Nyilas horoszkóp

Címlap / Horoszkóp / Nyilas horoszkóp

Nyilas horoszkóp

A Nyilas horoszkópja alapján talán arról a leghíresebb, hogy előszeretettel utazik és fontos számára a szabadság. Ez az összetett jegy még sok más érdekes tulajdonságot rejt.

Eleme a tűz, így tele van lelkesedéssel, ambícióval és vakmerőséggel, melyek következtében mindenkitől függetlenül és önbizalommal telve éli sajátos életét. Uralkodó bolygója a Jupiter, melynek a Nyilas az optimizmusát, fergeteges humorát és szerencséjét köszönheti. Saját szabályai szerint él, és ha úgy érzi, változásra van szüksége, nem fél átköltözni akár egy másik kontinensre.

Nyilas napi horoszkóp 2021.06.14.

Ne mondj többet, mint amennyit feltétlenül muszáj, mert a szavaid később még visszaüthetnek. Néhány dolgot inkább tarts meg magadnak, és a beszéd helyett a tetteid súlyára figyelj.

Nyilas heti horoszkóp 2021.06.14. - 06.20.

Végre pihenhetsz egy kicsit, még ha ez a pihenés nem is feltétlenül úgy zajlik, mint ahogyan azt elképzelted. Próbáld meg a legtöbbet kihozni belőle, és akkor örömmel teli lehet ez a hét.

Szerelem: Úgy érzed, te már sok mindent megpróbáltál, és most a másikon a sor, hogy bizonyítsa az érzelmeit. Ne feledd, hogy a dolog mindkettőtökön múlik.

Karrier: Ha úgy érzed, túl régóta szöszölsz egy problémával, mégsem találod a megoldást, tedd félre egy kicsit. Ha friss szemmel nézel a dologra, jobb eredményre juthatsz.

Nyilas havi horoszkóp 2021.06.

Tedd picit félre a feladatokat, és próbálj meg arra figyelni, ami belül szól. Engedd szabadon áramlani a gondolataidat, mert fontos felfedezésekhez juttathatnak el.

Szerelem: Minden kapcsolat ápolásra szorul, és csak akkor marad életben, ha energiát fektetsz bele. Ezt neked is el kell fogadnod.

Karrier: Gyorsabb eredményeket szeretnél, de tudod, hogy nem szabad elkapkodnod semmit. Olyan döntéseket hozz, amiket biztos, hogy később sem fogsz megbánni.

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

Mások ezeket is olvassák a Nyilas csillagjegyről