Horoszkóp 2021

Olvasd el elsőként, mit ígér neked a friss horoszkóp. A csillagjegyednek megfelelő napi, heti és havi előrejelzésedet megtalálod itt minden nap.

Napi horoszkóp

 • Napi horoszkóp: Őrült tempóban pörögnek ma az események – 2021. február 24.

  Kos

  Ne hagyd ma felbosszantani magadat olyan apróságok miatt, amelyek nem is érdemlik meg az értékes figyelmedet. Koncentrálj a jó dolgokra, hiszen semmi okod a szomorúságra, tedd, amihez kedved van, és ne hagyd, hogy mások pesszimizmusa rád is átragadjon.

  Bika

  Őrült tempóban pörögnek ma az események, csak kapkodod a fejedet, és alig oldasz meg egy feladatot, már érkezik is a másik. A nap végére alaposan kimerülsz, de az este is tartogat még meglepetéseket. Szerencsére ezek az izgalmak sokkal kellemesebbek lesznek, mint a délelőtti események.

  Ikrek napi horoszkóp

  Mielőtt hitelt adsz ma valaki szavának, gondold át, nem áll-e érdekében olyasmit elhitetni veled, ami nem fedi teljesen a valóságot. Ne feledd, még ha nem is hazudik feltétlenül, előfordulhat, hogy amit mond, az más színben tünteti fel az igazságot, mint amilyen.

  Rák

  Meggyűlhet ma a bajod a munkahelyeden valakivel, aki csak azért is ellenszegül az akaratodnak, pedig nem parancsolgatni akarsz, csupán hatékonyan végezni a munkádat. Légy türelmes vele, ha legalább te megőrzöd a hideg véredet, sokkal egyszerűbb lesz megértetni vele, hogy csak mindkettőtök javát akarod.

  Oroszlán

  Mikor minden a feje tetejére áll, választhatsz, hogy hagyod, hogy téged is magával ragadjon a káosz, vagy kihasználod az alkalmat, hogy mindent kicsit más nézőpontból láss. Az élet minden napja lehet egy lecke, és ha megtanulod őket, ma egy lépéssel közelebb kerülhetsz a sikerhez.

  Szűz napi horoszkóp

  Nem szívesen mondasz nemet, amikor valaki segítséget kér tőled, de ne hagyd, hogy a jóindulatoddal visszaéljenek, mert közben éppen a saját magad igényeiből adhatsz alább. Ne feledd, hogy a segítőkészség nem jelenti azt, hogy megengeded másoknak, hogy kihasználjanak.

  Mérleg

  Légy óvatos azokkal, akik csak akkor kedvesek hozzád, amikor valamit el akarnak érni nálad. Sokan vannak, akik önmagadért szeretnek, és ők is hajlandóak áldozatot hozni érted. Inkább rájuk koncentrálj, ahelyett, hogy olyanokra vesztegeted az energiádat, akik nem érdemlik meg.

  Skorpió

  Egy kellemes meglepetésnek köszönhetően jól indul a napod, és ez egészen estig kitart. Próbáld ma te is feldobni valakinek a napját, mert a pozitív energiák így megsokszorozódnak, és a nap végére akár egy régi probléma is megoldódhat.

  Nyilas napi horoszkóp

  Minél tovább időzöl egy kérdés felett, annál jobban összezavarodsz a döntéseid következményeit latolgatva. Néha a legjobb, amit tehetsz, ha csak belevágsz a kalandba, hiszen az eddigi tapasztalataid alapján már tudhatnád, hogy mindegy, mi jön, úgy is megbirkózol majd vele.

  Bak

  Lenne ma bőven teendőd, de semmihez nincs igazán kedved, mindent csak halogatsz, miközben keresed a helyedet. Próbáld meg egy dologra összpontosítani a figyelmedet, különben az egész nap csak elpocsékolt idő lesz, és te sem fogod jól érezni magadat, ha semmi produktívat nem csinálsz.

  Vízöntő

  A barátaid között kialakuló feszültség téged is egy konfliktus közepébe rángathat. Hiába próbálsz ebből kimaradni, mindketten azt várják, hogy állást foglalj. Próbáld feloldani a problémát, de ha sehogyan sem sikerül közös nevezőre jutniuk, mondd ki a véleményedet, bármit is gondoljanak erről.

