Ikrek horoszkóp

Az Ikrekről horoszkópja alapján az a hír járja, hogy kicsit – vagy talán nem is olyan kicsit – szétszórtak, pedig erre az összetett, különleges csillagjegyre messze nemcsak ez jellemző.

A jegy szülöttei nemcsak barátságos és érdekes emberek, hanem olyan személyiségek, akik örök nyughatatlanok és folyamatosan az új tudást szomjazzák.

Ikrek napi horoszkóp 2021.10.20.

Próbálsz időben lépni, de úgy érzed, egyre szorosabbra zárul körülötted a hurok, nem tudod, mi tévő lehetnél, merre indulj tovább. Ne izgulj, mert amikor igazán kell, megérkezik majd a segítség.

Ikrek heti horoszkóp 2021.10.18. - 10.24.

Úgy tervezted, hogy valakivel megosztod ennek a hétnek az eseményeit, de nem biztos, hogy ő is készen áll erre a dologra. Amit lehet, azt élvezd ki egymagad is.

Szerelem: Biztosra akarsz menni, de az érzelmeket nem lehet előre csomagolni vagy tartósítani. Éppen a bizonytalanság az azonban, ami olyan izgalmassá teheti ezt a helyzetet.

Karrier: Bosszant, hogy nem rajtad múlik egy saját sikered, és hogy mást is be kell vonnod. A saját érdekedben azonban jobban jársz, ha bosszankodás helyett inkább segíteni próbálsz neki.

Ikrek havi horoszkóp 2021.10.

Ha egyszer felveszed a ritmust, megállíthatatlan leszel, de addig egy kicsit döcögősen haladhatnak a dolgok. Bármi is a terved, a hónap második felében már jól fogsz haladni vele.

Szerelem: Izgalmas érzések kerítenek a hatalmukba, de még nem vagy biztos abban, hogy át merd-e adni magad ezeknek. Ha eltökélted magad, csak akkor cselekedj.

Karrier: Válaszúthoz érkezel, és bármelyik irányba indulsz is el, lesznek majd áldozatok, amiket meg kell hoznod. Ezt el kell fogadnod, és arra menned, amerre a szíved húz.

Mások ezeket is olvassák az Ikrek csillagjegyről