Mérleg horoszkóp

Gondolkoztál már azon, mi az, ami a Mérleget, ezt a harmonikus csillagjegyet halálra idegesíti, vagy hogy milyen negatív tulajdonságokkal rendelkezhet egy olyan személyiség, aki számára mindennél fontosabb az egyensúly?

A Mérleg horoszkópja alapján azt sokan tudják, hogy a jegy szülöttei okos, logikus gondolkodású emberek, akik igazságosak és fontos számukra, hogy környezetük boldog legyen.

Mérleg napi horoszkóp 2021.11.29.

Szeretnél egy kicsit eltávolodni a sok stressztől és a nyomástól, ami most rád nehezedik, de ha most nem teszel pontot egy ügy végére, azzal a későbbiekben megnehezíted a dolgodat. Tarts ki még egy kicsit.

Mérleg heti horoszkóp 2021.11.29. - 12.05.

Legszívesebben elvonulnál a világ elől, és majd csak akkor térnél vissza, ha a dolgok már elcsendesedtek. Sajnos azonban te vagy az egyetlen, aki pontot tehet a folyamatban lévő ügyek végére.

Szerelem: Stabilnak érzed a kapcsolatodat, de egy komoly döntés meghozatala mégis megrémiszt. Fontos, hogy megbeszéljétek, ugyanúgy látjátok-e a dolgokat.

Karrier: Mindent megteszel, hogy minden helyzetben megfelelj, és ezért ez a hét alaposan lemeríthet. Az anyagi helyzeteden azonban legalább meglátszik majd a változás.

Mérleg havi horoszkóp 2021.11.

Nehezedre esik elköteleződni valami mellett, talán azért is, mert félsz a csalódástól. De ne feledd, ha nem teszed próbára magadat, sosem tudod meg, hogy meddig juthattál volna.

Szerelem: Természetes, ha időnként vannak kétségeid, de ez még nem jelenti azt, hogy ne működne a kapcsolatotok. Beszéljetek egymással a félelmeitekről.

Karrier: Egyszerre sok minden zúdul most a nyakadba, és neked meg kell tanulnod úrrá lenni a dolgokon. Szerencsére, ha egyszer rászánod magad, ez nem is lesz olyan nehéz.

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

Mások ezeket is olvassák a Mérleg csillagjegyről