Így fermentálj otthon szinte bármilyen zöldséget vagy gyümölcsöt
A különféle táplálkozási irányzatok folyton jönnek-mennek, ám szép lassan szinte mindig kiderül, hogy a jó öreg, természetes és…
2023.10.03.A különféle táplálkozási irányzatok folyton jönnek-mennek, ám szép lassan szinte mindig kiderül, hogy a jó öreg, természetes és…
Itt az október, és ez csak egyet jelenthet. Igen, végre itt a sütőtökszezon. Lehet, hogy még titkon a…
Az egyik legizgalmasabb abban, ha másik évszakba lépünk át, hogy ez által új szezonális finomságokból készíthetünk ételeket. Köztudott…
A cukorbetegséggel, a magas vérnyomással vagy bármilyen más krónikus betegséggel való együttéléshez több dologra is szükség van -…
Az egészséges étkezés és a testsúly megtartása sokak számára komoly kihívás – sokszor a nassolás a ludas, aminek…
Bizony az olasz konyha nem merül ki a pizzában, paradicsomos tésztákban és a tiramisuban, hiszen a mediterrán alapanyagoknak…
Hull a szilva a fáról… és érdemes minél többet enni belőle, amikor szezonja van. Ez a feszes héjú,…
A hidegebb idő beköszöntével előkerülnek a teáskannák és a forralt borhoz való fűszerkeverékek, amik elengedhetetlen kellékei egy romantikus…
A cink az egyik legizgalmasabb ásványi anyag, aminek nemcsak az immunrendszerünk normális működésének megőrzésében van szerepe, de a…
Talán te is hallottad már, hogy legalább hetente kétszer érdemes halat ennünk. A hal ugyanis általánosságban véve egy…