Ikrek horoszkóp

Az Ikrekről horoszkópja alapján az a hír járja, hogy kicsit – vagy talán nem is olyan kicsit – szétszórtak, pedig erre az összetett, különleges csillagjegyre messze nemcsak ez jellemző.

A jegy szülöttei nemcsak barátságos és érdekes emberek, hanem olyan személyiségek, akik örök nyughatatlanok és folyamatosan az új tudást szomjazzák.

Ikrek napi horoszkóp 2022.01.28.

Minden mindennel hatással van, és erre te is rájössz ma, amikor egyetlen apró cselekedeted események egész sorozatát indítja el, és a végén egy lavina előtt találhatod magadat. Késő megpróbálni visszafordítani a dolgokat, inkább a már kialakult helyzettel próbálj kezdeni valamit. A megoldást egy barátod segítsége jelentheti.

Ikrek heti horoszkóp 2022.01.24. - 01.30.

Úgy tervezted, hogy valakivel megosztod ennek a hétnek az eseményeit, de nem biztos, hogy ő is készen áll erre a dologra. Amit lehet, azt élvezd ki egymagad is.

Szerelem: Biztosra akarsz menni, de az érzelmeket nem lehet előre csomagolni vagy tartósítani. Éppen a bizonytalanság az azonban, ami olyan izgalmassá teheti ezt a helyzetet.

Karrier: Bosszant, hogy nem rajtad múlik egy saját sikered, és hogy mást is be kell vonnod. A saját érdekedben azonban jobban jársz, ha bosszankodás helyett inkább segíteni próbálsz neki.

Ikrek havi horoszkóp 2022.01.

Ha egyszer felveszed a ritmust, megállíthatatlan leszel, de addig egy kicsit döcögősen haladhatnak a dolgok. Bármi is a terved, a hónap második felében már jól fogsz haladni vele.

Szerelem: Izgalmas érzések kerítenek a hatalmukba, de még nem vagy biztos abban, hogy át merd-e adni magad ezeknek. Ha eltökélted magad, csak akkor cselekedj.

Karrier: Válaszúthoz érkezel, és bármelyik irányba indulsz is el, lesznek majd áldozatok, amiket meg kell hoznod. Ezt el kell fogadnod, és arra menned, amerre a szíved húz.

Mások ezeket is olvassák az Ikrek csillagjegyről