Kos horoszkóp

Kos horoszkóp

A Kos horoszkópja alapján az egyik leghevesebb csillagjegy. Ha valamit a fejébe vesz, akkor sem visszafogni, sem az útjába állni nem érdemes, úgyis véghezviszi, amit akar. A zodiákus első jegye sok rétegnyi védelem alatt  rejtegeti valódi énjét, ami viszont szinte minden esetben igazán kedves meglepetés. Ez az érdekes és titokzatos személyiség nemcsak arról híres, hogy nyers és fejjel megy a falnak, hiszen sokkal több jó jellemvonása van.

Kos napi horoszkóp 2021.10.15.

Itt az ideje lépni, de úgy érzed, még nem állsz készen a változásra. Az új terv akkor is létrejön, ha te nem vagy a részese, így a mostani állapot nem marad, de te lehet, hogy lemaradsz az újról.

Kos heti horoszkóp 2021.10.11. - 10.17.

A legjobb az lenne, ha maradna most egy kis időd arra, hogy rendezd a gondolataidat, de ez a hét azt követeli meg, hogy egyik lépést a másik után tedd, és ne várakozz túl sokat. Próbálj azért felelős maradni.

Szerelem: Olyan fordulatokat tartogathat ez a hét, ami miatt mindkettőtöknek át kell gondolnia, hogy mit is szeretne ettől a kapcsolattól. Lehet, hogy ez nem lesz könnyű, de a döntés megkönnyebbülést hoz majd.

Karrier: Próbálj meg nem elveszni a részletekben, mert azzal csak a saját dolgodat nehezíted. Figyelj inkább arra, ami igazán fontos.

Kos havi horoszkóp 2021.10.

Egy komolyabb projekt végére érhetsz, és ez nem csak egy lezárást, de felszabaduló időt is jelent. Gondold át alaposan, hogy mi lesz a következő feladat, amit elvállalsz.

Szerelem: Igyekszel elfogadtatni a környezeteddel a döntésedet, de nem biztos, hogy rögtön mindenki támogatását megkapod. Légy türelemmel!

Karrier: Kicsit lelassulnak körülötted a dolgok, és bár ennek először nem örülsz, lehet, hogy kiderül, hogy erre volt szükséged. Így végre a kreatív energiáid is feltöltődhetnek.

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

A Kos csillagjegy legnépszerűbb cikkei