Veszélyes lehet a párkapcsolatokra az ezotéria – eláruljuk, miért

Veszélyes lehet a párkapcsolatokra az ezotéria – eláruljuk, miért

Címlap / Életmód / Ezotéria / Veszélyes lehet a párkapcsolatokra az ezotéria – eláruljuk, miért

Elkezded másként látni a világot

Amikor elkezdesz az ezotériával másként, komolyabban foglalkozni, és észreveszel bizonyos összefüggéseket, akkor óhatatlanul másként fogod látni a világot. Sajnos ez lehet rossz dolog is, mert komplett iparág „szerződött” arra, hogy – különösen lelkileg sérülékeny – embereket függővé tegyen az ezotériától. Ez nyilván nem túl egészséges, és természetesen éppúgy rámehet a kapcsolatod, mint a komplett családod.

Azonban akkor is felmerülhetnek benned komoly kérdések, ha csak kicsit merülsz mélyebbre az ezotériában. Nem feltétlenül arra gondolunk, hogy „megvilágosodsz”, hanem, hogy elkezdesz hinni bizonyos összefüggésekben, a sors akaratában, abban, hogy több életünk van, stb. 

Lehet, hogy ami korábban ijesztő vagy éppen nevetséges volt számodra, az most a mindennapjaid szerves része lett.

Ezek után már egyáltalán nem meglepő, hogy másként tekintesz majd úgy általában az életedre is.

Ide kell érteni a munkádat, az életcélodat, és persze a párkapcsolatodat is.

Ha másként látod a világot, az azt jelenti, megváltoztál

Sok egyéb mellett azért is nehéz hosszú távon fenntartani egy komoly párkapcsolatot, mert idővel mindannyian óhatatlanul megváltozunk. Lehet, hogy beleszeretsz valakibe, aki akkor és ott tökéletesen passzolt hozzád, de ha nem idomultok egymás változásaihoz az idő előre haladtával, akkor észrevétlenül is eltávolodhattok egymástól. Erre alaposan ráerősíthet az ezotéria, ami nem csak változásra, változtatásra sarkall, hanem fel is gyorsítja ezt a folyamatot.

Különösen igaz ez akkor, ha te nagyon nyitott és érdeklődő vagy ez iránt, azonban a párod teljesen elutasítja, és a számodra egyértelmű, érdekes összefüggéseket sem látja.

Sőt, lehet, hogy ő is érzi rajtad a változást, ezért támadólag lép fel az ezotériával szemben, holott neked most éppen az a mentsvárad. Mindez sajnos egy ördögi kört indíthat el, mert tényleg lehet, hogy kicsit túlzásba estél, ám ezzel a magatartásával a szerelmed még inkább afelé irányít, hogy az ezotériába kapaszkodj, ne pedig belé.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást