Horoszkóp

Olvasd el elsőként, mit ígér neked a friss horoszkóp. Válaszd ki a csillagjegyed és minden kiderül! A csillagjegyednek megfelelő napi, heti és havi előrejelzésedet megtalálod itt minden nap.

Napi horoszkóp

  • Most ne próbálj ki új dolgokat! Napi horoszkóp 2021. január 24.
    Kos Még van esélyed utolérni magadat, de akkor mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy kedvezően alakuljanak a dolgok. Most már nem fér bele egy kis pontatlanság, készen kell állnod mindenre. Bika Szívesen segítesz valakinek, aki fontos számodra, aki közel áll hozzád. Cserébe nem is vársz semmit, mert az is elég, hogy tudod, hogy jót tettél valakivel. A sors még meghálálja ezt neked. Ikrek Valami újdonságra vágysz, de közben attól is félsz, hogy kilépj a megszokott köreidből. Tarts ki még egy kicsit, mert így elérheted a célodat, és akkor sokkal nagyobb lelkesedéssel vágsz új dolgokba. Rák Közel kerülsz valakihez, de ez az érzés most egyszerre riasztó és kellemesen bizseregtető is. Próbáld megélni minden mélységét, hogy el tudd dönteni, akarod-e ezt, jó-e neked ez a helyzet.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Még több horoszkóp

horoszkóp (görögül: horoszkoposz, „óranézés”) az asztrológia hiedelemrendszere szerint a Nap, a Hold, a Naprendszer bolygói és a 12 állatövi jegy helyzete egy adott pillanatban, általában egy személy születése idején, vagy életének fontos fordulópontján feltüntető ábra az esemény idejére és földrajzi helyére felállítva. Segítségével az „asztrológus” következtetéseket von le az adott ember sorsáról, jelleméről, betegségi hajlamairól stb. Forrás: Wikipedia.hu