Ha a párod megteszi ezt a 10 dolgot, hosszú életű lesz a kapcsolatotok - Vajon rátok hány igaz?

Szirák Viki
Írta: ,

Már egy kapcsolat elején vannak jelek, amikből meg lehet állapítani, mennyire passzoltok össze, és vajon hosszútávú lesz-e a szerelmetek. Azonban kívülállóként mindig könnyebb észrevenni ezeket, így sokan nem is tudják, mi várhat rájuk. Ha ezt a 10 dolgot a párod megteszi érted, ráadásul elég gyakran, megnyugodhatsz, mert előtettek hosszú közös jövő áll!

Nem csak akkor veszi észre, hogy milyen szép és csinos vagy, amikor tökéletes sminkben, felöltözve mentek vacsorázni, hanem akkor is, amikor teljesen önmagad vagy.

Az ő szemében te vagy a leggyönyörűbb, még akkor is, ha természetes külsővel, a kedvenc pizsidben, felkötött hajjal pihensz mellette a nap végén, és ezt nem azért mondja, mert tudja, hogy hallani akarod.

Hanem azért, mert tényleg így érzi!

Nincs olyan nap, hogy ne beszélnétek.

Hiába töltitek külön a hétvégét, vagy a kapcsolatotoknak még csak egy olyan szakaszában jártok, amikor nem éltek együtt; egyszerűen minden nap van köztetek kommunikáció.

És az esetek többségében ő az, aki ébredés után szép napot kíván neked, vagy a munkahelyén rád ír, csak hogy elküldjön egy vicces videót, amiről eszébe jutottál.

Nem érzed azt mellette, hogy mindig neked kell megtenned az első lépést, hiszen a kapcsolatotok tökéletesen kétoldalú!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!