Életmód / Ezotéria

Az Oroszlán jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Az Oroszlán jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged – ezoterikus szempontból – sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó.

Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha az Oroszlán jegyében születtél!

Oroszlán horoszkóp Kos aszcendens

Két nagyon erős és tüzes jegy kapcsolódik benned, így nem is lehet másmilyen a személyiséged, mint határozott.

Nem igazán hagyod, hogy mások befolyásoljanak, vagy bármilyen szinten hatást gyakoroljanak rád, mindenről konkrét elképzeléseid vannak, amikből nem is igazán engedsz.

Személyiséged pozitívuma, hogy energikus, célratörő vagy, és alapvetően optimistán állsz az élethez: a kihívásokat és a feladatokat látod, nem az akadályokat.

Az érzelmi életed folyton lángol, nem igazán vonz a monogámia, imádsz hódítani és nagyon szenvedélyesen viselkedsz.

 

Oroszlán horoszkóp Bika aszcendens

Rendszeresen szembesülsz belső ellentétekkel, hiszen két nagyon erős és határozott jegy találkozik benned.

Ugyanakkor nem mondhatjuk, hogy nem tudod összehangolni egyéniséged két oldalát, mert azok remekül kiegészítik egymást.

Az Oroszlán fennhéjazóságát tökéletesen kompenzálja a Bika visszafogottsága, miközben a két jegy együtt egy ambiciózus, határozott, önbizalommal telki egyéniséghez vezet.

Egyedül a szenvedélyek és az evilági élvezetek (pl.

vásárlás, étkezés) terén kell egy kicsit tudatosabbnak lenned, ugyanis ezekben mindkét jegy hajlamos túllőni a célon.

 

Oroszlán horoszkóp Ikrek aszcendens

Nem mindig rossz, amikor a tűz és a levegő jegy találkozik egy személyiségen belül, ugyanakkor az Oroszlán zodiákus számára sokszor tartogathat kellemetlen meglepetéseket az Ikrek aszcendens.

Utóbbi túlzott könnyedséget, szertelenséget adhat neked, aminek köszönhetően meglehetősen komplikált, körülményes lehet az életed.

Bonyolulttá válhatnak a kapcsolataid, nehezen találod meg a számodra ideális munkahelyet, nem tudsz határozottan dönteni bizonyos kérdésekben.

Nagyon igényled mások jelenlétét, imádsz társaságba járni, szeretsz a központban lenni és nem hagyod, hogy unalmassá váljanak a hétköznapjaid.

 

Oroszlán horoszkóp Rák aszcendens

Alapvetően kiegyensúlyozott és boldog életed lehet, hiszen nem áll túlságosan távol egymástól a benned kapcsolódó, két jegy.

Éppen csak annyira különböznek, hogy felerősítsék a jó tulajdonságokat, a rosszakat viszont háttérbe szorítsák.

Az Oroszlán kissé egocentrikus gondolkozását remekül ellensúlyozza a Rák család- és emberszeretete, viszont a zodiákus erőt, energiát és tettrekészséget biztosít számodra.

Alapvetően pozitív felfogású, optimista ember vagy, aki a harmóniára törekszik, és akinek nagyon fontos szeretteinek, kiemeltképpen gyermekeinek boldogsága.

 

Oroszlán horoszkóp Oroszlán aszcendens

Ha a zodiákusod és az aszcendensed megegyezik egymással, az mindig arra utal, hogy a jó és a rossz tulajdonságok egyaránt felerősödnek benned, hiszen nem igazán van, ami ellensúlyozza azokat.

Hajlamos lehetsz arra, hogy önzővé, túlságosan egocentrikussá és sértődékennyé válj, miközben időnként hagyod, hogy elhatalmasodjon rajtad a lustaságod.

A negatívumok mellett persze a pozitív tulajdonságaid is előtérbe kerülnek: nagyon optimista vagy, nem félsz kiállni magadért, de másokért sem.

Ismerőseid számíthatnak, támaszkodhatnak rád sőt, kifejezetten szereted, ha segíthetsz nekik. Nagylelkűen bánsz másokkal, de előfordulhat, hogy többet mutatsz a külvilágnak a valóságnál.

 

Oroszlán horoszkóp Szűz aszcendens

Nagyon intenzív és pörgős az életed, amin csak némileg tud enyhíteni az aszcendensed visszafogottabb, szolidabb oldala.

Utóbbi precízséget, kitartást és anyagi szakértelmet, rendszerezési képességet biztosít számodra, márpedig ezek éppen ellensúlyozzák az Oroszlánok hiányosságait.

A zodiákusod ugyanakkor lelkesedést, mások felé való nyitottságot, optimizmust és társaságkedvelést ad számodra, holott éppen ezekben szűkölködnek azok, akikre nagy hatást gyakorol a Szűz csillagkép.

Ebben a kombinációban könnyedén megtalálod majd az összhangot és a boldogságot, minden adott egy sikeres és kiegyensúlyozott élethez.

 

Oroszlán horoszkóp Mérleg aszcendens

Az életedet alapvetően meghatározza, hogyan viszonyulsz másokhoz, és hozzád hogyan viszonyulnak a többiek. Kedves, törődő személyiséged van, gond nélkül ismerkedsz, legyen szó barátságról, vagy szerelemről.

Mindig a harmóniára törekszel és az aszcendensed nagy segítséget nyújt abban, hogy az Oroszlán éned túlzásai háttérbe szoruljanak.

Legnagyobb problémád az lehet, hogy nem tudsz több felé szakadni, és ez főleg a párkapcsolatokat illetően zavar.

Egyszerre vágysz a rendszeres újdonságra, mások elismerésére és csodálatára, valamint a folyamatos és biztos stabilitásra.

 

Oroszlán horoszkóp Skorpió aszcendens

Nagyon erős jegyek kapcsolódnak benned, és ezt minden bizonnyal érzed: gyakorlatilag nem találkozol olyan kihívással, ami meghaladhatná a képességeidet.

Ráadásként az Oroszlán zodiákusodban a Skorpió aszcendensed csupa hiányos tulajdonságot pótol, és fordítva: a végeredmény egy optimista, de reálisan gondolkodó, egy nyitott, de határokat tisztelő, egy lazítani képes, de mégis komoly erőbedobásra hajlandó személyiség.

Mindezt megkoronázod egy jó adag szenvedélyességgel és vonzerővel, úgyhogy nem is csoda, ha gyakran csak lubickolnod kell az élet örömeiben.

 

Oroszlán horoszkóp Nyilas aszcendens

Az Oroszlán önhittségét képes háttérbe szorítani a Nyilas aszcendens, ami még inkább nyitottá, társaságkedvelővé teszi e jegynek a szülötteit.

A külső szemlélők számára a Nyilas aszcendenssel megáldott Oroszlán szimpatikusabbá, közvetlenebbé válik, és a valóság is azt mutatja, hogy ennek köszönhetően nem helyezed annyira előtérbe magadat.

Némileg hátrány, hogy az átlagosabbnál egy kicsit nehezebben találod meg a helyedet, ugyanis a Nyilasnak nagyon nagy a szabadság iránti vágya, rendkívül nehezen tűri a kötöttségeket.

Ennek ellenére ezt nem sokszor értékeled hátránynak, hiszen a zodiákusodnak megfelelően te is kedveled a pörgést és a jövés-menést.

 

Oroszlán horoszkóp Bak aszcendens

Remek párost alkot ez a két jegy, ugyanis mind az Oroszlán, mind a Bak nagyon ambiciózus, előre törekvő jegy. Bár az alaptermészeted ellentétes vonásokat tartogat, éppen ez segíti a fejlődésedet.

Az Oroszlán lustaságát, fényűzését tökéletesen árnyékolja a Bak fukarsága és tettrekészsége, ráadásul a zodiákus ebben a kombinációban még arra is képes, hogy némi realista-optimizmust töltsön a folyton pesszimista Bakba.

Minden adott, hogy ne csak vágyj a céljaidra, hanem el is érd őket!

 

Oroszlán horoszkóp Vízöntő aszcendens

Biztos sokszor érezted már, hogy rád nem annyira illik az Oroszlán zodiákus általános jellemzése, legalábbis nem vagy felhőtlenül optimista – nos, ez nagyban köszönhető a Vízöntő oldaladnak.

Nem mintha utóbbi annyira pesszimista lenne, de ez az éned rendkívül sokat elmélkedik, agyal az élet nagy dolgain, és ez máris hatást gyakorol az Oroszlánok felhőtlen jókedvére és önhittségére.

Ez ugyanakkor nem negatívum, hanem sokszor inkább pozitívum, és egyfajta higgadt érettséget kölcsönöz számodra. Érdeklődsz a művészetek iránt, sokszor abban tudod igazán jól kifejezni azt, ami a szívedet nyomja.

 

Oroszlán horoszkóp Halak aszcendens

Az Oroszlán zodiákust bámulatosan ellensúlyozza a Halak aszcendens és olyan tulajdonságokkal ruházza fel, amik egytől egyig a javára válnak.

Segíti, hogy észrevegye az élet apró örömeit, felfedezze azokat a csodákat, amik a környezetében rejlenek, és amik jó eséllyel fel sem tűnnének neki.

A Halak aszcendens egyfajta általános békességet, szeretetteljes érdeklődést biztosít számodra és sokkal érzékenyebbé, mások iránt fogékonyabbá tesz.

Háttérbe szorul a heves, sokszor hirtelen fellépésű személyiséged, és előtérbe kerülnek az érzelmek, még inkább törődőbb, kifinomultabb és odaadóbb leszel.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást