Skorpió horoszkóp

A Skorpió horoszkópja szerint ez a jegy talán a legmisztikusabb és bizony sok fejtörést okoz környezetének. Eleme a víz, melynek következtében az egyik legszenvedélyesebb jegy, így az esetek többségében érzelmei vezérlik.

A Skorpió igazi rejtély, melyet érdemes megfejteni, mert a látszólag nemtörődöm külső érdekes és értékes személyiséget takar.

Skorpió napi horoszkóp 2021.10.20.

Nem lehetsz ott egyszerre mindenhol, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fogod megpróbálni. Érzed magadban az erőt, és jobb, ha most semmi nem áll az utadba, mert sodor magával a lendület.

Skorpió heti horoszkóp 2021.10.18. - 10.24.

Te is lelkes vagy valamivel kapcsolatban, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének fenntartásaid, vagy hogy válogatás nélkül bármire igent mondanál érte. A héten többször is racionális döntéseket kell majd hoznod.

Szerelem: Tudod, hogy mire számíthatsz, és azt is, hogy ez most nem lesz elég. Mégis, még reménykedsz abban, hogy mégis történik majd valami változás.

Karrier: Próbálsz egyik helyről a másikra mozdulni, de ez sajnos egyelőre nem sikerül. Most ebből a pozícióból kell megtenned mindent, ami lehetséges.

Skorpió havi horoszkóp 2021.10.

Az érzelmeid vezérelnek, de ebben a hónapban szükséged lesz rá, hogy kicsit körültekintőbb és nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb legyél. Bárhogyan alakulnak is a dolgok, meg kell tudnod őrizned a hidegvéredet.

Szerelem: Nagy érzelmek kerítenek hatalmukba, de mielőtt teljesen átadod magadat nekik, gondold át a helyzetedet. Ne tegyél olyan lépéseket, amikkel másokat megbántasz.

Karrier: Sok energiát fektetsz valamibe, de vigyázz arra, hogy ne égesd ki magadat teljesen. Más, akár váratlan területeken is szükséged lehet majd az erődre.

Mások ezeket is olvassák a Skorpió csillagjegyről