Vízöntő horoszkóp

A Vízöntő horoszkópja szerint ez talán a legösszetettebb csillagjegy, így nem csoda, ha egyben a legtöbbször félreértett is. Látszólag ellentmondásos tulajdonságai miatt sokszor nem könnyű vele kijönni, de ha egy Vízöntő megnyílik neked és barátoddá fogad, az egyik legfontosabb személlyé válik az életedben.

Uralkodó bolygója az Uránusz, ami eredetiségéért és szabadságvágyáért felelős. A Vízöntők független és magabiztos személyiségek, akik híresek egyedi gondolkodásmódjukról. Mivel Levegő-jegy, fontos számára a kommunikáció és az, hogy kreatív gondolatait megoszthassa másokkal.

Vízöntő napi horoszkóp 2024.05.25.

Vízöntő heti horoszkóp 2024.05.20. - 05.26.

Minél előbb szeretnél túlesni valamin, de nem siettetheted a dolgokat, neked is végig kell járnod minden lépcsőfokot. Hagyj magadnak időt a dolgok felfedezésére.

Szerelem: Úgy érzed, hogy valami nem alakul az elképzeléseid szerint, és ez bizonytalanná tehet. De nincs még okod az aggodalomra. Legyél kicsit türelmesebb magatokkal.

Karrier: Ne akarj mindent ezen a héten megoldani, hagyj magadnak időt a pihenésre is. Egy feladat sem fog csak úgy elszaladni előled.

Vízöntő havi horoszkóp 2024.05.

Mások ezeket is olvassák a Vízöntő csillagjegyről