Halak horoszkóp

Címlap / Horoszkóp / Halak horoszkóp

Halak horoszkóp

A Halak horoszkópja szerint a jegyben született embereket körüllengi egyfajta misztikum, hiszen gyengéd, érzelmes és titokzatos személyiségüket nem könnyű kiismerni. Eleme a víz – mi más lenne – ami abban is megnyilvánul, hogy imád úszni.

Ha Halak jegyű ismerősöd fel szeretnéd dobni, menj vele strandra, imádni fog érte, hiszen ahogy a habokba merül, csökken stressz és szorongás-érzete. A Halak uralkodó bolygója a Neptunusz, mely kreativitását erősíti és azt, hogy néha hajlamos elfelejtkezni magáról és álomvilágban élni. Mély érzésű és intuitív emberek, akik egyből megérzik, ha valaki szomorú. 

Halak napi horoszkóp 2021.06.14.

Szeretnél őszintén beszélni valakivel, de kicsit aggaszt, hogy hogyan fog reagálni a szavaidra. Ezt azonban csak akkor tudhatod meg, ha valóban őszintén beszélsz vele, és nem kerülgeted tovább a forró kását.

Halak heti horoszkóp 2021.06.14. - 06.20.

Mindent alaposan elterveztél, de az élet közbeszólhat, és ez felülbírálja a korábbi elképzeléseidet. Hagyj magadnak mozgásteret, különben olyan döntésekre kényszerülhetsz, amiket nem akarsz meghozni.

Szerelem: Úgy érzed, egy kis magányra van most szükséged ahhoz, hogy rendbe tedd a dolgokat. Ha van valaki, akinek magyarázattal tartozol, azt tedd meg, mielőtt elvonulsz.

Karrier: Nem szereted, ha valaki csak célozgat, ahelyett, hogy egyenesen megmondaná, mit vár tőled. Ha ő nem teszi, akkor kezdj el te egyenesen beszélni.

Halak havi horoszkóp 2021.06.

Ne vállalj olyasmit, amit nem tudsz teljesíteni, és tartsd tiszteletben a saját korlátaidat. Meg kell tanulnod nemet mondani.

Szerelem: A váratlan dolgok miatt kicsit izgulsz, ugyanakkor azt is érzed, hogy élvezed a kialakult helyzetet. Merd felvenni ezt a ritmust, mert hasznodra fog válni.

Karrier: Most nem igazán hagyatkozhatsz másokra, magadnak kell megoldanod a felmerülő problémákat. Vedd fel a kesztyűt, és ne rémisszen meg semmi.

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

Mások ezeket is olvassák a Halak csillagjegyről