Halak horoszkóp

A Halak horoszkópja szerint a jegyben született embereket körüllengi egyfajta misztikum, hiszen gyengéd, érzelmes és titokzatos személyiségüket nem könnyű kiismerni. Eleme a víz – mi más lenne – ami abban is megnyilvánul, hogy imád úszni.

Ha Halak jegyű ismerősöd fel szeretnéd dobni, menj vele strandra, imádni fog érte, hiszen ahogy a habokba merül, csökken stressz és szorongás-érzete. A Halak uralkodó bolygója a Neptunusz, mely kreativitását erősíti és azt, hogy néha hajlamos elfelejtkezni magáról és álomvilágban élni. Mély érzésű és intuitív emberek, akik egyből megérzik, ha valaki szomorú.

Halak napi horoszkóp 2021.11.29.

Minél többet töprengesz valamin, annál biztosabb vagy abban, hogy mit kell tenned. Ha már nincsenek kétségeid, akkor ne gondolkodj tovább, hanem cselekedj, hiszen csak a saját idődet rabolod.

Halak heti horoszkóp 2021.11.29. - 12.05.

Szeretnéd, ha lenne valaki, aki a segítségedre siet, amikor a helyzet egyre súlyosabbá válik, de úgy tűnik, most magadnak kell boldogulnod. Próbálj ne összeroppanni a feladat súlya alatt.

Szerelem: Ha már unod, hogy te vagy az egyetlen, aki felelősséget vállal, akkor jelezd a párodnak is, hogy ez számodra nem megfelelő. Te vagy az egyetlen, aki a saját érdekedben szólhat.

Karrier: Óvatos kísérleteket teszel a változásra, de nem vagy biztos abban, hogy már készen állsz erre. Haladj megfontoltan az utadon.

Halak havi horoszkóp 2021.11.

Egy kicsit hátralépsz, mert úgy érzed, túl sok akadály tornyosul most előtted. Attól, hogy nem oldasz meg csípőből valamit, még nem jelenti, hogy soha nem is fogod, hagyj időt magadnak!

Szerelem: Váratlan fordulatok borzolják fel az érzelmi életedet, de talán most nem is bánod ezt a kis izgalmat. Úgy érzed, jól esik ez az extra pezsgés a mindennapjaidban.

Karrier: Kitartással mindent elérhetsz, és ez az, ami nem hiányzik belőled. Ha valami nem működik egy úton, próbálkozz egy másikkal, meg fogod találni a módját, hogy elérd a sikereidet.

Mások ezeket is olvassák a Halak csillagjegyről