Skorpió horoszkóp

A Skorpió horoszkópja szerint ez a jegy talán a legmisztikusabb és bizony sok fejtörést okoz környezetének. Eleme a víz, melynek következtében az egyik legszenvedélyesebb jegy, így az esetek többségében érzelmei vezérlik.

A Skorpió igazi rejtély, melyet érdemes megfejteni, mert a látszólag nemtörődöm külső érdekes és értékes személyiséget takar.

Skorpió napi horoszkóp 2022.10.02.

Próbálj meg lazítani, mert az állandó feszültség az egészségedet is veszélyezteti. Arról nem is beszélve, hogy így nehéz bölcs döntéseket hozni, és nem is könnyű megtalálni, mi az, ami a leghatékonyabb módon vinne közelebb a célodhoz. Egy kis pihenés után mindent más színben fogsz látni. Nyilas

Skorpió heti horoszkóp 2022.09.26. - 10.02.

Te is lelkes vagy valamivel kapcsolatban, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének fenntartásaid, vagy hogy válogatás nélkül bármire igent mondanál érte. A héten többször is racionális döntéseket kell majd hoznod.

Szerelem: Tudod, hogy mire számíthatsz, és azt is, hogy ez most nem lesz elég. Mégis, még reménykedsz abban, hogy mégis történik majd valami változás.

Karrier: Próbálsz egyik helyről a másikra mozdulni, de ez sajnos egyelőre nem sikerül. Most ebből a pozícióból kell megtenned mindent, ami lehetséges. Nyilas (november 23 - december 21)

Skorpió havi horoszkóp 2022.10.

Nem akarsz semmit sem elkapkodni, mert tudod, hogy nagyon komoly döntés meghozatala előtt állsz. Ha őszintén magadba nézel, akkor azonban rá fogsz jönni, hogy egy ideje már pontosan tudod, mit szeretnél, és a válasz már megszületett benned.

Szerelem: Szükséged van most egy kis magányra, hogy végiggondold az érzéseidet, és rendet tegyél magadban, mielőtt beszélni tudsz a gondolataidról. Akinek fontos vagy, az megérti és tiszteletben tartja az igényedet.

Karrier: Valami folyton sürget, ettől pedig csak még nagyobb nyomást érzel magadon, és nehéz megtalálnod a helyes utat. Vegyél egy nagy levegőt, mielőtt döntesz. Nyilas

Mások ezeket is olvassák a Skorpió csillagjegyről