Fenséges karácsonyi lakoma! Datolyával töltött csirkecomb vele sült almával és birspürével
Nem csak aszalt szilvával vagy aszalt barackkal töltheted meg az ünnepi asztalra szánt finom húsokat. A datolya is…
2014.12.19.Nem csak aszalt szilvával vagy aszalt barackkal töltheted meg az ünnepi asztalra szánt finom húsokat. A datolya is…
írta S. Geri Valéria 2014.12.19.Alufóliába sütve készítettem el ezt a különleges halételt. Fóliában sütve a halfilé minden ízét és aromáját megőrzi. A…
írta S. Geri Valéria 2014.12.17.Nagyon finom, porhanyós, vendégváró sütemény. Ha nem különösebben vagy jártas a konyhai teendőkben, akkor itt az ideje, hogy…
írta S. Geri Valéria 2014.12.16.Valóságos ízorgiában lehet részed, ha elkészíted ezt az ételt. A fahéjas alma és a csirkemell nálam összeszokott páros.…
írta S. Geri Valéria 2014.12.14.Te is imádod a kókuszt? A kókuszreszelék fantasztikusan finom süti alapanyag. A kozmetikai ipar is előszeretettel használja. Egy…
írta S. Geri Valéria 2014.12.13.Ez a töltött csirke tökéletes választás az ünnepi asztalra. Nem mindennapi ízvilág! A gesztenye nem csak az édes,…
írta S. Geri Valéria 2014.12.12.Ki ne ismerné ezt a klasszikus magyar édességet? Talán te is a szádban érzed a régi korok zserbóját,…
írta S. Geri Valéria 2014.12.10.A wokban sült zöldségeknek különleges ízük van. Nagy felületen tudnak pirulni, sokkal finomabbak lesznek, mintha hagyományos serpenyőben készítenénk…
írta S. Geri Valéria 2014.12.09.A bejgli egy tradicionális magyar karácsonyi sütemény, amit dióval és mákkal töltenek meg. A dió a néphit szerint…
írta S. Geri Valéria 2014.12.07.Jó kis fűszeres szárnyas a hűvösebb napokra. Kacsát nem mindennap vesz az ember. Már csak azért is, mert…
írta S. Geri Valéria 2014.12.06.