyival, mint megrögzött perfekcionisták, akik állandóan elvesznek a részletekben. Pedig ennél sokkal több egy igazi Szűz személyisége.

Ugyan valóban hajlamosak rá, hogy túl magasra tegyék maguknak a mércét és annak ellenére, hogy fáradhatatlanul dolgoznak, olykor felesleges stressz alá helyezik magukat, mert csak a tökéletes felel meg nekik.

Szűz napi horoszkóp 2021.10.20.

Egyelőre nem akarod minden kártyádat kijátszani, van, amit a legvégső esetre tartogatsz. Ha minden kötél szakad, így még akkor is lesz hová nyúlnod, ha mások már azt hiszik, feladod.

Szűz heti horoszkóp 2021.10.18. - 10.24.

Sok teendő vár rád ezen a héten, amelyek hatással lehetnek az anyagi helyzeted alakulására is. Ha azonban egyszer ezeken túljutsz, akkor végre megoldódik a többi gondod is.

Szerelem: Nem biztos, hogy minden úgy alakul, mint ahogyan elképzelted, de az új felállás sem lesz rosszabb. Csak sodródj egy kicsit az árral, és sikerül majd elkapnod a ritmust.

Karrier: Olyan sok mindennek kell most egyszerre megfelelned, hogy nem csoda, ha a többiek nem bírják a tempót. Lehet, hogy te képes vagy tartani az iramot, de a hét végére te is elfáradhatsz.

Szűz havi horoszkóp 2021.10.

Olyan körökben mozoghatsz most, amit nem érzel a sajátodnak, és kibúvót is mielőbb keresnél. Ne feledd azonban, hogy minden helyzetből, így ebből is lehet tanulni, ha úgy állsz a dologhoz.

Szerelem: Nem akarsz elkapkodni semmit, de úgy is érzed, hogy itt van a nagy lépések ideje. Ha már biztos vagy magadban, kérd ki a partnered véleményét is a dologról.

Karrier: Végre van egy kis időd a lazításra és a kikapcsolódásra, amire már nagy szükséged volt. Ez a hónap segíthet, hogy újra megtaláld önmagadat.

Mások ezeket is olvassák a Szűz csillagjegyről