Mérleg horoszkóp

Gondolkoztál már azon, mi az, ami a Mérleget, ezt a harmonikus csillagjegyet halálra idegesíti, vagy hogy milyen negatív tulajdonságokkal rendelkezhet egy olyan személyiség, aki számára mindennél fontosabb az egyensúly?

A Mérleg horoszkópja alapján azt sokan tudják, hogy a jegy szülöttei okos, logikus gondolkodású emberek, akik igazságosak és fontos számukra, hogy környezetük boldog legyen.

Mérleg napi horoszkóp 2022.12.04.

Nem akarsz elkapkodni egy döntést, inkább csendben meghúzódsz és kivársz, amíg biztos lehetsz mások érzelmeiben, de sokáig nem halogathatod a döntést. Idővel ki kell adnod magadat, és az érzések feltárása mindig kockázattal jár, de ha a csigaházadban maradsz, sosem találod meg a lelki társaidat. Skorpió

Mérleg heti horoszkóp 2022.11.28. - 12.04.

Legszívesebben elvonulnál a világ elől, és majd csak akkor térnél vissza, ha a dolgok már elcsendesedtek. Sajnos azonban te vagy az egyetlen, aki pontot tehet a folyamatban lévő ügyek végére.

Szerelem: Stabilnak érzed a kapcsolatodat, de egy komoly döntés meghozatala mégis megrémiszt. Fontos, hogy megbeszéljétek, ugyanúgy látjátok-e a dolgokat.

Karrier: Mindent megteszel, hogy minden helyzetben megfelelj, és ezért ez a hét alaposan lemeríthet. Az anyagi helyzeteden azonban legalább meglátszik majd a változás. Skorpió (október 24 - november 22)

Mérleg havi horoszkóp 2022.12.

Igyekszel mindenkinek megfelelni, de közben a saját utadat is egyengetned kell. Miközben mindenki másra is gondolsz, ne feledkezz meg a saját érdekeidről sem, hiszen neked is ugyanúgy jár a boldogság, mint bárki másnak.

Szerelem: Nagy lépésre készülsz, de már régen elszántad magadat. Ahogy közeledik az időpont, csak egyre biztosabb leszel az érzéseidben, és már nem maradt benned félelem.

Karrier: Nehéz döntés előtt állsz, hiszen jó pénzt ajánlanak egy olyan munkáért, amit nem biztos, hogy szívesen végzel. El kell döntened, hosszú távon mi éri meg neked. Skorpió

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

Mások ezeket is olvassák a Mérleg csillagjegyről