Bika horoszkóp

Címlap / Horoszkóp / Bika horoszkóp

Bika horoszkóp

A Bika horoszkópja szerint a jegy szülötteit gyakran gondolják hirtelen haragú, forrófejű embereknek, pedig valójában nyugodt, kiegyensúlyozott személyiségek.

Türelmesek és képesek sokáig nyelni, de ha egyszer megharagszanak, akkor valóban elszabadul a pokol. Köztudott róluk, hogy szeretik élvezni az életet, illetve jó szemük van a szép dolgokra és ezért hajlandóak is megdolgozni.

Bika napi horoszkóp 2021.06.14.

Valami fontos dolgot érthetsz ma meg, rájössz, hogy minden mindennel összefügg, és hogy nem véletlenül ismétlődnek a dolgok. Az állandó körforgás egyfajta biztonságérzetet is ad neked.

Bika heti horoszkóp 2021.06.14. - 06.20.

Kicsit módosítanod kell a héten a terveidet, és ennek nem örülsz, különösen, ha valaki más miatt kell így tenned. Legyél egy kicsit megértőbb, hiszen bárkivel előfordulhat hasonló.

Szerelem: Ne irigykedj mások örömére, mert a felszín alatt nem biztos, hogy minden olyan tökéletes. Jobban jársz, ha a saját kapcsolatodra fordítasz figyelmet.

Karrier: Már csak egy lépés választ el attól, hogy bezsebeld a jutalmat a gondos munkáért. Ne halogasd, csapj le a lehetőségre.

Bika havi horoszkóp 2021.06.

Ne halogasd tovább azt, amit már régóta szeretnél megtenni, mert ennél alkalmasabb időszak nem fog kínálkozni rá. Csapj le a lehetőségre, ne gondolkodj túl sokat ezen.

Szerelem: Megijeszthet, hogy a dolgok nem egészen úgy alakulnak, mint ahogyan elképzelted őket, de ez nem feltétlenül baj. Merj egy kicsit spontán lenni.

Karrier: Izgalmas lehetőségek kínálkoznak ebben a hónapban, és te alig várod, hogy kihasználhasd őket. Ez a hónap a te sikerszériád lehet.

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

Mások ezeket is olvassák a Bika csillagjegyről