Ikrek horoszkóp

Az Ikrekről horoszkópja alapján az a hír járja, hogy kicsit – vagy talán nem is olyan kicsit – szétszórtak, pedig erre az összetett, különleges csillagjegyre messze nemcsak ez jellemző.

A jegy szülöttei nemcsak barátságos és érdekes emberek, hanem olyan személyiségek, akik örök nyughatatlanok és folyamatosan az új tudást szomjazzák.

Ikrek napi horoszkóp 2022.10.02.

Túlzás lenne azt állítani, hogy mindig helyes döntéseket hozol, de többnyire jól érzékkel állapítod meg, mikor kerülsz olyan szituációba, amelyikből jobb gyorsan távozni, és ma szükséged lesz erre a képességedre. Ha rossz társaságba keveredsz, ne habozz lépni, még akkor sem, ha ezzel esetleg megbántasz másokat. Rák

Ikrek heti horoszkóp 2022.09.26. - 10.02.

Úgy tervezted, hogy valakivel megosztod ennek a hétnek az eseményeit, de nem biztos, hogy ő is készen áll erre a dologra. Amit lehet, azt élvezd ki egymagad is.

Szerelem: Biztosra akarsz menni, de az érzelmeket nem lehet előre csomagolni vagy tartósítani. Éppen a bizonytalanság az azonban, ami olyan izgalmassá teheti ezt a helyzetet.

Karrier: Bosszant, hogy nem rajtad múlik egy saját sikered, és hogy mást is be kell vonnod. A saját érdekedben azonban jobban jársz, ha bosszankodás helyett inkább segíteni próbálsz neki. Rák (június 22 - július 22)

Ikrek havi horoszkóp 2022.10.

Régóta foglalkozol már valamivel, de ez nem jelenti azt, hogy nem maradhatsz nyitott az új megoldásokra. Járj nyitott szemmel, mert lehet, hogy most egy olyan megoldásra bukkansz, ami sok régi gondodat meg tudja oldani.

Szerelem: Ne feledd, hogy a szenvedély, bár fontos, nem minden. Energiát kell fektetnetek abba is, hogy megtanuljatok megbízni a másikban.

Karrier: Nem szégyen beismerni, ha van olyan dolog, amihez nem értesz, hiszen ez a leggyorsabb módja a tanulásnak. Ne szorongj olyan sokat, merj kérdezni, hogy fejlődni tudj. Rák

Mások ezeket is olvassák az Ikrek csillagjegyről