Kos horoszkóp

Kos horoszkóp

A Kos horoszkópja alapján az egyik leghevesebb csillagjegy. Ha valamit a fejébe vesz, akkor sem visszafogni, sem az útjába állni nem érdemes, úgyis véghezviszi, amit akar. A zodiákus első jegye sok rétegnyi védelem alatt  rejtegeti valódi énjét, ami viszont szinte minden esetben igazán kedves meglepetés. Ez az érdekes és titokzatos személyiség nemcsak arról híres, hogy nyers és fejjel megy a falnak, hiszen sokkal több jó jellemvonása van.

Kos napi horoszkóp 2023.06.07.

Nehezen tudsz megszabadulni egy nyomasztó érzéstől, pedig lehet, hogy az okát már régen megszüntetted. Ne emészd magadat, inkább lépj tovább, hiszen új kalandok, új kihívások és új örömök várnak, amik megérdemlik, hogy tiszta és nyitott szívvel fogadd őket. A múltadból csak a tapasztalatot őrizd meg.

Kos heti horoszkóp 2023.06.05. - 06.11.

Mindent elterveztél, most már csak az kell, hogy tartsd is magadat ezekhez az elképzelésekhez. Ne hagyd, hogy a rossz kedved vagy egy kis csalódottság eltérítsenek.

Szerelem: Legyél óvatos, és ne tegyél fel mindent egy hirtelen jött érzelemre. Élvezd a pillanatot, de tarts mértéket is.

Karrier: Nem sikerül annyi mindent elrendezned, mint amennyi mindent szerettél volna idén, de még nincs is veszve semmi. Kezdj el egy új terven dolgozni.

Kos havi horoszkóp 2023.06.

Próbáld meg elengedni a feszültségeket. Nagy most rajtad a nyomás, de nem érdemes olyan dolgokon aggodalmaskodnod, amiken amúgy sem tudsz változtatni. Tegyél meg mindent, amit tudsz, a többit bízd a szerencsére.

Szerelem: Készen állsz egy nagy lépésre, még akkor is, ha ez elsőnek egy kicsit ijesztőnek tűnhet. Bízz az ösztöneidben, és kövesd őket.

Karrier: Fel kell vállalnod a véleményedet egy olyan helyzetben is, amiről mások talán mást gondolnak, különben nem leszel hű az elveidhez. A siker nem sokat ér, ha megkeseredik az íze a szádban.

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

A Kos csillagjegy legnépszerűbb cikkei