6 esküvői virágtrend, ami népszerű lesz 2020-ban

Fehér Dia
Írta: ,

A tavasszal együtt az eddig szunnyadozó menyasszonyok is elkezdek egyre jobban belelendülni az esküvő szervezésébe. Számomra például az egyik legfontosabb dolog a nagy napon a dekoráció lesz, de szerencsére már tudom, hogy idén milyen virágos dekorációkból és csokrokból érdemes választani.

Az elmúlt években egyre többféle virágkompozíció számított divatosnak, amik között mindenki megtalálhatta a stílusához leginkább passzoló darabokat. Ez idén sem sokat változott, sőt, a megszokott eukaliptusz - vagy éppen pálmaleveles zöldek mellé új trendek is születtek.

A vintage, bohém és természetközeli esküvők kedvence lehet a lazán kötött csokor. Általában kézzel készül, teljesen hagyományosan, mindenféle plusz segédeszköz (tűzőhab, mikrofon) nélkül.

Egy kissé rendezetlen csokor lesz a végeredmény, melyből kikandikálhat egy-egy hosszabb zöld vagy virág, az összhatás olyan, mint ha te magad készítetted volna a nagy napra.

Természetesen a színek tekintetében bármi elképzelhető, mégis érdemes több színárnyalatot kombinálni benne - például a rózsaszínt sötétebb és világosabb formában, vagy más pasztell színekkel.

Csodaszép, szinte festményre illő hatást kelt, ha az asztalon lévő virágok középen vannak elrendezve, esetleg le is folynak róla.

Ezt bármilyen stílusú esküvőn bevetheted, hiszen egy-két modernebb gyertyatartóval is éppen annyira jól mutat, mint rusztikusabb stílusban.

Az viszont fontos, hogy összhangban legyenek a választott növények minden mással, erre mindenképpen figyelj majd!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba