Bika horoszkóp

A Bika horoszkópja szerint a jegy szülötteit gyakran gondolják hirtelen haragú, forrófejű embereknek, pedig valójában nyugodt, kiegyensúlyozott személyiségek.

Türelmesek és képesek sokáig nyelni, de ha egyszer megharagszanak, akkor valóban elszabadul a pokol. Köztudott róluk, hogy szeretik élvezni az életet, illetve jó szemük van a szép dolgokra és ezért hajlandóak is megdolgozni.

Bika napi horoszkóp 2022.10.02.

A mesékben nem csak a gyerekek hisznek, néha a felnőtteknek is jól esik elhinni azt, amit szeretnének. Az illúziók azonban egyszer csak összedőlnek, és akkor védtelen leszel a valósággal szemben. Jobb óvatosan járni az álmok mezején! Ikrek

Bika heti horoszkóp 2022.09.26. - 10.02.

Gyorsan kell cselekedned, ha nem akarod, hogy egy jónak tűnő lehetőség elússzon előled. Ijesztőnek tűnhet fejest ugrani valamibe, de ha most van itt az alkalom, akkor most kell megragadnod.

Szerelem: Mindent megteszel azért, hogy éreztesd valakivel, hogy a szándékaid komolyak. Ne feledd, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek egy kapcsolatban teljesítenie kell.

Karrier: Lehetőséget kapsz arra, hogy szélesebb közönség előtt is megmutasd, mit tudsz. Régóta vársz egy ilyen alkalomra, most mégis kicsit ijesztő lehet a dolog. Ikrek (május 21 - június 21)

Bika havi horoszkóp 2022.10.

Nehéz időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerül, a kirakós részei összeállnak, és megnyugodhatsz, hogy minden egyes rész a helyére kerül majd. Itt az ideje, hogy bátran elkezd tervezgetni a jövődet.

Szerelem: Megbízol valakiben, és ez egy nagyon értékes adomány. Őrizd meg, mert sokat fog jelenteni még a későbbiekben a kapcsolatotok szempontjából.

Karrier: Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor másokat is érintő döntést hozol. Ikrek

Mások ezeket is olvassák a Bika csillagjegyről