Skorpió horoszkóp

A Skorpió horoszkópja szerint ez a jegy talán a legmisztikusabb és bizony sok fejtörést okoz környezetének. Eleme a víz, melynek következtében az egyik legszenvedélyesebb jegy, így az esetek többségében érzelmei vezérlik.

A Skorpió igazi rejtély, melyet érdemes megfejteni, mert a látszólag nemtörődöm külső érdekes és értékes személyiséget takar.

Skorpió napi horoszkóp 2022.01.28.

Ne azzal törődj most, mit gondolnak mások, a saját életedért és a sorsod alakulásáért egyedül te vagy a felelős, és ha valami boldoggá tesz, és másoknak sem ártasz vele, akkor ne hagyd, hogy bárki is lebeszéljen róla. Talán mások nem fognak megérteni, de neked csak a saját magad lelkiismerete előtt kell elszámolnod.

Skorpió heti horoszkóp 2022.01.24. - 01.30.

Te is lelkes vagy valamivel kapcsolatban, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének fenntartásaid, vagy hogy válogatás nélkül bármire igent mondanál érte. A héten többször is racionális döntéseket kell majd hoznod.

Szerelem: Tudod, hogy mire számíthatsz, és azt is, hogy ez most nem lesz elég. Mégis, még reménykedsz abban, hogy mégis történik majd valami változás.

Karrier: Próbálsz egyik helyről a másikra mozdulni, de ez sajnos egyelőre nem sikerül. Most ebből a pozícióból kell megtenned mindent, ami lehetséges.

Skorpió havi horoszkóp 2022.01.

Az érzelmeid vezérelnek, de ebben a hónapban szükséged lesz rá, hogy kicsit körültekintőbb és nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb legyél. Bárhogyan alakulnak is a dolgok, meg kell tudnod őrizned a hidegvéredet.

Szerelem: Nagy érzelmek kerítenek hatalmukba, de mielőtt teljesen átadod magadat nekik, gondold át a helyzetedet. Ne tegyél olyan lépéseket, amikkel másokat megbántasz.

Karrier: Sok energiát fektetsz valamibe, de vigyázz arra, hogy ne égesd ki magadat teljesen. Más, akár váratlan területeken is szükséged lehet majd az erődre.

Mások ezeket is olvassák a Skorpió csillagjegyről