Horoszkóp

Olvasd el elsőként, mit ígér neked a friss horoszkóp. A csillagjegyednek megfelelő napi, heti és havi előrejelzésedet megtalálod itt minden nap.

Napi horoszkóp

Ez itt a friss mai horoszkóp:

 • Napi horoszkóp: Fontos információkat vársz – 2021. május 6.

  Kos (március 21 – április 20) napi horoszkóp

  Nem akarsz zavarni senkit, de több és pontosabb tudásra van szükséged ahhoz, hogy megfelelően felkészülj a céljaidhoz. Ha ezeket az információkat megszerezted, már egyedül is képes vagy elbánni bármilyen feladattal.

  Bika (április 21 – május 20) napi horoszkóp

  Híreket vársz valaki felől, de az információ késik, vagy nem megbízható. Lehet, hogy az lesz a legjobb, ha felkerekedsz, és magad jársz utána a dolgoknak, mert így tudni fogod, hogy megbízható a tudásod.

  Ikrek (május 21 – június 21) napi horoszkóp

  Úgy tűnhet, mintha valaki szándékosan téged bosszantana, pedig egyszerűen csak nem áll még készen arra, hogy egyedül hozzon meg egy döntést. Lehet, hogy most még egy kis segítségre szorul, de hamarosan önálló lesz, és ez részben a te érdemed is.

  Rák (június 22 – július 22) napi horoszkóp

  Sokkal jobban alakul valami, mint ahogyan azt vártad, pedig te már azzal is elégedett lettél volna, ha nagyjából az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok. Most azonban úgy tűnik, minden a lehető legjobb irányba halad.

  Oroszlán (július 23 – augusztus 23) napi horoszkóp

  Merészen kergeted az álmaidat, de ne feledd, hogy neked is szükséged van néha egy kis pihenésre. Hagyj időt magadnak arra, hogy feltöltekezz, mert ilyenkor jöhetnek a legjobb ötletek.

  Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) napi horoszkóp

  Idejében pontot teszel az ügy végére, mielőtt az túlnőne rajtad, vagy olyan szövevénybe keverne, amiből nehezen tudod kimenteni magadat. Fontos, hogy megtanuld meghúzni a határokat.

  Mérleg (szeptember 24 – október 23) napi horoszkóp

  Szereted, ha minden a helyén van, és a magad módján intézheted a dolgokat, az pedig kifejezetten zavar, ha valaki nem ennyire hatékonyan cselekszik. Legyél türelmesebb, mert fontos, hogy a kapcsolataid épségét is megőrizd.

  Skorpió (október 24 – november 22) napi horoszkóp

  Nehézségek adódhatnak egy fontos dologgal kapcsolatban, és bár úgy tűnik, hogy minden idejében megoldódik, te szeretnél már pontot tenni az ügy végére, és lezárni ezt a kérdést. Hamarosan ennek is eljön az ideje.

  Nyilas (november 23 – december 21) napi horoszkóp

  Nem jut ma mindenre időd, de a legfontosabb dolgokat sikerül elintézned, így nyugodtan fekszel le estére. Elégedett vagy az eredményeiddel, és bár tudod, hogy hosszú út áll még előtted, bízol a sikereidben.

  Bak (december 22 – január 20) napi horoszkóp

  Valaki keresztül húzza a számításaidat, és ráadásul nem is igazán tehetsz semmit a dolog ellen. Próbálj higgadt maradni, és felkészülni a következő lépésre, így készen állsz majd az ütközetre, amikor arra kerül a sor.

  Vízöntő (január 21 – február 19) napi horoszkóp

  Aggódsz valaki miatt, de nem tudnád pontosan megmondani, miért. Rossz érzésed van egy dologgal kapcsolatban, és szeretnél minél hamarabb az ügy végére járni, hogy megnyugodhass.

  Halak (február 20 – március 20) napi horoszkóp

  Hiába próbálsz mindent megtenni, úgy érzed, mégis kifutsz az időből. Pedig csak még egyszer át kell gondolnod a dolgokat, és akkor megtalálod azt, ami az utadba áll, és ami megnehezíti, hogy elérd a céljaidat.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Havi horoszkóp

Ezotéria cikkek, horoszkópok

A horoszkóp (görögül: horoszkoposz, „óranézés”) az asztrológia hiedelemrendszere szerint a Nap, a Hold, a Naprendszer bolygói és a 12 állatövi jegy helyzete egy adott pillanatban, általában egy személy születése idején, vagy életének fontos fordulópontján feltüntető ábra az esemény idejére és földrajzi helyére felállítva. Forrás: Wikipedia.hu