Vízöntő horoszkóp

A Vízöntő horoszkópja szerint ez talán a legösszetettebb csillagjegy, így nem csoda, ha egyben a legtöbbször félreértett is. Látszólag ellentmondásos tulajdonságai miatt sokszor nem könnyű vele kijönni, de ha egy Vízöntő megnyílik neked és barátoddá fogad, az egyik legfontosabb személlyé válik az életedben.

Uralkodó bolygója az Uránusz, ami eredetiségéért és szabadságvágyáért felelős. A Vízöntők független és magabiztos személyiségek, akik híresek egyedi gondolkodásmódjukról. Mivel Levegő-jegy, fontos számára a kommunikáció és az, hogy kreatív gondolatait megoszthassa másokkal.

Vízöntő napi horoszkóp 2021.10.20.

Szeretnél mindenkinek megfelelni, de te is tudod, hogy a legfontosabb, hogy a saját terveidnek megfelelően haladj. Ne hagyd, hogy valaki eltérítsen a szándékaidtól, most, mikor olyan közel a cél.

Vízöntő heti horoszkóp 2021.10.18. - 10.24.

Készen kell állnod minden eshetőségre, és most nem engedheted meg magadnak, hogy gyenge legyél. Vigyázz, mert a baráti körödben lehetnek olyanok, akik fölösleges időpazarlásra csábítanak.

Szerelem: Egyszerre akarsz két helyen lenni, és ezt a kapcsolatod is megérezheti. Meg kell hoznod egy döntést, és ahhoz kell tartanod magadat.

Karrier: Nem vagy elégedett a saját teljesítményeddel, de önsajnálat helyett csak az segíthet, ha összeszeded magad, és keményebb munkába fogsz.

Vízöntő havi horoszkóp 2021.10.

Sok feladat vár rád ebben a hónapban, de rengeteg sikerélményre is számíthatsz. Úgy tűnik, olyasmiket is sikerül elérned, amelyek hosszabb távon is megkönnyítik majd az életedet.

Szerelem: Saját magad fejlődésével segíthetsz most a legtöbbet a kapcsolatodnak is. Igyekezz kicsit befelé figyelni, megtalálni azt a békét és harmóniát, amit kifelé is sugározhatsz.

Karrier: Úgy érzed, itt az ideje a továbblépésnek, és erre most lehetőséged is nyílik. Akár új munkát keresel, akár a jelenlegiben vágysz új kihívásokra, ebben a hónapban sikerrel járhatsz.

Mások ezeket is olvassák a Vízöntő csillagjegyről