Ikrek horoszkóp

Címlap / Horoszkóp / Ikrek horoszkóp

Ikrek horoszkóp

Az Ikrekről horoszkópja alapján az a hír járja, hogy kicsit – vagy talán nem is olyan kicsit – szétszórtak, pedig erre az összetett, különleges csillagjegyre messze nemcsak ez jellemző.

A jegy szülöttei nemcsak barátságos és érdekes emberek, hanem olyan személyiségek, akik örök nyughatatlanok és folyamatosan az új tudást szomjazzák.

Ikrek napi horoszkóp 2021.06.14.

Érzelmes vallomást kaphatsz ma valakitől, amire egyáltalán nem voltál felkészülve. Ha meg is lep a dolog, és először nem is tudod, hogyan érezz vele kapcsolatban, végül örülni fogsz annak, hogy valaki megvallotta az érzéseit.

Ikrek heti horoszkóp 2021.06.14. - 06.20.

Fordulhat a kocka, és olyan helyre kerülhetsz, ahol eddig valaki más volt, ő pedig a te cipődbe kerülhet. Most mindketten értékes tapasztalatokat szerezhettek a másikról.

Szerelem: A héten a kulcsszó a türelem, ha nem vagy hajlandó tenni azért, hogy a dolgok helyrejöjjenek, akkor magától nem fog most semmi sem megoldódni. Ne egyik pillanatról a másikra várd a megoldást.

Karrier: Jót tenne neked egy kis szünet, a pihenésre mindenkinek szüksége van. A hét második felében talán lehetőséged is lesz erre.

Ikrek havi horoszkóp 2021.06.

Várakozó álláspontra helyezkedsz, meg akarod előbb tudni, hogy mások mit gondolnak egy helyzetről, és csak utána megmutatni a véleményedet. Bölcs taktikát választasz, az idő téged igazol majd.

Szerelem: Nem érdemes mindent úgy a szívedre venni, mert csak saját magadnak okozol ezzel fájdalmat. Ne sértődj meg azon, amit nem sértésnek szántak.

Karrier: Egyelőre óvatos vagy, nem szeretnél elkiabálni semmit, és ezt jól is teszed. Nem árt a figyelem, bár a dolgok neked kedveznek majd.

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

Mások ezeket is olvassák az Ikrek csillagjegyről