Heti horoszkóp

Olvasd el elsőként, mit ígér neked a friss heti horoszkóp. A csillagok sokszor adnak segítő előrejelzéseket, hogy utadat segítsék. Heti horoszkópodból megtudhatod, hogy az adott időszakban mi vár rád a szerelem, egészség és karrier területén csillagjegyed szerint. Az alábbiakban elolvashatod a heti horoszkópodat:

 • Heti horoszkóp: Új szelek fújnak! 2021. június 14-20.

  Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

  Néha a te elemeid is lemerülnek, és most szükséged lesz egy kis motivációra ahhoz, hogy folytatni tudd a küzdelmedet. Gondolj a céljaidra, és semmi esetre se add fel!

  Szerelem: Nem minden az, aminek most látszik, érdemes egy kicsit a dolgok mélyére is nézned, különben nem fogjátok megtalálni a megoldást.

  Karrier: Jó híreket kapsz, de tudod, hogy a lehetőség még nem jelent biztos sikert. Sokat kell dolgoznod, hogy meg is szerezd a jutalmat.

  Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

  Kicsit módosítanod kell a héten a terveidet, és ennek nem örülsz, különösen, ha valaki más miatt kell így tenned. Legyél egy kicsit megértőbb, hiszen bárkivel előfordulhat hasonló.

  Szerelem: Ne irigykedj mások örömére, mert a felszín alatt nem biztos, hogy minden olyan tökéletes. Jobban jársz, ha a saját kapcsolatodra fordítasz figyelmet.

  Karrier: Már csak egy lépés választ el attól, hogy bezsebeld a jutalmat a gondos munkáért. Ne halogasd, csapj le a lehetőségre.

  Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

  Fordulhat a kocka, és olyan helyre kerülhetsz, ahol eddig valaki más volt, ő pedig a te cipődbe kerülhet. Most mindketten értékes tapasztalatokat szerezhettek a másikról.

  Szerelem: A héten a kulcsszó a türelem, ha nem vagy hajlandó tenni azért, hogy a dolgok helyrejöjjenek, akkor magától nem fog most semmi sem megoldódni. Ne egyik pillanatról a másikra várd a megoldást.

  Karrier: Jót tenne neked egy kis szünet, a pihenésre mindenkinek szüksége van. A hét második felében talán lehetőséged is lesz erre.

  Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

  Egyre kényelmetlenebbül érzed magadat egy helyzetben, és ez végül ahhoz vezethet, hogy elhatározod: változtatsz. Ha megérett benned az elhatározás, már semmi sem állhat az utadba.

  Szerelem: Senki nem szereti, ha feltételeket szabnak neki, de a nyílt beszéd elengedhetetlen ahhoz, hogy ezt a kapcsolatot sikerre vigyétek. Ne kerülgessétek a forró kását.

  Karrier: A magad útját járod, és nem biztos, hogy minden lépésedről be is akarsz számolni valakinek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne a többiekért is dolgoznál.

  Oroszlán (július 23 – augusztus 23) heti horoszkóp

  Valaki egyre jobban sürget, te azonban úgy érzed, még időre van szükséged ahhoz, hogy lezárj valamit. Haladj a magad tempójában, de ne engedd, hogy a lehetőségek elfussanak melletted.

  Szerelem: Úgy tűnhetett, jól haladnak a dolgok, most azonban kiderülhet, hogy még van hátra tennivaló. Tedd, amit meg kell tenned.

  Karrier: A kemény munka végre elismerést is hoz, ez pedig számodra azt is jelenti, hogy végre kapsz egy kis motivációt a küzdelem folytatásához. Jó úton jársz, ne térj le róla.

  Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) heti horoszkóp

  Ígéretet kaptál valakitől, most azonban nem vagy biztos abban, hogy be is tartja majd a szavát. Nem szeretsz számon kérni másikat, de lehet, hogy most mégis szükséged lesz arra, hogy kiköveteld, ami neked jár.

  Szerelem: Úgy érezheted, hogy most egy kis távolságra van szükséged, de ezzel nincs is semmi baj. Pihenj, lazíts, gondold át a dolgokat, mielőtt felfrissülve visszaveted magadat a szerelmi életed alakításába.

  Karrier: Ezen a héten mindent vagy semmit alapon halad a munka. Vesd bele magad már a nap elején a teendőkbe, különben nem sokra fogsz haladni.

