Több feldolgozott ételt eszel, mint gondolnád
Ártalmatlannak tűnik az a light gyümölcsjoghurt a polcon, ugye? Pedig nem az – tele van cukorral, és a…
2016.03.30.Ártalmatlannak tűnik az a light gyümölcsjoghurt a polcon, ugye? Pedig nem az – tele van cukorral, és a…
írta Nagy Niki 2016.03.30.150 éves a világ egyik vezető élelmiszeripari vállalata, a Nestlé. Ebből az alkalomból szakértők segítségével vizsgálták meg, hogy…
írta Szendrey Adrienn 2016.03.17.Sokkal szerencsésebbnek mondható az, aki alacsony vérnyomással küzd, mint aki magassal – utóbbi lényegesen nagyobb egészségügyi kockázattal járó…
írta Esztergály Lilla 2015.11.12.Ha megnézed egy élelmiszer csomagolását (leszámítva, ha bioboltban vásároltad), az összetevőket böngészve jó eséllyel találsz közöttük legalább egy – de…
írta Boros Mariann 2015.11.09.Instagramos berkekben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a brit Bella Younger, aki nemrégiben egy igazán rendhagyó profilt indított útjára – azóta pedig több…
írta Stumpf Bea 2015.11.04.Tévé előtti nassolás, esti éhségrohamok, egy tábla csoki bemajszolása egy ültő helyedben – ismerős helyzetek, ugye? Mindannyiunknak megvannak az…
írta Nagy Niki 2015.11.04.Azt már biztosan tudod, hogy napközben folyamatosan energiával kell ellátnod a testedet, különben fáradt és levert leszel –…
írta Nagy Niki 2015.10.08.Vékonyszálú, vagy éppen vastag? A válladra omlik, esetleg az ég felé törekszik? A hajad szerkezete az egyéniséged részévé…
írta Sándor Alexandra 2015.09.03.Igaz, hogy még javában dúl a nyár és a 30 fokos hőség, de nem árt időben felkészülni a…
írta Kerekes Vivien 2015.08.26.Miért tesz jót nekünk, ha gyümölcsöt eszünk, és miért óvnak a dietetikusok a fehér cukros italoktól? Mi az…
írta Nagy Niki 2015.08.10.