Havi horoszkóp

Olvasd el elsőként, mit ígér neked a friss havi horoszkóp. A csillagok sokszor adnak segítő előrejelzéseket, hogy utadat segítsék. Havi horoszkópodból megtudhatod, hogy az adott időszakban mi vár rád a szerelem, egészség és karrier területén csillagjegyed szerint. Az alábbiakban elolvashatod a havi horoszkópodat:

 • Havi horoszkóp: A feladataid kerülnek középpontba – 2021. június

  Kos (március 21 – április 20) havi horoszkóp

  Kicsit bizonytalan vagy saját magaddal szemben, nem tudod, hogy is tudnál a feladataidhoz fogni, de bízol abban, hogy a hónap során minden tisztázódik majd. Ne veszítsd el a hitedet önmagadban.

  Szerelem: Érdemes most egy kicsit hagyni, hogy lecsillapodjanak a dolgok, és semmiképpen sem indulatból hozni meg a döntéseidet. Kövesd a józan ész szabályait most.

  Karrier: Válaszokat keresel egy kérdésre, ami már régóta foglalkoztat, de most úgy érzed, közel a cél. Ne engedd kicsúszni a kezedből a dolgot.

  Bika (április 21 – május 20) havi horoszkóp

  Ne halogasd tovább azt, amit már régóta szeretnél megtenni, mert ennél alkalmasabb időszak nem fog kínálkozni rá. Csapj le a lehetőségre, ne gondolkodj túl sokat ezen.

  Szerelem: Megijeszthet, hogy a dolgok nem egészen úgy alakulnak, mint ahogyan elképzelted őket, de ez nem feltétlenül baj. Merj egy kicsit spontán lenni.

  Karrier: Izgalmas lehetőségek kínálkoznak ebben a hónapban, és te alig várod, hogy kihasználhasd őket. Ez a hónap a te sikerszériád lehet.

  Ikrek (május 21 – június 21) havi horoszkóp

  Várakozó álláspontra helyezkedsz, meg akarod előbb tudni, hogy mások mit gondolnak egy helyzetről, és csak utána megmutatni a véleményedet. Bölcs taktikát választasz, az idő téged igazol majd.

  Szerelem: Nem érdemes mindent úgy a szívedre venni, mert csak saját magadnak okozol ezzel fájdalmat. Ne sértődj meg azon, amit nem sértésnek szántak.

  Karrier: Egyelőre óvatos vagy, nem szeretnél elkiabálni semmit, és ezt jól is teszed. Nem árt a figyelem, bár a dolgok neked kedveznek majd.

  Rák (június 22 – július 22) havi horoszkóp

  Túl sok energiát vesztegetsz valamire, ami nem a te feladatod lenne, miközben a saját kötelességeidet elhanyagolod. Vedd vissza az irányítást, mert így nem lesz jó vége a dolgoknak.

  Szerelem: Neked kell meghúznod a határokat, és eldöntened, hogy mi az, amit hajlandó vagy megtenni valami érdekében. Döntsd el, hogy mi mennyire fontos.

  Karrier: Minél jobban igyekszel, annál jobb eredményeket érhetsz most el. Ne vedd félvállról a dolgokat.

  Oroszlán (július 23 – augusztus 23) havi horoszkóp

  Próbálj előrelátó lenni, mert ez a hónap sok meglepetést tartogathat. Ne hagyd, hogy ezek felülírják a terveidet, tartsd kézben az irányítást.

  Szerelem: Váratlan fordulatokat hozhat a hónap a szerelem terén is. Merj belevágni az ismeretlenbe, és felfedezni a kalandokat.

  Karrier: Olyan feladatot kaphatsz, amiben benne van a bukás veszélye, de a siker lehetősége is. Koncentrálj a pozitív gondolatokra, az sokat segít most.

  Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) havi horoszkóp

  Ha eddig még nem tetted, ebben a hónapban érdemes elkezdeni megtervezni a nyaralást, mert szükséged lesz arra, hogy kipihend magadat. Nem az a fontos, hogy hová mész, hanem az, hogy valóban fel tudj töltekezni.

  Szerelem: Érdemes most más szemszögből is megvizsgálni a helyzetet, mint ahogy eddig tetted. Nem biztos, hogy minden az, aminek látszik.

  Karrier: Minden megoldható, csak a megfelelő kommunikáció szükséges hozzá. Merj beszélni a kétségeidről.

  Mérleg (szeptember 24 – október 23) havi horoszkóp

  A hónap elején még vár rád néhány feladat, de ezeket sikerül megugranod, és végre a pihenésre, kikapcsolódásra is jut majd idő. Ez a hónap sikereket és feltöltődést is hozhat.

  Szerelem: Bárhogy alakulnak is a dolgok, van melletted valaki, akire számíthatsz, és ez minden helyzetet megkönnyít. Használd ki ezt a támogató környezetet.

  Karrier: Itt az ideje, hogy megújíts bizonyos szempontokat, és más területekre is koncentrálj. Abba az irányba menj, amelyikbe a siker visz.

  Skorpió (október 24 – november 22) havi horoszkóp

  Ne mérd másokhoz magadat, és ne is aggódj azon, hogy nekik nem megy elég jól valami, amivel te is foglalkozni akarsz. Bízz magadban, te sokkal ügyesebb is lehetsz náluk.

  Szerelem: Csak akkor várhatod el a tiszteletet és megbecsülést valakitől, ha ezt te is megadod neki. Kezeld egyenlő félként a másikat, de te is kérd ugyanezt cserébe.

  Karrier: Nem egyszerű összeszokni egy új csapattaggal, de ha szánsz rá egy kis időt, akkor meg fog térülni a dolog. Legyél nyitott az újdonságra!

  Nyilas (november 23 – december 21) havi horoszkóp

  Tedd picit félre a feladatokat, és próbálj meg arra figyelni, ami belül szól. Engedd szabadon áramlani a gondolataidat, mert fontos felfedezésekhez juttathatnak el.

  Szerelem: Minden kapcsolat ápolásra szorul, és csak akkor marad életben, ha energiát fektetsz bele. Ezt neked is el kell fogadnod.

  Karrier: Gyorsabb eredményeket szeretnél, de tudod, hogy nem szabad elkapkodnod semmit. Olyan döntéseket hozz, amiket biztos, hogy később sem fogsz megbánni.

  Bak (december 22 – január 20) havi horoszkóp

  Nem keresed a konfliktust, de ami sok, az neked is sok. Úgy érzed, most már mindenképpen jelezned kell azt, hogy nem értesz egyet valamivel, és ha így teszel, meg fogsz könnyebbülni tőle.

  Szerelem: Kicsit nehezedre esik most megtalálni, mi is az, amit igazán szeretnél. Próbáld elrendezni a gondolataidat, akkor tisztábban látod majd a helyzetet!

  Karrier: Óvatos lépéseket teszel, de ezek végül segítenek majd eljutni oda, ahová szeretnél. A sikert kis lépésekben is el lehet érni.

  Vízöntő (január 21 – február 19) havi horoszkóp

  Semmi nincs, amit ne lehetne megoldani, de néha kell, hogy kicsit átgondold a dolgokat, és másokkal is elfogadtasd azt, ami igazán fontos neked. A kommunikáción nagyon sok minden múlik!

  Szerelem: Szinte a felhők között lebegsz, de ebben a hónapban sok földi teendő is vár rád. A szerelem erőt adhat, de ne hagyd, hogy a figyelmedet is elvonja.

  Karrier: Ez a hónap alaposan megdolgoztathat, cserébe viszont komoly fejlődési lehetőségeket tartogat. Bízz magadban, és használd ki őket!

  Halak (február 20 – március 20) havi horoszkóp

  Ne vállalj olyasmit, amit nem tudsz teljesíteni, és tartsd tiszteletben a saját korlátaidat. Meg kell tanulnod nemet mondani.

  Szerelem: A váratlan dolgok miatt kicsit izgulsz, ugyanakkor azt is érzed, hogy élvezed a kialakult helyzetet. Merd felvenni ezt a ritmust, mert hasznodra fog válni.

  Karrier: Most nem igazán hagyatkozhatsz másokra, magadnak kell megoldanod a felmerülő problémákat. Vedd fel a kesztyűt, és ne rémisszen meg semmi.
Ezotéria cikkek, horoszkópok