Heti horoszkóp

Olvasd el elsőként, mit ígér neked a friss heti horoszkóp. A csillagok sokszor adnak segítő előrejelzéseket, hogy utadat segítsék. Heti horoszkópodból megtudhatod, hogy az adott időszakban mi vár rád a szerelem, egészség és karrier területén csillagjegyed szerint. Az alábbiakban elolvashatod a heti horoszkópodat:

 • Mit tartogat a hét? Horoszkóp 2021 július 19-25

  Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

  Te mindent megteszel, hogy rugalmas maradj, és próbálod tiszteletben tartani mások nézeteit, de van egy határ, amin túl nem vagy hajlandó menni. Nem is várhatja el senki, hogy megtagadd az elveidet.

  Szerelem: Izgalmas fordulatokat tartogathat ez a hét, mikor már azt hitted, hogy biztos, milyen irányba tartotok, még minden a feje tetejére állhat. Szerencsére ezek a változások pozitívak lesznek.

  Karrier: Nem vagy törtető típus, de tudod, hogy mit szeretnél, és azt is, hogy hogyan juthatsz el oda. Ez másokat féltékennyé tehet, de ezzel kár is lenne foglalkoznod.

  Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

  Szeretnél még néhány dolognak a végére járni, hogy utána teljesen önfeledten adhasd át magadat a pihenésnek, de vigyázz, mert ha túl sokáig halogatod a dolgot, a végén még lekésel a lehetőségről.

  Szerelem: Nem arra vagy kíváncsi, hogy a párod előtt milyen karrier vagy anyagi helyzet áll. Te csak azt szeretnéd biztosan tudni, hogy számíthatsz-e rá a jövőben. A héten ezt végre ő is megérti.

  Karrier: Igyekszel tudatosabb döntéseket hozni, meggondoltabban cselekedni. Nem kapkodsz, és ez a héten azt jelenti, hogy okosabb döntéseket hozol.

  Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

  Két tűz között találod magadat, és a legrosszabb, hogy kicsit vágysz is rá, hogy valamelyik megégessen. Ne kapkodj el egyetlen döntést sem, de ha kell, állj készen a következő lépésre.

  Szerelem: Úgy érzed, a szerelmi életed csakis rád tartozik, és rosszul viseled, ha valaki beleszól. Vedd észre, ha valakit a rossz indulat, vagy csak a segítő szándék vezet.

  Karrier: A héten még egy kicsit meg kell tolnod a szekeret, mielőtt maguktól beindulnak a dolgok. Szedd össze a tartalék energiáidat a nagy hajrához.

  Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

  Nem bánod, ha valaki elmondja a véleményét, de most jobban szeretnéd, ha a végső döntést egyedül hozhatnád meg. Olyan ügyekben, amik csak rád tartoznak, vagy amikért csak te vállalsz felelősséget, ezt bátran meg is teheted.

  Szerelem: Nem mindig könnyű kitartani valaki mellett, de ha egyszer elhatároztad magadat, sok mindent kibírsz. Most szükséged lehet az elszántságodra.

  Karrier: Miközben a magánéleted dolgaira figyelsz, ne felejts el figyelmet szentelni a karriered alakulására is. Hamarosan fontos lehet, hogy itt hogyan állnak a dolgok.

  Oroszlán (július 23 – augusztus 23) heti horoszkóp

  Biztos vagy benne, hogy segíteni tudnál valakinek, ha hagyná, de nem könnyű dolog megnyerni a bizalmát. Lehet, hogy ez nem is a te feladatot – ne erőltess semmit, várd meg inkább, ha segítséget kér.

  Szerelem: A büszkeséged sok rázós helyzettől óvott már meg, de most talán mégis érdemes lehet félretenni egy kicsit. Főleg, ha valaki elég fontos a számodra.

  Karrier: Végre sikerül pontot tenni egy ügy végére, ami már régóta húzódik, de nem vagy olyan elégedett, mint lehetnél. Pedig minden okod meg van az örömre, ne emészd magad.

  Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) heti horoszkóp

  Váratlan vendég látogathat meg, akit már egy ideje nem is vártál, az első sokk után mégis azt érzed, hogy örülsz a meglepetésnek. Tedd félre a rossz emlékeket, és kezdjetek tiszta lappal.

