Nyilas horoszkóp

A Nyilas horoszkópja alapján talán arról a leghíresebb, hogy előszeretettel utazik és fontos számára a szabadság. Ez az összetett jegy még sok más érdekes tulajdonságot rejt.

Eleme a tűz, így tele van lelkesedéssel, ambícióval és vakmerőséggel, melyek következtében mindenkitől függetlenül és önbizalommal telve éli sajátos életét. Uralkodó bolygója a Jupiter, melynek a Nyilas az optimizmusát, fergeteges humorát és szerencséjét köszönheti. Saját szabályai szerint él, és ha úgy érzi, változásra van szüksége, nem fél átköltözni akár egy másik kontinensre.

Nyilas napi horoszkóp 2022.10.02.

Szeretnél végre lezárni egy régi ügyet, de valami mindig visszaránt, nem tudsz szabadulni egy érzéstől, egy emléktől, egy lehetőség gondolatától. Lehet, hogy most megéri visszalépni kettőt, és adni még egy esélyt a dolgoknak. Ha nem is jársz sikerrel, legalább biztos lehetsz, és tovább haladhatsz az utadon. Bak

Nyilas heti horoszkóp 2022.09.26. - 10.02.

Nem tudsz megfelelni a saját magad által támasztott követeléseknek, és ez sok konfliktushoz vezethet. Elsősorban magaddal kell tisztáznod, hogy mik az elképzeléseid a jövőre nézve.

Szerelem: Nem akarsz senkit megbántani, de most szükséged van egy kis időre egyedül ahhoz, hogy eldöntsd, mit akarsz. Próbáld ezt úgy intézni, hogy másoknak a lehető legkevesebb fájdalmat okozd.

Karrier: Bátran vállalod a kihívásokat, de ez azt is jelenti, hogy időnként lesz olyan, amibe beletörik a bicskád. Csak akkor fogj valamibe, ha ezt az eshetőséget is el tudod viselni. Bak (december 22 - január 20)

Nyilas havi horoszkóp 2022.10.

Minden körülmény adott ahhoz, hogy meghozz egy fontos döntést, és komoly előrelépést tegyél az életed alakulása szempontjából. Ne hagyd, hogy a saját kétségeid megijesszenek most, amikor már itt állsz a siker kapujában.

Szerelem: Valami választásra kényszerít, és nem biztos, hogy ez a helyzet boldoggá tesz téged. Tartsd észben, hogy tiéd a döntés szabadsága, és olyan utat követhetsz, ami igazán boldoggá tesz.

Karrier: Végre olyasmivel foglalkozhatsz, ami valóban érdekel, és amihez tehetséged is van. Használd ki ezt a lehetőséget. Bak

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

Mások ezeket is olvassák a Nyilas csillagjegyről