Vízöntő horoszkóp

Címlap / Horoszkóp / Vízöntő horoszkóp

Vízöntő horoszkóp

A Vízöntő horoszkópja szerint ez talán a legösszetettebb csillagjegy, így nem csoda, ha egyben a legtöbbször félreértett is. Látszólag ellentmondásos tulajdonságai miatt sokszor nem könnyű vele kijönni, de ha egy Vízöntő megnyílik neked és barátoddá fogad, az egyik legfontosabb személlyé válik az életedben.

Uralkodó bolygója az Uránusz, ami eredetiségéért és szabadságvágyáért felelős. A Vízöntők független és magabiztos személyiségek, akik híresek egyedi gondolkodásmódjukról. Mivel Levegő-jegy, fontos számára a kommunikáció és az, hogy kreatív gondolatait megoszthassa másokkal.

Vízöntő napi horoszkóp 2021.06.14.

Egy régi ismerős tűnik fel a színen, és neked rossz érzéseid vannak a dologgal kapcsolatban. Pedig alaptalan a félelmed, bár az ajánlat elsőre kicsit ijesztőnek hat, kecsegtető lehetőségeket rejt magában.

Vízöntő heti horoszkóp 2021.06.14. - 06.20.

Elbizonytalanodhatsz a saját céljaiddal és eredményeiddel kapcsolatban, ez pedig letörheti a lelkesedésedet. Ne hagyd teljesen elmerülni magad, mert nehéz lesz visszatérni a tettek ösvényére.

Szerelem: Lehet, hogy olyan válaszokra találsz most rá a kapcsolatodban, amelyeket eddig máshol kerestél. Az is kiderülhet, hogy alulértékelted valakinek a szerepét az életedben.

Karrier: Egyszerre próbálsz több mindennel foglalkozni, hogy behozd a kimaradt idődet, de vigyázz, mert ez minden energiádat felőrölheti.

Vízöntő havi horoszkóp 2021.06.

Semmi nincs, amit ne lehetne megoldani, de néha kell, hogy kicsit átgondold a dolgokat, és másokkal is elfogadtasd azt, ami igazán fontos neked. A kommunikáción nagyon sok minden múlik!

Szerelem: Szinte a felhők között lebegsz, de ebben a hónapban sok földi teendő is vár rád. A szerelem erőt adhat, de ne hagyd, hogy a figyelmedet is elvonja.

Karrier: Ez a hónap alaposan megdolgoztathat, cserébe viszont komoly fejlődési lehetőségeket tartogat.

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

Mások ezeket is olvassák a Vízöntő csillagjegyről