Nyilas horoszkóp

A Nyilas horoszkópja alapján talán arról a leghíresebb, hogy előszeretettel utazik és fontos számára a szabadság. Ez az összetett jegy még sok más érdekes tulajdonságot rejt.

Eleme a tűz, így tele van lelkesedéssel, ambícióval és vakmerőséggel, melyek következtében mindenkitől függetlenül és önbizalommal telve éli sajátos életét. Uralkodó bolygója a Jupiter, melynek a Nyilas az optimizmusát, fergeteges humorát és szerencséjét köszönheti. Saját szabályai szerint él, és ha úgy érzi, változásra van szüksége, nem fél átköltözni akár egy másik kontinensre.

Nyilas napi horoszkóp 2021.10.20.

A környezetedet meglepheti, milyen sok mindent vittél mostanában véghez, talán nem is hitték, hogy ennyi mindenre képes vagy. Lehet, hogy ezentúl kicsit más szemmel fognak rád nézni.

Nyilas heti horoszkóp 2021.10.18. - 10.24.

Nem tudsz megfelelni a saját magad által támasztott követeléseknek, és ez sok konfliktushoz vezethet. Elsősorban magaddal kell tisztáznod, hogy mik az elképzeléseid a jövőre nézve.

Szerelem: Nem akarsz senkit megbántani, de most szükséged van egy kis időre egyedül ahhoz, hogy eldöntsd, mit akarsz. Próbáld ezt úgy intézni, hogy másoknak a lehető legkevesebb fájdalmat okozd.

Karrier: Bátran vállalod a kihívásokat, de ez azt is jelenti, hogy időnként lesz olyan, amibe beletörik a bicskád. Csak akkor fogj valamibe, ha ezt az eshetőséget is el tudod viselni.

Nyilas havi horoszkóp 2021.10.

Jó híreket kapsz, és pontosan erre a pozitív lökésre volt most szükséged. Örülsz, hogy sikerült rátalálnod erre az erőre, ami tovább visz előre az úton, amit kijelöltél magadnak.

Szerelem: Végre sikerül megerősítened egy olyan köteléket, amit régóta szeretnél stabil alapokra helyezni. Ez új távlatokat nyithat meg mind a kettőtök előtt.

Karrier: Nem szabad most hagynod, hogy valami nehézség az utadba álljon.

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

Mások ezeket is olvassák a Nyilas csillagjegyről