Oroszlán horoszkóp

Milyen tulajdonságok tesznek egy oroszlán jegyű embert igazi vérbeli Oroszlánná? Az oroszlán horoszkópja alapján az első, ami erről a jegyről az eszünkbe juthat, az a felszínesség és a hiúság, pedig ez közel sem ilyen egyértelmű, ha az embernek van esélye jobban megismerni őket.

Ez a büszke csillagjegy nemcsak született vezető, hanem végtelenül lojális és szeretetteljes személyiség is, akit természetes karizmája és pozitív kisugárzása a középpontba helyez, bárhová is megy.

Oroszlán napi horoszkóp 2022.01.28.

Általában visszafogod magadat, de ma érdemes lesz kiengedni a hangodat, ha jogtalan sérelem ér. Őrizd meg a méltóságod, de ne hátrálj meg semmitől, és ne érd be kompromisszumokkal. Ha valami jár neked, vagy valaki olyannak, akiért te tartozol felelősséggel, akkor ne engedj belőle, mert legközelebb még többet vesznek majd el.

Oroszlán heti horoszkóp 2022.01.24. - 01.30.

Szívesen osztozol a barátaid örömében, de közben nem tudsz szabadulni attól a gondolattól, hogy a saját életedre milyen hatással lesznek a változások. Nem kell emiatt önzőnek tartanod magadat, természetes, hogy ez is eszedbe jut.

Szerelem: Nagy szükséged van most arra, hogy biztonságban érezd magadat valaki mellett, de szerencsére a párod meg is adja ezt az érzést. Együtt minden könnyebben megy.

Karrier: Kezd eleged lenni abból, hogy mindenhol egyedül kell megállnod a helyedet. A héten úgy döntesz, hogy nem tartod tovább a hátadat mások helyett.

Oroszlán havi horoszkóp 2022.01.

Itt az ideje, hogy kiereszd a karmaidat, és ha kell, meg is mutasd valakinek a fogad fehérjét. Tudsz doromboló kiscica is lenni, de ha veszélyben, ami fontos neked, akkor nincs bocsánat!

Szerelem: Nem biztos, hogy minden elsőre úgy alakul, ahogyan azt te elképzelted, de ez nem is feltétlenül gond. Tanulj egy kis toleranciát!

Karrier: Ha világosan kijelölöd a vonalakat, akkor senki nem háborgatja majd a terepedet.

Mások ezeket is olvassák az Oroszlán csillagjegyről