TESZT: Ilyen típusú férfiakat vonzol. Válaszaidból kiderül! 

TESZT: Ilyen típusú férfiakat vonzol. Válaszaidból kiderül! 

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / TESZT: Ilyen típusú férfiakat vonzol. Válaszaidból kiderül! 

Rengeteg férfi lehet számodra is ideális partner, de nem biztos, hogy ugyanolyan jelölteken vonzol, mint amilyenekre vágyakozol.

0%

Milyen lenne álmaid „első találkozása”?

El tudod képzelni, hogy családot alapítasz?

Milyen állatot választanál a jelenlegi életviteled mellé?

Mennyire kedveled a romantikus történeteket, filmeket?

Hogyan viselkedsz, amikor azzal a férfival beszélsz, akibe belezúgtál?

Milyennek tartod magadat?

Mi vonz igazán egy férfiban?

Hogyan reagálsz, ha rád ír egy férfi, akinek van felesége?

Fontosnak tartod a taktikázást egy párkapcsolat elején?

Milyen típusú férfiakat vonzol? Teszteld!
Azokat vonzod, akik elsősorban kalandra vágynak

Nagyon erős szexuális kisugárzásod van, amivel tisztában vagy és örömmel alkalmazod. Ha ez a szándékod és te is kalandokat keresel aktuálisan, akkor mindent jól csinálsz, de ha komolyabb kapcsolatra vágysz, akkor kicsit változtatnod kellene. Persze, a szex fontos a kapcsolatokban, de nem feltétlenül az a legjobb, ha ezzel a módszerrel akarsz egy életre szóló társat választani magad mellé – főleg nem akkor, ha közben nem vagy őszinte, és nem feded fel az igazi valódat számára.
A kedves, de komolytalan férfiakat vonzod

A férfiak nagyon gyakran egy vidám, vicces és fiatalos nőt látnak benned, aminek az az oka, hogy tényleg ilyen vagy. Ám pont azért, mert ezek a tulajdonságok jellemzőek rád, gyakran besorolnak a „haver”, vagy a „hétköznapi” kategóriába és nem igazán tekintenek rád úgy, mint ideális feleség-, vagy akár partnerjelölt. Talán többször is előfordult veled, hogy azt érezted, nem vesznek elég komolyan…
A komolyan tervező férfiakat vonzod

Ha szeretnél megkomolyodni, vagy tartós kapcsolatra vágysz, akkor nagyon jó úton haladsz, hiszen a magatartásoddal azokat a férfiakat vonzod, akik hasonlóképpen gondolkoznak. Egyértelműsíted, hogy te nem szeretnél már játszmázni, romantikus beállítottságú vagy, aki vágyik az igazi szerelemre. Amennyiben eddig nem jártál sikerrel, talán egy kicsit lazítanod kellene, hiszen nem elég bevonzani az ideális jelölteket, meg is kell nyerned őket magadnak. A többséget elijesztheti, ha kész tényekkel szembesülnek – mindennek meg kell adni a módját!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!