Ikrek horoszkóp

Az Ikrekről horoszkópja alapján az a hír járja, hogy kicsit – vagy talán nem is olyan kicsit – szétszórtak, pedig erre az összetett, különleges csillagjegyre messze nemcsak ez jellemző.

A jegy szülöttei nemcsak barátságos és érdekes emberek, hanem olyan személyiségek, akik örök nyughatatlanok és folyamatosan az új tudást szomjazzák.

Ikrek napi horoszkóp 2023.09.23.

Minden mindennel hatással van, és erre te is rájössz ma, amikor egyetlen apró cselekedeted események egész sorozatát indítja el, és a végén egy lavina előtt találhatod magadat. Késő megpróbálni visszafordítani a dolgokat, inkább a már kialakult helyzettel próbálj kezdeni valamit. A megoldást egy barátod segítsége jelentheti.

Ikrek heti horoszkóp 2023.09.18. - 09.24.

Érzed, hogy van valami, amit meg kellene tenned, de egyelőre még nem vagy biztos abban, hogy készen állsz rá. Ne erőltesd a dolgot csak azért, mert nem akarod átvinni a következő évre.

Szerelem: Kiderül, hogy nem minden úgy áll, mint ahogyan te hitted, és ez kissé csalódottá tehet. Nem biztos azonban, hogy a kialakult helyzet rosszabb, mint amit te szerettél volna.

Karrier: Be kell fejezned egy fontos feladatot, mielőtt átadhatod magadat a pihenésnek. Próbálj pontot tenni a folyamatban lévő ügy végére.

Ikrek havi horoszkóp 2023.09.

Régóta foglalkozol már valamivel, de ez nem jelenti azt, hogy nem maradhatsz nyitott az új megoldásokra. Járj nyitott szemmel, mert lehet, hogy most egy olyan megoldásra bukkansz, ami sok régi gondodat meg tudja oldani.

Szerelem: Ne feledd, hogy a szenvedély, bár fontos, nem minden. Energiát kell fektetnetek abba is, hogy megtanuljatok megbízni a másikban.

Karrier: Nem szégyen beismerni, ha van olyan dolog, amihez nem értesz, hiszen ez a leggyorsabb módja a tanulásnak. Ne szorongj olyan sokat, merj kérdezni, hogy fejlődni tudj.

Mások ezeket is olvassák az Ikrek csillagjegyről