Vízöntő horoszkóp

A Vízöntő horoszkópja szerint ez talán a legösszetettebb csillagjegy, így nem csoda, ha egyben a legtöbbször félreértett is. Látszólag ellentmondásos tulajdonságai miatt sokszor nem könnyű vele kijönni, de ha egy Vízöntő megnyílik neked és barátoddá fogad, az egyik legfontosabb személlyé válik az életedben.

Uralkodó bolygója az Uránusz, ami eredetiségéért és szabadságvágyáért felelős. A Vízöntők független és magabiztos személyiségek, akik híresek egyedi gondolkodásmódjukról. Mivel Levegő-jegy, fontos számára a kommunikáció és az, hogy kreatív gondolatait megoszthassa másokkal.

Vízöntő napi horoszkóp 2022.09.28.

Ingadozik a hangulatod, az egyik pillanatban boldognak, a másikban magányosnak vagy sikertelennek érzed magadat. Mindenkinek vannak jó és rossz pillanatai, és míg bizonyos dolgokban sikeresek vagyunk, addig másokban kevésbé. Koncentrálj a jó dolgokra, és ezek a gyengeségeidet is segítenek fejleszteni. Halak

Vízöntő heti horoszkóp 2022.09.26. - 10.02.

Készen kell állnod minden eshetőségre, és most nem engedheted meg magadnak, hogy gyenge legyél. Vigyázz, mert a baráti körödben lehetnek olyanok, akik fölösleges időpazarlásra csábítanak.

Szerelem: Egyszerre akarsz két helyen lenni, és ezt a kapcsolatod is megérezheti. Meg kell hoznod egy döntést, és ahhoz kell tartanod magadat.

Karrier: Nem vagy elégedett a saját teljesítményeddel, de önsajnálat helyett csak az segíthet, ha összeszeded magad, és keményebb munkába fogsz. Halak (február 20 - március 20)

Vízöntő havi horoszkóp 2022.09.

Most minden összeáll, ha időben cselekszel, ehhez azonban arra van szükség, hogy valóban cselekedj, és most cselekedj. Ne állj tovább készenlétben, itt az ideje annak, hogy el is rugaszkodj a startmezőről.

Szerelem: Sok mindenre hajlandó vagy, hogy bizonyítsd az érzéseidet, de ne feledd, hogy aki igazán szeret, az legfeljebb bátorít a saját határaid feszegetésére, de nem fog kellemetlen helyzetekbe taszítani téged.

Karrier: Fogadd el a lehetőségeket, amiket az élet kínál, különben nem fogsz tudni előre lépni. Ne ijedj meg, hiszen készen állsz arra, hogy sikereket érj el, meg van az ehhez szükséges tudásod. Halak

Mások ezeket is olvassák a Vízöntő csillagjegyről