5 jel az életedben, és amit az univerzum üzenni akar neked ezzel

5 jel az életedben, és amit az univerzum üzenni akar neked ezzel

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5 jel az életedben, és amit az univerzum üzenni akar neked ezzel

1/5 Madártoll

Az ősi egyiptomiak úgy vélték, az őszinte szívnek akkora súlya van, mint egy madártollnak. Ha az utóbbi időben sokszor láttál magad körül ilyet, az arra utal, hogy fontos lenne az őszinteségre helyezned a hangsúlyt. Nézz egy kicsit magadba!

Lehet, hogy van valami, amiben nem feltétlenül mondtál igazat (még ha jó szándék is vezérelt), a hazugság miatt pedig bűntudatod van, amit sikertelenül próbálsz elnyomni magadban. Ideje, hogy elmondd, mi az igazság, és meglátod, a lelked is megkönnyebbül.

2/5 Félhold

Az utóbbi időben mindig akkor merülsz el jobban az esti égboltban, amikor félhold van? Nem véletlen, hogy a hétköznapokban is folyton meglátod ezt a szimbólumot, akár ruhákon, akár dekorelemeken!

Az univerzum azt próbálja jelezni feléd, hogy hiába van sötét, ezt mindig leváltja a fény, az élet pedig folyamatosan váltakozó ciklusokból áll, és a rossz időszakok sem tartanak örökké. Hogy eljuss a következő fázisba, fontos volna a megérzésedre hagyatkoznod, mert sokszor egyáltalán nem figyelsz arra, mit súg az intuíciód!

Félhold
istockphoto

3/5 Makk

Nem szabad elfelejteni, hogy az erős és hatalmas tölgyfa egyetlen apró magból nő ki; csak idő és türelem kell ahhoz, hogy elérjen ebbe a fázisba.

Ha gyakran látod magad körül ezt a termést, akármilyen formában, az arra utal, hogy az életedben hamarosan csodálatos eseményre kerül sor.

Ám egy ideje már nem igazán hiszel a csodákban, így kicsit pesszimistább is lettél. Az univerzum azt akarja éreztetni veled ezzel a szimbólummal, hogy sokszor a legapróbb dolgokból sülnek ki a legjobbak, csak türelmesnek és bizakodónak kell lenned.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást