Oroszlán horoszkóp

Milyen tulajdonságok tesznek egy oroszlán jegyű embert igazi vérbeli Oroszlánná? Az oroszlán horoszkópja alapján az első, ami erről a jegyről az eszünkbe juthat, az a felszínesség és a hiúság, pedig ez közel sem ilyen egyértelmű, ha az embernek van esélye jobban megismerni őket.

Ez a büszke csillagjegy nemcsak született vezető, hanem végtelenül lojális és szeretetteljes személyiség is, akit természetes karizmája és pozitív kisugárzása a középpontba helyez, bárhová is megy.

Oroszlán napi horoszkóp 2021.10.20.

A végsőkig fokozódik a hangulat, úgy érezheted, hogy most már minden egyetlen lapon áll vagy bukik. Ez a helyzet azonban csak még izgatottabbá tesz, úgy érzed, a világot is ki tudod fordítani a sarkaiból.

Oroszlán heti horoszkóp 2021.10.18. - 10.24.

Szívesen osztozol a barátaid örömében, de közben nem tudsz szabadulni attól a gondolattól, hogy a saját életedre milyen hatással lesznek a változások. Nem kell emiatt önzőnek tartanod magadat, természetes, hogy ez is eszedbe jut.

Szerelem: Nagy szükséged van most arra, hogy biztonságban érezd magadat valaki mellett, de szerencsére a párod meg is adja ezt az érzést. Együtt minden könnyebben megy.

Karrier: Kezd eleged lenni abból, hogy mindenhol egyedül kell megállnod a helyedet. A héten úgy döntesz, hogy nem tartod tovább a hátadat mások helyett.

Oroszlán havi horoszkóp 2021.10.

Itt az ideje, hogy kiereszd a karmaidat, és ha kell, meg is mutasd valakinek a fogad fehérjét. Tudsz doromboló kiscica is lenni, de ha veszélyben, ami fontos neked, akkor nincs bocsánat!

Szerelem: Nem biztos, hogy minden elsőre úgy alakul, ahogyan azt te elképzelted, de ez nem is feltétlenül gond. Tanulj egy kis toleranciát!

Karrier: Ha világosan kijelölöd a vonalakat, akkor senki nem háborgatja majd a terepedet.

Mások ezeket is olvassák az Oroszlán csillagjegyről