  Mérleg (szeptember 24 – október 23) heti horoszkóp

  Világos célokat tűztél ki magad elé, és a lépések is egyértelműek, de nem biztos, hogy egyszerűek is. Lehet, hogy egy kicsit most szigorúnak kell lenned magadhoz azért, hogy elérd a céljaidat.

  Szerelem: Feszélyez, ha a kapcsolatod is feszültséget szül, pedig innen akarsz feltöltődni. Próbálj egy kis energiát áldozni arra, hogy életben tartsd a dolgokat.

  Karrier: Talán nem azt az elismerést kapod meg, amire vártál, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennél elégedett vele. Tudod, hogy ez még nem az út vége, és büszke vagy arra, amit eddig elértél.

  Skorpió (október 24 – november 22) heti horoszkóp

  Jó ritmusban haladsz, ne hagyd, hogy a héten ezt bármi is megtörje. Ha kitűztél magad elé egy célt, azt most el is érheted, de csak akkor, ha nem kezdesz kételkedni a saját képességeidben.

  Szerelem: Úgy érzed, eleget vártál már, és itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj. Vegyél egy nagy levegőt, és mondd ki, mire van szükséged, hogy maradni tudj.

  Karrier: Kicsit több munkát vállaltál most magadra, mint amennyit győzöl, de magadnak is bizonyítani akarsz. Ha elég elszánt vagy, most nincs előtted lehetetlen.

  Nyilas (november 23 – december 21) heti horoszkóp

  Végre pihenhetsz egy kicsit, még ha ez a pihenés nem is feltétlenül úgy zajlik, mint ahogyan azt elképzelted. Próbáld meg a legtöbbet kihozni belőle, és akkor örömmel teli lehet ez a hét.

  Szerelem: Úgy érzed, te már sok mindent megpróbáltál, és most a másikon a sor, hogy bizonyítsa az érzelmeit. Ne feledd, hogy a dolog mindkettőtökön múlik.

  Karrier: Ha úgy érzed, túl régóta szöszölsz egy problémával, mégsem találod a megoldást, tedd félre egy kicsit. Ha friss szemmel nézel a dologra, jobb eredményre juthatsz.

  Bak (december 22 – január 20) heti horoszkóp

  Új szelek fújnak, és neked nem szabad ellenállni a változásnak. Hagyd magadat sodródni egy kicsit az árral, mert új helyekre vihet, és új lehetőségeket tárhat fel előtted ez az út.

  Szerelem: Egy új kapcsolat ígérete mindent felforgathat, és a reményeid magasabbra szöknek, mint korábban bármikor. Lehet, hogy végre minden aggodalmadra választ találsz.

  Karrier: Egy izgalmas lehetőség olyan utat ígérhet, amire korábban még nem is gondoltál, most azonban vonzónak tűnik a dolog. Ismerd meg a részleteket is, mielőtt igent mondasz.

  Vízöntő (január 21 – február 19) heti horoszkóp

  Elbizonytalanodhatsz a saját céljaiddal és eredményeiddel kapcsolatban, ez pedig letörheti a lelkesedésedet. Ne hagyd teljesen elmerülni magad, mert nehéz lesz visszatérni a tettek ösvényére.

  Szerelem: Lehet, hogy olyan válaszokra találsz most rá a kapcsolatodban, amelyeket eddig máshol kerestél. Az is kiderülhet, hogy alulértékelted valakinek a szerepét az életedben.

  Karrier: Egyszerre próbálsz több mindennel foglalkozni, hogy behozd a kimaradt idődet, de vigyázz, mert ez minden energiádat felőrölheti. Mindig legyen tartalékod a váratlan helyzetekre!

  Halak (február 20 – március 20) heti horoszkóp

  Mindent alaposan elterveztél, de az élet közbeszólhat, és ez felülbírálja a korábbi elképzeléseidet. Hagyj magadnak mozgásteret, különben olyan döntésekre kényszerülhetsz, amiket nem akarsz meghozni.

  Szerelem: Úgy érzed, egy kis magányra van most szükséged ahhoz, hogy rendbe tedd a dolgokat. Ha van valaki, akinek magyarázattal tartozol, azt tedd meg, mielőtt elvonulsz.

  Karrier: Nem szereted, ha valaki csak célozgat, ahelyett, hogy egyenesen megmondaná, mit vár tőled. Ha ő nem teszi, akkor kezdj el te egyenesen beszélni.
Ezotéria cikkek, horoszkópok