Bak horoszkóp

A Bak horoszkóp szerint az ebben a csillagjegyben született emberek rendkívül érdekes személyiségek. Annak ellenére, hogy a legtöbben keveset tudnak róla, a Bak különleges és összetett jegy.

Uralkodó bolygója a Szaturnusz, ami gyakorlatias és józan gondolkodásmódjáért felelős. Föld-jegy, tehát két lábbal áll a földön, megbízható és nem vállal felesleges kockázatot. A Bakok főleg arról híresek, hogy hagyománytisztelők, okosak és mindig logikusan gondolkodnak, azonban ez a jegy sokkal több, mint a száraz praktikusság.

Bak napi horoszkóp 2021.11.29.

Nagy lépésre szánod rá magadat, és ha kicsit meg is ijeszt a dolog, amikor a szerelem vezérel, elég erősnek érzed magadat ahhoz, hogy szembenézz a kihívásokkal. Bármi jön is, állsz elébe.

Bak heti horoszkóp 2021.11.29. - 12.05.

Próbálod tartani magadat, de most már a türelmed határára sodródtál, nem tudod, mi az, ami még jöhet, és hogy arra hogyan fogsz reagálni. Szerencsére sokkal erősebb vagy, mint azt gondolnád.

Szerelem: Lehet, hogy lesz néhány kellemetlen beszélgetésetek, de ha mindketten őszinték vagytok, akkor ezt nem kell megismételnetek. Essetek túl a dolgon, és megszabadulhattok a negatív energiáktól.

Karrier: Szükséged lenne egy jó ötletre, de éppen a legfontosabb pillanatban fagysz le. Valaki azonban mentőövet dob majd neked.

Bak havi horoszkóp 2021.11.

Egy rossz visszajelzés kedvedet szegheti sok mindennel kapcsolatban, de ne engedd, hogy ez nagyon visszavessen. Ez csak egy kis bökkenő, nem kell, hogy megállítson az utadon.

Szerelem: Úgy érzed, szükséged van valamire, ami segít most kicsit felpezsdíteni az érzéseidet, de legyél óvatos, hogy ezt ne olyan módszerrel tedd, amit később aztán megbánhatnál.

Karrier: Nem vagy az a kapkodós típus, de a kitartó és állhatatos munka most végre meghozza a gyümölcsét. Lassú, de biztos lépéseket tehetsz előre.

Mások ezeket is olvassák a Bak csillagjegyről