5 helyzet, amikor nem szabad szerelembe esned

Zabolai Margit
Írta: ,
5 helyzet, amikor nem szabad szerelembe esned

Az ember az érzelmeinek nehezen parancsol, de van olyan, amikor jobb az eszedre hallgatni. Az alábbi helyzetekben, ha teheted, ne hagyd, hogy elragadjanak az érzelmeid, bármennyire is tavasz van meg virágillat. Később hálás leszel még magadnak.

Ha a szenvedélyek dominálnak Kép forrása: oncewed.com

Felnőtt emberként nincs azzal semmi gond, ha olyan viszonyt folytatsz valakivel, ami inkább a fizikai vonzalmon, mint a lelki köteléken alapul, feltéve, hogy ezzel mindketten tisztában vagytok, és mindkettőtöknek megfelel így.

Sajnos könnyen előfordulhat azonban, hogy az egyik fél többet érez, és csak azért megy bele a kizárólag szexuális alapú viszonyba, mert abban reménykedik, hogy talán mégis több lesz a dologból. Ha a másik határozottan és őszintén megmondta, hogy nem érez többet irántad, te viszont mégis elkezdesz érzelmileg is kötődni hozzá, akkor bármilyen nehéz is, jobb véget vetni a dolognak.

Saját magadat kínzod, ha olyanba szeretsz bele, aki nem viszonozza a dolgot!

A munkahelyi viszony sem tabu, hiszen tulajdonképpen semmi sem számít egyértelműen és végérvényesen tilosnak, amikor az érzelmi boldogságod a tét, de azért ne feledd, hogy egy rosszul végződő románcnak különösen csúnya vége lehet, ha a munkát a magánélettel vegyíted.

Igyekezz a kettőt távol tartani egymástól – ha valóban egymásnak vagytok rendelve a munkatársaddal, úgysem fog menni a dolog, ha pedig nem így van, akkor megkímélted magadat egy kínos munkahelyi szituációtól, és persze egy lehetséges karrierbuktatótól.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján