Hagyományos: Csirke Ravioli leves
Könnyű és finom leves a hideg napokra, az ünnepek alkalmával is jó szívmelegítőnek bizonyul. A csirkemellből készült töltelék a ravioli tésztába van töltve.
Tekintsd meg a receptet
Különleges: Füstöltlazac tekercsek
Ezek az apró falatok dekoratívak, egy igazi ünnepi előétel, amelyet pirítóssal, friss zöldségekkel lehet tálalni.
Tekintsd meg a receptet
Hagyományos: Sertéshús korona sült barackos rizzsel
Különleges: Bárány nyak mogyorós babbal töltve
Ez a töltött bárányhús előre elkészíthető, látványos ünnepi főétel.
Tekintsd meg a receptet
Köret: Pirított burgonya citrommal és rozmaringgal
A pirított burgonyát tartsuk melegen a sütőben, csöpögtessünk rá citromlevet tálalás előtt.
Tekintsd meg a receptet
Hagyományos: Mákos és diós beigli
Nem telhet el Karácsony az ünnepi hangulatot idéző beigli nélkül. Íme egy jó kis beiglis recept!
Tekintsd meg a receptet
Különleges: Lekváros ujjlenyomat sütik
Apró ízbombák az igazán különleges alkalmakra. Ha nem tudod vendégeidet milyen dekoratív finomsággal kínáld, próbáld ki ezt a receptet.
Tekintsd meg a receptet