Kos horoszkóp

Kos horoszkóp

A Kos horoszkópja alapján az egyik leghevesebb csillagjegy. Ha valamit a fejébe vesz, akkor sem visszafogni, sem az útjába állni nem érdemes, úgyis véghezviszi, amit akar. A zodiákus első jegye sok rétegnyi védelem alatt  rejtegeti valódi énjét, ami viszont szinte minden esetben igazán kedves meglepetés. Ez az érdekes és titokzatos személyiség nemcsak arról híres, hogy nyers és fejjel megy a falnak, hiszen sokkal több jó jellemvonása van.

Kos napi horoszkóp 2022.10.02.

Minél nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, annál fontosabb szerepet tölt be az életedben, tartsd ezt szem előtt, amikor eldöntöd, hogy időt és energiát szánsz-e egy dologra, mert ha egyszer beengedsz valamit vagy valakit az életedbe, már nehéz lesz száműzni onnan. Bika

Kos heti horoszkóp 2022.09.26. - 10.02.

A legjobb az lenne, ha maradna most egy kis időd arra, hogy rendezd a gondolataidat, de ez a hét azt követeli meg, hogy egyik lépést a másik után tedd, és ne várakozz túl sokat. Próbálj azért felelős maradni.

Szerelem: Olyan fordulatokat tartogathat ez a hét, ami miatt mindkettőtöknek át kell gondolnia, hogy mit is szeretne ettől a kapcsolattól. Lehet, hogy ez nem lesz könnyű, de a döntés megkönnyebbülést hoz majd.

Karrier: Próbálj meg nem elveszni a részletekben, mert azzal csak a saját dolgodat nehezíted. Figyelj inkább arra, ami igazán fontos. Bika (április 21 - május 20)

Kos havi horoszkóp 2022.10.

Próbáld meg elengedni a feszültségeket. Nagy most rajtad a nyomás, de nem érdemes olyan dolgokon aggodalmaskodnod, amiken amúgy sem tudsz változtatni. Tegyél meg mindent, amit tudsz, a többit bízd a szerencsére.

Szerelem: Készen állsz egy nagy lépésre, még akkor is, ha ez elsőnek egy kicsit ijesztőnek tűnhet. Bízz az ösztöneidben, és kövesd őket.

Karrier: Fel kell vállalnod a véleményedet egy olyan helyzetben is, amiről mások talán mást gondolnak, különben nem leszel hű az elveidhez. A siker nem sokat ér, ha megkeseredik az íze a szádban. Bika

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

A Kos csillagjegy legnépszerűbb cikkei