Horoszkóp

Olvasd el elsőként, mit ígér neked a friss horoszkóp. A csillagjegyednek megfelelő napi, heti és havi előrejelzésedet megtalálod itt minden nap.

Napi horoszkóp

Ez itt a friss mai horoszkóp:

 • Napi horoszkóp: Izgalmas kitérőt tehetsz! 2021. április 14.

  Kos (március 21 – április 20) napi horoszkóp

  Ha úgy érzed, olyan útra léptél, ami olyan helyekre vezet, amiket nem akarsz még megtalálni, és kicsit tovább élveznéd a kalandozást, akkor ma remek lehetőség adódik arra, hogy tegyél egy kis kitérőt, és új helyekre lépj. A Kos horoszkóp oldalon még többet olvashatsz erről a csillagjegyről!

  Bika (április 21 – május 20) napi horoszkóp

  Olyan sok lehetőséged adódik ma, hogy hirtelen nem is tudod, melyiket válaszd, és attól félhetsz, lemaradsz valamiről. Minden programban talán nem tudsz részt venni, de a legjobbakat választod majd. A Bika horoszkóp oldalon még többet olvashatsz erről a csillagjegyről!

  Ikrek (május 21 – június 21) napi horoszkóp

  Minél gyorsabban szeretnél letudni valamit, annál nagyobb az esély rá, hogy valami olyan hiba csúszik a számításaidba, ami meghosszabbítja a várakozást. Inkább haladj lépésről lépésre, és szánj időt a megvalósításra. Az Ikrek horoszkóp oldalon még többet olvashatsz erről a csillagjegyről!

  Rák (június 22 – július 22) napi horoszkóp

  Itt az ideje befelé fordulni egy kicsit, és megnézni, mi is az, ami igazából aggaszt, és mik azok a dolgok, amelyek valóban boldoggá tesznek. Ha megtaláltad a valódi válaszokat, azok mentén rendezd a dolgokat. A Rák horoszkóp oldalon még többet olvashatsz erről a csillagjegyről!

  Oroszlán (július 23 – augusztus 23) napi horoszkóp

  A megoldás a gondjaidra egy karnyújtásnyira hever tőled, neked csak észre kell venned a lehetőséget. Ha nem hagyod, hogy a félelem eluralkodjon rajtad, akkor észreveszed, mihez nyúlhatsz segítségért. Az Oroszlán horoszkóp oldalon még többet olvashatsz erről a csillagjegyről!

  Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) napi horoszkóp

  Nem gondolkodik mindenki egyformán, de ezek a különbségek tehetik izgalmasabbá az életet. Ne próbáld meg elkerülni őket, és ha nem is azonosulsz velük, próbálj többet megtudni róluk, mert ezzel is fejlődhetsz. A Szűz horoszkóp oldalon még többet olvashatsz erről a csillagjegyről!

  Mérleg (szeptember 24 – október 23) napi horoszkóp

  Segítségért fordulsz valakihez, akiben megbízol, és most sem kell csalódnod. Lehet, hogy csak arra van szükséged, hogy beszélhess valakinek a gondjaidról, és máris elég erősnek érzed majd magadat a megoldáshoz is. A Mérleg horoszkóp oldalon még többet olvashatsz erről a csillagjegyről!

  Skorpió (október 24 – november 22) napi horoszkóp

  Valaki keresi a hozzád vezető utakat, és ha megtalálná, komoly sikereket érhetnétek el együtt, de te elzárkózol, és így talán nem is veszed észre, hogy meg akar találni. Meg kell nyitnod a kapukat az újdonságok előtt. A Skorpió horoszkóp oldalon még többet olvashatsz erről a csillagjegyről!

  Nyilas (november 23 – december 21) napi horoszkóp

  Változások történnek az életedben vagy a környezetedben, és ezt baljós előjelként élheted meg. Pedig ami most ijesztőnek tűnik, talán egy olyan úton indít el, amit ha nem is könnyű járni, a valódi céljaidhoz vezet. A Nyilas horoszkóp oldalon még többet olvashatsz erről a csillagjegyről!

  Bak (december 22 – január 20) napi horoszkóp

  Szeretnél egy kicsit elvonulni a világból, ugyanakkor arra is vágysz, hogy tudd, mi zajlik körülötted, és részese lehess az eseményeknek. Nem kell, hogy a kettő kizárja egymást, csak gondold meg, mi az, amit beengedsz az életedbe. A Bak horoszkóp oldalon még többet olvashatsz erről a csillagjegyről!

  Vízöntő (január 21 – február 19) napi horoszkóp

  Kicsit tartottál a mai nap kihívásaitól, de végül minden a terveid szerint alakul, és elégedettséggel tölt el, hogy meg tudtál felelni nem csak mások, de a magad elvárásainak is. A Vízöntő horoszkóp oldalon még többet olvashatsz erről a csillagjegyről!

  Halak (február 20 – március 20) napi horoszkóp

  Valaki csak azt nézi, hogy hol tudna belekötni abba, amit csinálsz, de az ilyesmivel nem érdemes foglalkozni, hiszen a keserű embereket te sem teheted boldoggá, de ha sokat rágódsz miattuk, te is keserűvé válhatsz. A Halak horoszkóp oldalon még többet olvashatsz erről a csillagjegyről!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Havi horoszkóp

Ezotéria cikkek, horoszkópok

A horoszkóp (görögül: horoszkoposz, „óranézés”) az asztrológia hiedelemrendszere szerint a Nap, a Hold, a Naprendszer bolygói és a 12 állatövi jegy helyzete egy adott pillanatban, általában egy személy születése idején, vagy életének fontos fordulópontján feltüntető ábra az esemény idejére és földrajzi helyére felállítva. Forrás: Wikipedia.hu