Bika horoszkóp

A Bika horoszkópja szerint a jegy szülötteit gyakran gondolják hirtelen haragú, forrófejű embereknek, pedig valójában nyugodt, kiegyensúlyozott személyiségek.

Türelmesek és képesek sokáig nyelni, de ha egyszer megharagszanak, akkor valóban elszabadul a pokol. Köztudott róluk, hogy szeretik élvezni az életet, illetve jó szemük van a szép dolgokra és ezért hajlandóak is megdolgozni.

Bika napi horoszkóp 2023.01.28.

A mesékben nem csak a gyerekek hisznek, néha a felnőtteknek is jól esik elhinni azt, amit szeretnének. Az illúziók azonban egyszer csak összedőlnek, és akkor védtelen leszel a valósággal szemben.

Bika heti horoszkóp 2023.01.23. - 01.29.

Elvállaltál valamit, ami most nagy teherként nehezedik rád, de most már nem szeretnél nemet mondani. Ha tisztán látod a feladataidat, akkor a kedved is nagyobb lesz majd az elvégzésükhöz.

Szerelem: Meg kell találnod, mi az, ami boldoggá tesz, és mi az, ami energiát ad neked. Próbáld visszanyerni az irányítást a saját érzelmeid felett.

Karrier: Egyelőre nem akarsz elkapkodni semmit, de érzed, hogy a változás benne van a levegőben. Ha ennek örülsz, akkor segítsd is elő a bekövetkezését.

Bika havi horoszkóp 2023.01.

Nehéz időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerül, a kirakós részei összeállnak, és megnyugodhatsz, hogy minden egyes rész a helyére kerül majd. Itt az ideje, hogy bátran elkezd tervezgetni a jövődet.

Szerelem: Megbízol valakiben, és ez egy nagyon értékes adomány. Őrizd meg, mert sokat fog jelenteni még a későbbiekben a kapcsolatotok szempontjából.

Karrier: Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor másokat is érintő döntést hozol.

Mások ezeket is olvassák a Bika csillagjegyről