Parmezánbundás csirkemell filé
Roppant elegáns bundát kapott a mai csirkemell filénk. A sűrű palacsinta tésztát kis reszelt parmezánnal ízesítettem. Fantasztikus ízt…
2015.01.16.Roppant elegáns bundát kapott a mai csirkemell filénk. A sűrű palacsinta tésztát kis reszelt parmezánnal ízesítettem. Fantasztikus ízt…
írta S. Geri Valéria 2015.01.16.A zöldséget és a túrót nehezebben, vagy egyáltalán nem fogyasztó gyerekeknek ajánlom ezt a finom ételt. Roppant mutatós.…
írta S. Geri Valéria 2015.01.14.Tipikus angol fogásnak tartják a héjában sült burgonyát. Hazánkban is hagyománya van ennek a roppant egyszerű, de annál…
írta S. Geri Valéria 2015.01.13.Te szereted a tenger gyümölcseit? Mindenesetre nagyon egészségesek, hiszen a tengeri állatok taurint tartalmaznak, ami segíti az emberi…
írta S. Geri Valéria 2015.01.11.Isteni omlós tészta, rajta citromos, bársonyos krém. Hmmm… Csak imádni lehet! Kellemesen frissít, és gazdag nyers rakományának köszönhetően…
írta S. Geri Valéria 2015.01.10.A sonka és az ananász kombináció nem csak pizzán alkot kiváló párost. Húsra sorakoztatva sajttal a tetején mennyei…
írta S. Geri Valéria 2015.01.09.Bővült a kulináris paletta. Újabb különleges színű zöldség került be a konyhámba: a zöld karfiol. Sok évtizedes növénynemesítés…
írta S. Geri Valéria 2015.01.07.Az almák mindig finomak. Többes számban írtam, hisz ahány fajta alma, annyi íz. Ehhez az almás palacsintához jonagoldot…
írta S. Geri Valéria 2015.01.06.Hús nélkül is lehet csoda finom ételeket készíteni. Egy mennyei pesztó, néhány grillezett padlizsán szelet, és tökéletes tésztás…
írta S. Geri Valéria 2015.01.04.A sütőtök egyik kiváló ízesítője a gyömbér. Most a kisujjnyi friss gyömbér mellett egy szép alma is került…
írta S. Geri Valéria 2015.01.03.