A hosszú és boldog szerelem tízparancsolata

Göcző Nóra
Írta: ,

A kezdeti hév minden szerelemben feledteti az apró nézetkülönbséget. Egy idő után azonban oszlani kezd a rózsaszín köd és előbukkannak a kevésbé jó tulajdonságok is, melyek hosszútávon megfertőzhetik az együttlét örömeit. Ám ha tudatosan felkészülünk ezekre, akkor nincs mitől tartani.

Kezdetben erősnek tűnhet ez a kifejezés, valójában arra utal, hogy ne nyaggasd mindenért.

Az együttélés sokaknál ott bukik meg, hogy mindennapossá válnak az apró-cseprő viták olyan dolgokon, hogy ki hová teszi a tejet a hűtőben, hol tartja a kocsikulcsot, kiöblíti-e a fürdőkádat maga után. Fölösleges ezen minden este újra és újra szóváltásba keveredni fáradtan.

Fogadjuk el, ha párunknak más szokásai vannak, és más logika szerint éli a mindennapjait, akkor is, ha ez néha idegesítő tud lenni.

Szinte biztos, hogy az ő szemében mi sem vagyunk hibátlanok.

Érdeklődj iránta! Kép forrása: junebugweddings.com

Sorsszerű, hogy egy meghatározott napirendet követve lassacskán természetessé válik, hogy párunk munka után a sarokba dobja az aktatáskát, a vacsora iránt érdeklődik, és alig van kedve megszólalni.

Mi, nők, ezt az utolsó állapotot nem nagyon ismerjük, s férjünk hallgatását percek alatt képesek vagyunk betudni annak, hogy haragszik ránk valamiért.

Pedig dehogy, egyszerűen csak fáradt ez a szerencsétlen ember, aki egész nap az irodában gályázott.

De nem kell sok neki, hogy átlendüljön ezen a holtponton, varázsütés szerűen megszelídül, ha megkérdezik tőle: Milyen napod volt, Drágám?

 

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)