Életmód / Ezotéria

Aszcendens vagy csillagjegy? – Ezeknek az ezoterikus jellemzéseknek hihetünk

Aszcendens vagy csillagjegy? – Ezeknek az ezoterikus jellemzéseknek hihetünk

Önmagukban nem elegendőek

Ahogy a világban általában, úgy az ezotériában is minden mindennel összefügg. Emiatt nem szabad önmagukban vizsgálni a horoszkópokat, vagy éppen az aszcendenseket sem.

Lehet, hogy Oroszlán csillagjegyben születtél, ám a horoszkópod jellemzését olvasva sokszor érezheted úgy, hogy rengeteg tulajdonság nem illik rád igazán. Ennek nem csak egyéni személyiséged az oka, hanem az is, hogy az aszcendensed valószínűleg egy sokkal inkább visszafogottabb jegy, mint az Oroszlán általában. Mivel sok egyéb mellett az aszcendensed és a horoszkópod is hat egymásra, nyilván egyik jellemzés sem lesz maradéktalanul igaz rád.

Emellett fontos megjegyezni, hogy a szimbólumok által közvetített üzenetek csupán mutatók, és nem pedig kiváltói bizonyos eseményeknek, vagy személyiségjegyeknek. Tehát attól, hogy az Oroszlánok többnyire büszkék és hiúak, nem feltétlenül igaz, hogy neked is ezek lesznek a meghatározó ismertetőjegyeid.

Ne a napi horoszkópra hagyatkozz!

Mindent összevetve fontos, hogy az általános jellemzésekre hagyatkozz, és lehetőleg az önismeret során olyan szakértők véleményeire támaszkodj, akik összességében látják életed ezoterikus oldalát. Nagyon összetett dologról van szó, amiben a horoszkóp és az aszcendens egy mindenki számára elérhető útmutatót jelent. Azonban ezen felül még számos tényező közrejátszik sorsod, személyiséged alakulásában.

Az ezotéria terepén maradva ott vannak még a bolygóállások, amik nem csak születésed időpontjában hatnak rád, hanem a későbbiek során is.

Mindebből adódik, hogy a népszerűnek számító, de mindössze egy-két mondatból álló napi horoszkópok nem igazán fogják megvilágítani azt, mire számíthatsz a közeljövőben. Ellenben, ha leülsz egy asztrológussal, aki valóban sokrétűen fogja elemezni, hogyan hat(ott) rád az univerzum, meglepő dolgokat hallhatsz magadról.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást