Lilahagymás sonkakrém
A sonka a húsvéti időszak sztárja, de nem csak főtt-füstölt formában kerülhet az asztalra. Ez a recept kicsit…
2015.03.31.A sonka a húsvéti időszak sztárja, de nem csak főtt-füstölt formában kerülhet az asztalra. Ez a recept kicsit…
Igazi olasz ízvilágot idéző, karakteres saláta. Elegáns, mégis egyszerű! Hozzávalók: 2 nagy paradicsom 1 nagy mozzarella golyó…
A füstölt sajt teszi igazán zamatossá ezt tavaszi frissességet árasztó sárgarépakrémet. Hozzávalók: 25-30 dkg sárgarépa 10 dkg…
A húsvéti ünnepi asztal szemet gyönyörködtető finomsága lehet ez az étel. Hozzávalók: 6 tojás 10 dkg reszelt…
Hangulatos és ehető kiscsirkét készíthetünk finom hozzávalókból. Persze, elkél némi kézügyesség a dologhoz, de anélkül is megoldható! Hozzávalók:…
Ha tehetjük, fogyasszuk a medvehagymát nyersen, így ízvilága és nem utolsó sorban ásványi anyag- és vitamintartalma is benne marad.…
Ha előételről van szó, vegetáriánusként sem kell mindig beérned néhány salátalevéllel és egy kis öntettel! A következő ínycsiklandó…
Ezekkel az omlós falatkákkal mindenkit le lehet venni a lábáról! A finom joghurtos dresszing üde összhangot teremt a roppanós…
A sós és édes mennyei találkozása ez a saláta, ráadásul percek alatt elkészíthető! Különleges alkalmak előételeként is ideális,…
A konyhai sürgölődéshez türelem és néhány jó recept szükséges, az étel pedig akkor a legfinomabb, ha szeretteinkkel fogyasztjuk el.…