Bika horoszkóp

A Bika horoszkópja szerint a jegy szülötteit gyakran gondolják hirtelen haragú, forrófejű embereknek, pedig valójában nyugodt, kiegyensúlyozott személyiségek.

Türelmesek és képesek sokáig nyelni, de ha egyszer megharagszanak, akkor valóban elszabadul a pokol. Köztudott róluk, hogy szeretik élvezni az életet, illetve jó szemük van a szép dolgokra és ezért hajlandóak is megdolgozni.

Bika napi horoszkóp 2023.06.07.

Nem mindig jelent megoldást, ha körömszakadtáig küzdesz valamiért. Szívós, kitartó természetednek köszönhetően többnyire elnyered, amit szeretnél, de néha elengedni valamit és feladni a küzdelmet a legnehezebb, mégis a legjobb dolog, amit tehetsz. Ne kínozd magad olyanért, ami nem éri meg az árát.

Bika heti horoszkóp 2023.06.05. - 06.11.

Elvállaltál valamit, ami most nagy teherként nehezedik rád, de most már nem szeretnél nemet mondani. Ha tisztán látod a feladataidat, akkor a kedved is nagyobb lesz majd az elvégzésükhöz.

Szerelem: Meg kell találnod, mi az, ami boldoggá tesz, és mi az, ami energiát ad neked. Próbáld visszanyerni az irányítást a saját érzelmeid felett.

Karrier: Egyelőre nem akarsz elkapkodni semmit, de érzed, hogy a változás benne van a levegőben. Ha ennek örülsz, akkor segítsd is elő a bekövetkezését.

Bika havi horoszkóp 2023.06.

Nehéz időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerül, a kirakós részei összeállnak, és megnyugodhatsz, hogy minden egyes rész a helyére kerül majd. Itt az ideje, hogy bátran elkezd tervezgetni a jövődet.

Szerelem: Megbízol valakiben, és ez egy nagyon értékes adomány. Őrizd meg, mert sokat fog jelenteni még a későbbiekben a kapcsolatotok szempontjából.

Karrier: Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor másokat is érintő döntést hozol.

Mások ezeket is olvassák a Bika csillagjegyről