Skorpió horoszkóp

Címlap / Horoszkóp / Skorpió horoszkóp

Skorpió horoszkóp

A Skorpió horoszkópja szerint ez a jegy talán a legmisztikusabb és bizony sok fejtörést okoz környezetének. Eleme a víz, melynek következtében az egyik legszenvedélyesebb jegy, így az esetek többségében érzelmei vezérlik.

A Skorpió igazi rejtély, melyet érdemes megfejteni, mert a látszólag nemtörődöm külső érdekes és értékes személyiséget takar.

Skorpió napi horoszkóp 2021.06.14.

Jobban állnak a dolgok, mint azt eredetileg hitted, neked mégis balsejtelmed van. Tudod, hogy ingyen semmit nem adnak, és úgy érzed, a mostani szerencséd árát esetleg később kell majd megfizetned.

Skorpió heti horoszkóp 2021.06.14. - 06.20.

Jó ritmusban haladsz, ne hagyd, hogy a héten ezt bármi is megtörje. Ha kitűztél magad elé egy célt, azt most el is érheted, de csak akkor, ha nem kezdesz kételkedni a saját képességeidben.

Szerelem: Úgy érzed, eleget vártál már, és itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj. Vegyél egy nagy levegőt, és mondd ki, mire van szükséged, hogy maradni tudj.

Karrier: Kicsit több munkát vállaltál most magadra, mint amennyit győzöl, de magadnak is bizonyítani akarsz. Ha elég elszánt vagy, most nincs előtted lehetetlen.

Skorpió havi horoszkóp 2021.06.

Ne mérd másokhoz magadat, és ne is aggódj azon, hogy nekik nem megy elég jól valami, amivel te is foglalkozni akarsz. Bízz magadban, te sokkal ügyesebb is lehetsz náluk.

Szerelem: Csak akkor várhatod el a tiszteletet és megbecsülést valakitől, ha ezt te is megadod neki. Kezeld egyenlő félként a másikat, de te is kérd ugyanezt cserébe.

Karrier: Nem egyszerű összeszokni egy új csapattaggal, de ha szánsz rá egy kis időt, akkor meg fog térülni a dolog.

A többi csillagjegy horoszkópját ide kattintva olvashatod el »

Mások ezeket is olvassák a Skorpió csillagjegyről