Oroszlán horoszkóp

Milyen tulajdonságok tesznek egy oroszlán jegyű embert igazi vérbeli Oroszlánná? Az oroszlán horoszkópja alapján az első, ami erről a jegyről az eszünkbe juthat, az a felszínesség és a hiúság, pedig ez közel sem ilyen egyértelmű, ha az embernek van esélye jobban megismerni őket.

Ez a büszke csillagjegy nemcsak született vezető, hanem végtelenül lojális és szeretetteljes személyiség is, akit természetes karizmája és pozitív kisugárzása a középpontba helyez, bárhová is megy.

Oroszlán napi horoszkóp 2023.09.30.

Általában visszafogod magadat, de ma érdemes lesz kiengedni a hangodat, ha jogtalan sérelem ér. Őrizd meg a méltóságod, de ne hátrálj meg semmitől, és ne érd be kompromisszumokkal. Ha valami jár neked, vagy valaki olyannak, akiért te tartozol felelősséggel, akkor ne engedj belőle, mert legközelebb még többet vesznek majd el.

Oroszlán heti horoszkóp 2023.09.25. - 10.01.

Nem baj, ha bizonyos dolgokat előre eltervezel, de ne véss mindent előre kőbe. Hagyj teret a váratlan fordulatoknak is, hiszen ezek lesznek azok, amik végül megadják az izgalmakat.

Szerelem: Próbáld helyén kezelni az érzéseidet, és ne hagyd, hogy bármi is elragadjon, de azt sem, hogy elfojts valamit, aminek helyet kellene adnod.

Karrier: Nem kell mindent még idén befejezned, de olyan is van, amit nem érdemes a jövő évre átvinned. Állítsd fel a fontossági sorrendet.

Oroszlán havi horoszkóp 2023.09.

Mindennek megvan a maga ideje, és lehet, hogy úgy érzed, bármennyire csábító is egy lehetőség, talán nem most van itt erre a megfelelő alkalom. Gondold végig, hogy tényleg az ösztöneid súgnak, vagy csak megijeszt valaminek a lehetősége.

Szerelem: Először saját magadat kell rendbe tenned ahhoz, hogy másokkal is el tudd fogadtatni azt, aki vagy. Ne tőlük várd a boldogságot, ha magadban nem találod meg a teljességet.

Karrier: Határozottan állást foglalsz valamivel kapcsolatban, és ezzel kivívhatod mások tiszteletét. Most már ne hátrálj meg, minden készen áll a nagy dobásra.

Mások ezeket is olvassák az Oroszlán csillagjegyről