Mérleg horoszkóp

Gondolkoztál már azon, mi az, ami a Mérleget, ezt a harmonikus csillagjegyet halálra idegesíti, vagy hogy milyen negatív tulajdonságokkal rendelkezhet egy olyan személyiség, aki számára mindennél fontosabb az egyensúly?

A Mérleg horoszkópja alapján azt sokan tudják, hogy a jegy szülöttei okos, logikus gondolkodású emberek, akik igazságosak és fontos számukra, hogy környezetük boldog legyen.

Mérleg napi horoszkóp 2023.10.03.

Csak az sebezhet meg, akinek te magad megengeded. Ha valaki bántani akar, nem érdemli meg, hogy helyet adj neki a szívedben, ha pedig kizárod onnan, nem lesz többé hatással rád. Vigyázz, mert lehet, hogy mézes-mázos szavakkal és ígéretekkel próbálja majd visszacsalni magát, de ha elgyengülsz, újra megsebez.

Mérleg heti horoszkóp 2023.10.02. - 10.08.

Ne csak egy dologra figyelj a héten, mert lehet, hogy ott visszanyered az irányítást, de valami másban elcsúszhatsz, és nem úgy alakulnak majd az események, mint ahogyan azt szeretnéd. Tartsd nyitva a szemedet!

Szerelem: Ha sikerül egy negatív érzelmet elengedned, a helyébe sok pozitív kerülhet. Csak próbáld megtalálni a magad boldogságát, amire igazából szükséged van.

Karrier: szeretnél már hátra dőlni és pihenni egy kicsit, de az év legvége is húzósra sikerül. Azért találj időt az ünneplésre is majd.

Mérleg havi horoszkóp 2023.10.

Igyekszel mindenkinek megfelelni, de közben a saját utadat is egyengetned kell. Miközben mindenki másra is gondolsz, ne feledkezz meg a saját érdekeidről sem, hiszen neked is ugyanúgy jár a boldogság, mint bárki másnak.

Szerelem: Nagy lépésre készülsz, de már régen elszántad magadat. Ahogy közeledik az időpont, csak egyre biztosabb leszel az érzéseidben, és már nem maradt benned félelem.

Karrier: Nehéz döntés előtt állsz, hiszen jó pénzt ajánlanak egy olyan munkáért, amit nem biztos, hogy szívesen végzel. El kell döntened, hosszú távon mi éri meg neked.

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

Mások ezeket is olvassák a Mérleg csillagjegyről