Bika horoszkóp

A Bika horoszkópja szerint a jegy szülötteit gyakran gondolják hirtelen haragú, forrófejű embereknek, pedig valójában nyugodt, kiegyensúlyozott személyiségek.

Türelmesek és képesek sokáig nyelni, de ha egyszer megharagszanak, akkor valóban elszabadul a pokol. Köztudott róluk, hogy szeretik élvezni az életet, illetve jó szemük van a szép dolgokra és ezért hajlandóak is megdolgozni.

Bika napi horoszkóp 2022.01.28.

Nem mindig jelent megoldást, ha körömszakadtáig küzdesz valamiért. Szívós, kitartó természetednek köszönhetően többnyire elnyered, amit szeretnél, de néha elengedni valamit és feladni a küzdelmet a legnehezebb, mégis a legjobb dolog, amit tehetsz. Ne kínozd magad olyanért, ami nem éri meg az árát.

Bika heti horoszkóp 2022.01.24. - 01.30.

Gyorsan kell cselekedned, ha nem akarod, hogy egy jónak tűnő lehetőség elússzon előled. Ijesztőnek tűnhet fejest ugrani valamibe, de ha most van itt az alkalom, akkor most kell megragadnod.

Szerelem: Mindent megteszel azért, hogy éreztesd valakivel, hogy a szándékaid komolyak. Ne feledd, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek egy kapcsolatban teljesítenie kell.

Karrier: Lehetőséget kapsz arra, hogy szélesebb közönség előtt is megmutasd, mit tudsz. Régóta vársz egy ilyen alkalomra, most mégis kicsit ijesztő lehet a dolog.

Bika havi horoszkóp 2022.01.

Bármennyire igyekszel is, nem tudsz szabadulni a gondolattól, hogy olyan, mintha valamiről lemaradnál, nem időben cselekednél. Ne stresszeld magadat folyamatosan emiatt, mert ezzel valóban megbénítod a döntéseidet.

Szerelem: Őszintének kell lenned az érzéseiddel kapcsolatban, mert csakis ez lehet egy kiegyensúlyozott kapcsolat alapja. Ne túlozz, és ne is hallgass el semmit a másik elől.

Karrier: Vágytál már egy komolyabb kihívásra, így nem is ijedsz meg tőle, amikor rád talál. Itt az alkalom, hogy megmutasd, mit tudsz.

Mások ezeket is olvassák a Bika csillagjegyről