Kos horoszkóp

Címlap / Horoszkóp / Kos horoszkóp

Kos horoszkóp

A Kos horoszkópja alapján az egyik leghevesebb csillagjegy. Ha valamit a fejébe vesz, akkor sem visszafogni, sem az útjába állni nem érdemes, úgyis véghezviszi, amit akar. A zodiákus első jegye sok rétegnyi védelem alatt  rejtegeti valódi énjét, ami viszont szinte minden esetben igazán kedves meglepetés. Ez az érdekes és titokzatos személyiség nemcsak arról híres, hogy nyers és fejjel megy a falnak, hiszen sokkal több jó jellemvonása van.

Kos napi horoszkóp 2021.08.01.

Készen állsz arra, hogy lezárj egy szakaszt, és új fejezetet nyiss, ehhez azonban az is kell, hogy valaki más, aki számodra fontos, megértse és elfogadja ezt. Sokkal nehezebb lesz a döntés, ha nem kapod meg az ő támogatását.

Kos heti horoszkóp 2021.07.26. - 08.01.

Legszívesebben félre tennél mindent, és lazítanál egy kicsit, de attól félsz, hogy körmödre ég a munka, és elmaradsz a teendőiddel. Tarts ki még ezen a héten, utána jön az enyhülés!

Szerelem: Egyelőre nem szeretnéd minden kártyádat kijátszani, és van olyan dolog is, amit nem feltétlenül osztanál meg másokkal. Ne feledd azonban, hogy van, aki megérdemli az őszinteségedet.

Karrier: Lehet, hogy most valami olyasmit is el kell vállalnod, amit nem nagyon szeretnél, de ha megfizetik a dolgot, hajlandó vagy áldozatot hozni. Gondold át, hogy megéri-e a dolog.

Kos havi horoszkóp 2021.08.

Ne akard egyszerre megváltani a világot, haladj kis lépésekben, akkor biztos lehetsz benne, hogy minden döntésedet siker koronázza majd. Ha kapkodsz, azzal többet ártasz magadnak.

Szerelem: Bizonytalan vagy az érzéseidben, de a legrosszabb, amit tehetsz, ha ezen kezdesz aggódni. Adj időt magadnak, hogy eldöntsd, mit érzel.

Karrier: Választanod kell, és nem biztos, hogy ez most könnyű lesz. Mégis, az út, amin tovább haladsz ebben a hónapban, meghatározó lehet a jövőd szempontjából.

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

A Kos csillagjegy legnépszerűbb cikkei