  Halak napi horoszkóp

  Egy megérzésedre hallgatva ma valami olyasmi történhet veled, amire álmaidban sem gondoltál volna. Néha a legegyszerűbb lépés vezet el a legizgalmasabb eseményekhez, és csodák is történhetnek ott, ahol a legkevésbé számítottál volna rá.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

 • Ragadd meg a kínálkozó alkalmat! Heti horoszkóp 2021. február 22.

  Kos

  Ha hiszel abban, hogy meg tudod valósítani a kitűzött célt, akkor valóban sikerülni is fog a dolog. Csak ne hagyd, hogy valaki elbizonytalanítson.

  Szerelem: Kétségek merülnek fel benned, amikre válaszokat keresel. Ne akarj azonban mindent tudni, néha a sejtelmek a legizgalmasabbak.

  Karrier: Ezen a héten több kihívással is szembe kell nézned, amelyek meghatározhatják a karrieredet. Cselekedj mindig körültekintően.

  Bika

  Válaszokat vársz valakitől, és azt reméled, hogy szavai megnyugtatnak majd. Azt azonban nem tudhatod, hogy ezen a héten más események is felkavarhatják majd körülötted az állóvizet.

  Szerelem: Szükséged van egy kis lazításra ahhoz, hogy ismét megtaláld a saját hangodat. Szánj egy kis időt önmagad megfigyelésére.

  Karrier: Bosszant, hogy egy lehetőség akkor kínálja fel magát, amikor te már továbbléptél. Lehet azonban, hogy ez volt a számodra kijelölt út.

  Ikrek

  Apró nehézségek szegélyezhetik az utadat ezen a héten, de még így sem tud majd eltántorítani semmi sem a valódi célodtól. Kitartásod másoknak is lelkesedést adhat.

  Szerelem: Ha csak azt szeretnéd, ami nem lehet a tiéd, akkor az könnyen elkeseríthet. Ne a csalódást keresd, mert a boldogság is csak karnyújtásnyira van.

  Karrier: Ne vedd most túl könnyedén a dolgokat, mert lehet, hogy valaki figyeli a teljesítményedet. Hozd ki magadból a legjobbat.

  Rák

  Minél többször futsz neki valaminek, annál jobban kiismered a helyzetet, és annál ügyesebb leszel a próbálkozásban. Ne add fel az első kudarcnál.

  Szerelem: Valaki őszinte érzéseket táplál feléd, de te még nem tudod, hogyan érezz ezzel kapcsolatban. Legyél őszinte, és ne hitegesd, ha még nincs mivel.

  Karrier: Érdekes lehetőségeket fedezel fel, amelyek új kapukat nyithatnak meg. Legyél te az első, aki belépsz rajtuk.

  Oroszlán

  Különösen fontos most számodra a pozitív visszacsatolás, mert az önbizalmad nem túl magas ezen a héten. Próbáld önmagad megerősíteni a saját hitedet.

  Szerelem: Az érzelmek sokféle alakban jelentkeznek. Nem mindig a legnagyobb, leglángolóbb szerelmek a legőszintébbek, és nem is azokban van a legtöbb erő.

  Karrier: Makacsul törsz előre, mindegy, ki próbál meg lebeszélni vagy eltántorítani. Az idő végül téged igazol.

  Szűz

  Érdemes néha egy kis szünetet tartani, de nem szabad hagynod, hogy ez elsodorjon a céljaidtól. A valódi eredményekért tényleg keményen kell dolgozni.

  Szerelem: Ezen a héten érdemes energiát fektetni a kapcsolatodba, mert mindkettőtöknek szüksége van erre. Megerősödhet a szerelmetek a hét végére.

  Karrier: Valaki megpróbálja ellopni az érdemeidet, de te ezt nem hagyod neki. Állj ki önmagadért, hiszen kemény munka van az eredményeid mögött.

  Mérleg

  Nehezedre esik most, hogy annak lásd a dolgokat, amik. Ha kell, legyél egy kicsit szigorúbb önmagaddal, különben könnyen olyan útra tévedsz, amin nem szeretnél járni.

  Szerelem: Visszatér valaki az életedbe, akit már nagyon vártál, de nem biztos, hogy az a helyes, ha átadod magad ennek az érzésnek. Emlékezz rá, hogy egyszer már megégetted magadat.

  Karrier: Az érzelmi energiáidat is érdemes most a munkára fordítani, mert ott sokkal több sikert érhetsz el. Használd ki a lehetőségeket.

  Skorpió

  Nem tudod még, hogy hogyan érezz egy új jelenséggel kapcsolatban az életedben, de azt gondolod, hogy meg tudnád ezt szokni. Legyél óvatos, de ne zárkózz el a dologtól.

  Szerelem: Minden körülmény készen áll arra, hogy belevesd magadat a boldogságba, te mégis habozol. Gondold át, mi lehet az, ami visszatart.

  Karrier: Te vagy az egyetlen, aki megtalálhatja a megoldásokat, és ezt te is érzed. Nagy rajtad a nyomás, de végül minden sikerül.

  Nyilas

  Nehéz beszélgetésre kerülhet sor a héten, de ha egyszer túl leszel rajta, legalább tudni fogod, hogy melyik irányba indulj. Mindenkinek megkönnyebbülést hoz ez.

  Szerelem: Nagy dolgok vannak készülőben, amik izgatottá tesznek. Próbálj azért a talajon maradni, és ne éld bele magadat túlságosan semmibe.

  Karrier: Egy kis pihenőre van szükséged, hogy felfrissítsd a kreatív energiáidat. A szünet után a régi lendülettel lépsz vissza a pályára.

  Bak

  Nem tudsz elengedni valamit, amiről már mindenki más lemondott, de még az is lehet, hogy végül neked lesz igazad. Ha tényleg nagyon akarod, akkor semmi sem akadályozhat meg a megvalósításban.

  Szerelem: Kicsit összezavarnak most a saját érzéseid, és még nem tudod, hogy másokat hogyan avass be. Rendezd előbb saját magadban az ügyet.

  Karrier: Olyan valakivel dolgozhatsz együtt a héten, akitől sokat tanulhatsz. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.

  Vízöntő

  Próbálj egy kicsit eltávolodni a problémáktól, mert most túlságosan elmerültél bennük, és ez akadályoz abban, hogy megtaláld a megoldást. Próbálj kevesebbet aggódni.

  Szerelem: Itt az ideje új fejezetet nyitni, és lezárni a múltat. Vond le a tanulságokat, de ne keseregj afölött, aminek vége van.

  Karrier: Kicsit rugalmasabban kell kezelned a dolgokat, mert nem rendelkezhetsz teljesen mások ideje felett. Ne küzdeni próbálj, hanem együttműködni.

  Halak

  Ne szalassz el valamit, amit most megtehetsz, mert később hiányozni fog a lehetőség. Ragadd meg az alkalmat, és a héten próbálj kicsit a pillanatnak élni.

  Szerelem: Ne várj tovább valakire, aki talán nem is érdemli ezt meg. Itt az ideje, hogy a saját boldogságodat helyezd végre előtérbe.

  Karrier: Lehet, hogy lélekben már egy új dolog foglalkoztat, de le kell zárnod valamit, amit elkezdtél. Ez az egyetlen helyes módja a továbblépésnek.

Havi horoszkóp

 • Havi horoszkóp: nagy hatás az életedre – 2021. február
  A február havi horoszkópból kiderül, hogy mit hoz neked az év második hónapja. Legyen szó szerelemről, karrierről vagy egészségről, a csillagok megválaszolják kérdéseidet. Kos Koncentrálj a részletekre ebben a hónapban, mert a felszín alatt olyan események sora zajlik, amelyek nagy hatással vannak az életedre, de talán észre sem veszed őket. Ha megérted a működésüket, irányítani is képes leszel őket. Szerelem: Érzelmi téren hullámvölgyeket és kiugróan jó napokat is tartogat a hónap. Egyik érzelembe se éld bele túlságosan magad, várd ki, hogy a következő héten is kitartanak-e. Karrier: Nem biztos, hogy egy projekted úgy alakul, ahogy tervezted, de az eredmény így sem lesz rossz. Ne elégedetlenkedj, mert ezzel csak mások figyelmét is felhívod a problémára, amit észre sem vettek volna. Bika havi horoszkóp A hónap első felében egy jól hangzó ajánlatot kaphatsz, de légy óvatos, mert […]

Ezotéria cikkek

A horoszkóp (görögül: horoszkoposz, „óranézés”) az asztrológia hiedelemrendszere szerint a Nap, a Hold, a Naprendszer bolygói és a 12 állatövi jegy helyzete egy adott pillanatban, általában egy személy születése idején, vagy életének fontos fordulópontján feltüntető ábra az esemény idejére és földrajzi helyére felállítva. Forrás: Wikipedia.hu