Halak horoszkóp

A Halak horoszkópja szerint a jegyben született embereket körüllengi egyfajta misztikum, hiszen gyengéd, érzelmes és titokzatos személyiségüket nem könnyű kiismerni. Eleme a víz – mi más lenne – ami abban is megnyilvánul, hogy imád úszni.

Ha Halak jegyű ismerősöd fel szeretnéd dobni, menj vele strandra, imádni fog érte, hiszen ahogy a habokba merül, csökken stressz és szorongás-érzete. A Halak uralkodó bolygója a Neptunusz, mely kreativitását erősíti és azt, hogy néha hajlamos elfelejtkezni magáról és álomvilágban élni. Mély érzésű és intuitív emberek, akik egyből megérzik, ha valaki szomorú.

Halak napi horoszkóp 2022.12.04.

Pattanásig feszíti valaki az idegeidet, és végül már elég egyetlen rossz szó vagy mozdulat, hogy kitörj, mint egy vulkán. A következmények nem biztos, hogy kellemesek lesznek, de az tény, hogy időnként jól esik szabadon engedni a bennük fortyogó indulatokat, ahelyett, hogy folyton megpróbálnánk elnyomni őket.

Halak heti horoszkóp 2022.11.28. - 12.04.

Szeretnéd, ha lenne valaki, aki a segítségedre siet, amikor a helyzet egyre súlyosabbá válik, de úgy tűnik, most magadnak kell boldogulnod. Próbálj ne összeroppanni a feladat súlya alatt.

Szerelem: Ha már unod, hogy te vagy az egyetlen, aki felelősséget vállal, akkor jelezd a párodnak is, hogy ez számodra nem megfelelő. Te vagy az egyetlen, aki a saját érdekedben szólhat.

Karrier: Óvatos kísérleteket teszel a változásra, de nem vagy biztos abban, hogy már készen állsz erre. Haladj megfontoltan az utadon.

Halak havi horoszkóp 2022.12.

Lehet, hogy nem mindig lesz könnyű elviselni a körülötted lévő feszültséget, de arra kell gondolnod, hogy milyen célokat tűztél ki magad elé. Ha folyamatosan észben tartod, hogy miért is csinálod azt, amit csinálsz, könnyebb lesz erőt találni a kihívásokhoz.

Szerelem: Igyekszel egy kicsit most befelé figyelni, és arra koncentrálni, hogy meghalld a saját belső igényeidet. Jól teszed, mert akinek igazán fontos vagy, az úgyis azt szeretné, hogy a szíved mélyéről hozz döntést.

Karrier: Nem könnyű egyszerre több szerepben is helyt állni, és lehet, hogy neked is meg kell tanulnod egyensúlyozni a szerepek között. A hónap végére azonban belejöhetsz ebbe a feladatba is.

Mások ezeket is olvassák a Halak csillagjegyről