Bak horoszkóp

A Bak horoszkóp szerint az ebben a csillagjegyben született emberek rendkívül érdekes személyiségek. Annak ellenére, hogy a legtöbben keveset tudnak róla, a Bak különleges és összetett jegy.

Uralkodó bolygója a Szaturnusz, ami gyakorlatias és józan gondolkodásmódjáért felelős. Föld-jegy, tehát két lábbal áll a földön, megbízható és nem vállal felesleges kockázatot. A Bakok főleg arról híresek, hogy hagyománytisztelők, okosak és mindig logikusan gondolkodnak, azonban ez a jegy sokkal több, mint a száraz praktikusság.

Bak napi horoszkóp 2022.12.04.

A félig teli vagy félig üres pohár kérdése az egész napodat végig kíséri, most te döntöd el, hogy az eseményeknek a jó vagy a rossz oldalát látod-e meg. Minden csak a hozzáállásodon múlik, és a dolgok kimenetelét is befolyásolja, hogy hogyan közelítesz egy-egy problémához. Vízöntő

Bak heti horoszkóp 2022.11.28. - 12.04.

Próbálod tartani magadat, de most már a türelmed határára sodródtál, nem tudod, mi az, ami még jöhet, és hogy arra hogyan fogsz reagálni. Szerencsére sokkal erősebb vagy, mint azt gondolnád.

Szerelem: Lehet, hogy lesz néhány kellemetlen beszélgetésetek, de ha mindketten őszinték vagytok, akkor ezt nem kell megismételnetek. Essetek túl a dolgon, és megszabadulhattok a negatív energiáktól.

Karrier: Szükséged lenne egy jó ötletre, de éppen a legfontosabb pillanatban fagysz le. Valaki azonban mentőövet dob majd neked. Vízöntő (január 21 - február 19)

Bak havi horoszkóp 2022.12.

Túl sok felé szóródik szét a figyelmed, mindenki csak egy kis részt akar belőled, és ez éppen elég ahhoz, hogy úgy érzed, elveszíted az energiáidat. Próbálj egyszerre egy dologgal foglalkozni.

Szerelem: Próbálsz őszinte lenni, de néha nem is olyan egyszerű dolog kimondani az igazságot. Először magadnak kell bevallanod, hogy mit is érzel, csak így tudod megfogalmazni a gondolataidat.

Karrier: Valaki nagy dolgot kínál neked, ne hagyd, hogy csak úgy elússzon a lehetőség, állj készen arra, hogy megragadd az alkalmat. Vízöntő

Mások ezeket is olvassák a Bak csillagjegyről