Sült camembert dzsemmel
A sütéshez forró olajat használj, és hirtelen süsd ki benne a sajtot, nehogy megolvadjon és letapadjon. Piros dzsemet…
2015.05.13.A sütéshez forró olajat használj, és hirtelen süsd ki benne a sajtot, nehogy megolvadjon és letapadjon. Piros dzsemet…
írta Sütő Gyöngyi 2015.05.13.A gyümölcskenyeret szokás barátságkenyérnek is nevezni, nem véletlenül, hiszen remek vendágváró, és ajándékba, vendégségbe is könnyű vinni, hiszen…
írta Zabolai Margit 2015.05.12.Az alábbi saláta nem csak egészséges és könnyű, de olyan finom is, hogy szívesen fogyasztod majd őket az után is,…
írta Zabolai Margit 2015.05.11.Tudjuk, hogy kicsit furán hangzik, de bízz bennünk, ha egyszer kipróbálod ezt a jeges finomságot, többé nem is…
írta Zabolai Margit 2015.05.10.Ha odavagy a gyümölcsök és a húsok egyedülálló ízharmóniájáért, ezt a salátát neked találták ki! Hozzávalók: 20 dkg csirkemell…
írta Zabolai Margit 2015.05.09.Fehérjében, szénhidrátban és esszenciális zsírsavakban gazdag. Tápláló, laktató. Hozzávalók: 4 csésze zabpehely 4 csésze meleg víz (nagyon meleg,…
írta Sütő Gyöngyi 2015.05.07.Most kiderül, hogy a bécsi szelet nem egy egyszerű rántott hús…. Hozzávalók: 4 szelet borjúhús só bors 3…
írta Sütő Gyöngyi 2015.05.06.Gőzölgő, forró, könnyű és mégis tartalmas – pontosan olyan, amilyennek a leveseket szeretjük. Mivel ez az étel kifejezetten…
írta Zabolai Margit 2015.05.05.Kínai eredetű szokás, hogy az összehajtogatott süteménybe vékony papírcsíkokra írt jókívánságokat rejtenek. Hamar megsül, mint a keksz, de…
írta Sütő Gyöngyi 2015.05.03.A spenót a tavasz első, friss zöldsége, és bár az óvodából ismert, imádott vagy utált főzelék is igazi…
írta Zabolai Margit 2015.05.02.