  Szerelem: Egy közös döntés fűz most még jobban össze benneteket, elhatároztátok, hogy együtt mentek végig egy úton. Ez nem lesz egyszerű, de egymást tudjátok segíteni közben.

  Karrier: Végre egy kicsit fellélegezhetsz, kiszakadhatsz a megszokott terhek alól, és az a kreatív energiáidat is felszabadítja. Használd fel az új ötleteidet!

  Mérleg (szeptember 24 – október 23) heti horoszkóp

  Ha egyszer elhatározod magadat, nagyon makacs tudsz lenni, de ez nem jelenti azt, hogy észérvekkel ne lehetne meggyőzni valamiről. Mint mindig, most is nyitott maradsz mások véleményére.

  Szerelem: Tiszta lappal próbáltok kezdeni, és erre mindkettőtöknek nagy szüksége van. Csak úgy van remény a számotokra, ha félreteszitek a korábbi sérelmeiteket.

  Karrier: Sok mindent vállaltál már, de most úgy érzed, ideje lazítani egy kicsit. A lehetőségeket meg kell ragadnod, de nem minden áron.

  Skorpió (október 24 – november 22) heti horoszkóp

  Azt szeretnéd, ha őszintén beszélhetnél valakivel, az udvarias sallangot félre téve. Ehhez azonban az kell, hogy őt is ugyanaz a cél vezesse, ami téged is.

  Szerelem: A feszült pillanatokban nem biztos, hogy minden úgy alakul, mint egy romantikus lányregényben. Ne vegyétek ezt túlságosan a szívetekre.

  Karrier: Szeretnél végre pihenni egy kicsit, de ennek nem most van itt az ideje. Ha el is mehetnél,a kötelességtudat visszatart.

  Nyilas (november 23 – december 21) heti horoszkóp

  Végre eljött a te időd, amikor megmutathatod, hogy mire vagy képes. Azt szeretnéd, hogy mások is megértsék, miért követted ilyen hosszú időn keresztül az álmaidat.

  Szerelem: A sikereid önbizalmat is adnak, így magabiztosabban kezeled a magánéletedet is. Végre ki mered mondani, mi az, amit szeretnél.

  Karrier: Nem minden alakul a legjobban, de legalább az, ami számodra igazán fontos, nagyon is kedvező fordulatot vesz. Ez pedig minden másért kárpótol.

  Bak (december 22 – január 20) heti horoszkóp

  Már nincs messze a célod, ezért jó, ha kitartasz, nem hagyod elveszni a lelkesedésedet. Semmi nem állhat már az utadba, ne most add fel a menetelést!

  Szerelem: Valami, ami miatt sokáig bizonytalan voltál, most véglegesen eldől, és tudod, hogy ez azt is jelenti, hogy meghozhatod a nagy döntésedet.

  Karrier: ne feledd, hogy a pihenés, regenerálódás ugyanolyan fontos, mint a kemény munka. Adj időd magadnak a feltöltődésre.

  Vízöntő (január 21 – február 19) heti horoszkóp

  Kicsit ellustálkodtad mostanában az idődet, és ezen a héten sok mindent kell bepótolnod. Szedd össze a teendőidet, hogy gyorsan a feladatok végére érj, és semmiről ne kelljen végleg lemondanod.

  Szerelem: Tölts időt azokkal, akik valóban fontosak neked, és ne tőlük várd, hogy keressenek. Mutasd ki az érzéseidet, mert most nagy szükségük van rá.

  Karrier: Egy olyan kihívással találod most szemben magadat, ami merőben új és szokatlan, először talán nem is érted, miért éppen téged talált meg ez a feladat. A megoldás közben azonban minden világossá válik.

  Halak (február 20 – március 20) heti horoszkóp

  Mást vártál valamitől, mint amit végül is kaptál, de végül is meg vagy elégedve a végeredménnyel. Tudod, hogy mi az, amiért hálás lehetsz, és ezt nem is felejted el.

  Szerelem: Ha elkötelezted magadat valaki mellett, akkor minden körülmények között kitartasz mellette. Ne feledd azonban, hogy a saját boldogságodért is te felelsz.

  Karrier: Kicsit fáradtnak érezheted magadat, de most nincs itt az ideje, hogy pihenőt tarts. Menj tovább, amíg el nem éred a célodat.
Ezotéria cikkek, horoszkópok