Az 5 legnagyobb hiba, amit sokan elkövetnek, amikor elvált férfival randiznak

Szirák Viki
Írta: ,
Az 5 legnagyobb hiba, amit sokan elkövetnek, amikor elvált férfival randiznak

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

A mai világban, amikor a statisztikák szerint rengeteg házasság bomlik szét, nincs már semmi meglepő abban, ha valaki egy elvált férfival kezd randizni. Egy bizonyos életkor felett pedig ez kimondottan gyakori lesz. Azonban sokan nem tudják, hogy egy ilyen felállás merőben más, mint amikor még egyikőtök sem volt házas; és épp ezért követik el az öt legnagyobb hibát, ami egyenesen vezet a szakításhoz.

Gyakori, hogy egy elvált férfinak van közös gyermeke a volt feleségével, és nem biztos abban, hogy később szeretne még újra babát vállalni. Lehet, hogy a kapcsolat kezdetén még azt mondja, hogy ha a körülmények úgy hozzák, nyitott lenne rá, de sajnos ez messze nem egyenlő az igennel. És itt kezdődik az egyik legnagyobb hiba, amit sokan elkövetnek.

Már a kezdetekkor fontos megbeszélni, hogy ki mit érez ezzel a témával kapcsolatban, mert minél később derül ki, hogy nem vagytok egy lapon, annál nagyobb lesz az érzelmi kár.

Ha egy elvált férfival ismerkedsz, és néhány hónap után sem tud egyenes választ adni, az valószínűleg inkább nemet jelent, és neked el kell döntened, mit szeretnél. A lényeg, hogy ne menj bele egy olyan kapcsolatba, ami bizonytalansággal tölt el, pláne egy ilyen komoly témában!

Természetes dolog, hogy egy elvált férfi mesél a volt feleségéről, arról, hogy milyen volt a házasságuk, és mi vezetett a váláshoz. Épp az a rossz előjel, ha nem teszi!

Azonban van egy határ, amin túl már érdemes elgondolkodni azon, vajon kiheverte-e a történteket.

Amennyiben szinte minden beszélgetésetek végén az exfeleséghez lyukadtok ki, ha róla beszél, nagyon dühös lesz, a veszekedéseik pedig intenzívek és sokszor napokig eltartanak, az arra utal, hogy még mindig van egy kis szikra a kapcsolatukban. Egy házasságot nem lehet csak úgy elfelejteni, és ha csak egy kis jelét is látod annak, hogy a szíve még odahúzza, ne hagyd, hogy a végén a tiéd törjön össze!

Sokan ugyanis egy válás után a következő kapcsolatukra lelki gyógyírként tekintenek, az egyedüllét ellenszereként, és nem őszinte érzések irányítják őket. Van, hogy ennek még csak tudatában sincsenek!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!