Vízöntő horoszkóp

A Vízöntő horoszkópja szerint ez talán a legösszetettebb csillagjegy, így nem csoda, ha egyben a legtöbbször félreértett is. Látszólag ellentmondásos tulajdonságai miatt sokszor nem könnyű vele kijönni, de ha egy Vízöntő megnyílik neked és barátoddá fogad, az egyik legfontosabb személlyé válik az életedben.

Uralkodó bolygója az Uránusz, ami eredetiségéért és szabadságvágyáért felelős. A Vízöntők független és magabiztos személyiségek, akik híresek egyedi gondolkodásmódjukról. Mivel Levegő-jegy, fontos számára a kommunikáció és az, hogy kreatív gondolatait megoszthassa másokkal.

Vízöntő napi horoszkóp 2023.06.07.

Egy barátod újfajta érzelmekkel közeledik feléd, ami neked sincs egészen ellenedre, de ne ugorj rögtön fejest a kapcsolatba. Lehet, hogy a figyelme csak a hiúságodat legyezi, ha jobban végiggondolod, te is rájössz, hogy nem alkotnátok jó párost. Aki boldoggá tehet, azzal korábban már találkoztál, de még félsz elkötelezni magad mellette.

Vízöntő heti horoszkóp 2023.06.05. - 06.11.

Minél előbb szeretnél túlesni valamin, de nem siettetheted a dolgokat, neked is végig kell járnod minden lépcsőfokot. Hagyj magadnak időt a dolgok felfedezésére.

Szerelem: Úgy érzed, hogy valami nem alakul az elképzeléseid szerint, és ez bizonytalanná tehet. De nincs még okod az aggodalomra. Legyél kicsit türelmesebb magatokkal.

Karrier: Ne akarj mindent ezen a héten megoldani, hagyj magadnak időt a pihenésre is. Egy feladat sem fog csak úgy elszaladni előled.

Vízöntő havi horoszkóp 2023.06.

Most minden összeáll, ha időben cselekszel, ehhez azonban arra van szükség, hogy valóban cselekedj, és most cselekedj. Ne állj tovább készenlétben, itt az ideje annak, hogy el is rugaszkodj a startmezőről.

Szerelem: Sok mindenre hajlandó vagy, hogy bizonyítsd az érzéseidet, de ne feledd, hogy aki igazán szeret, az legfeljebb bátorít a saját határaid feszegetésére, de nem fog kellemetlen helyzetekbe taszítani téged.

Karrier: Fogadd el a lehetőségeket, amiket az élet kínál, különben nem fogsz tudni előre lépni. Ne ijedj meg, hiszen készen állsz arra, hogy sikereket érj el, meg van az ehhez szükséges tudásod.

Mások ezeket is olvassák a Vízöntő csillagjegyről