Életmód / Ezotéria

Tudd meg, melyik az uralkodó bolygód és ez mi mindent árul el a személyiségedről

Tudd meg, melyik az uralkodó bolygód és ez mi mindent árul el a személyiségedről

Itt derítheted ki, hogy a születésed időpontjában milyen bolygók uralkodtak éppen.

Szaturnusz

A Szaturnuszt a karma bolygójának szokták hívni. Jó eséllyel tartogat akadályokat, végzetszerű eseményeket és komoly kihívásokat, ezért alighanem balszerencsés az élete annak, akinek a Szaturnusza kedvezőtlenül befolyásolja a születési térképét.

Ebben az esetben sűrűn tapasztalhatod azt, hogy bármerre is indulsz, mindenhol akadályokba ütközöl, állandóan próbatételeket kell kiállnod, mintha tényleg nem tudnál egyről a kettőre jutni.

Pozitív bolygóállások esetén sem mindig könnyű a dolgod, bár ebben az esetben legalább a komolyabb törekvéseidet siker koronázza. Ráadásul, ha ideális csillagkép társult a Szaturnuszodhoz, akkor lehetsz szorgalmas, megbízható és kitartó is.

Nap

A Nap biztosítja az alaptulajdonságainkat, tehát a horoszkóp és az aszcendens után a Napjegy adja a legrészletesebb képet arról, milyen a személyiséged. Nem feltétlenül arra utal, milyennek érzed magadat, vagy éppen mit gondolsz a világról, sokkal inkább arra világít rá, a környezeted milyennek lát téged.

Ennek nyomán a Nap leginkább az egóra van hatással, tehát az akarattal, a tervekkel, ambíciókkal és a vérmérséklettel lehet kapcsolatba hozni.

Felelős az önbizalmadért, magabiztosságodért, optimista hangulatodért. A Napjegyet emellett a férfias energiákkal társítják, szemben a Holddal, ami sokkal inkább a nőies oldalunkra hat.

Hold

A Nap a férfias, kissé racionálisabb énünket befolyásolja, türközi, miközben a Hold jelképezi a nőiességet, az érzelmességet. Felelős tehát az aktuális hangulatunkért, továbbá azt is befolyásolja, mennyire dúskálunk a fantáziákban.

Összefüggésben áll az ösztönökkel, a tudatalattival, a megérzésekkel. Nem véletlen az sem, hogy sok nőnek még a ciklusa is igazodik a Holdhoz: a helyzete befolyásolja a nőiességhez való viszonyunkat, a fogamzást, vagy éppen a szülést.

Emellett az, hogy milyen jegyben állt a Hold, amikor születtél, meghatározhatja azt is, hogyan viszonyulsz a család, az otthon kérdéseihez, mennyire vagy nyitott vagy éppen konzervatív ezekben a kérdésekben.

Jupiter

A Jupiter alapjaiban befolyásolja azt, milyennek látod a világot. Segít abban, hogy boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá, és úgy általában szebbé tedd az életedet, egyszóval hatással van a pozitív életszemléletre.

Bár a szerencse bolygójának is szokták hívni, tulajdonképpen nem a szerencse által segíti az embereket, hanem a hiten keresztül. Aki hisz a jóban, az automatikusan tesz is azért, hogy jobb legyen az élete – ezeket az energiákat tudja erősíteni a Jupiter.

Negatív bolygóállás esetén túlzásokba kergethet, előítéletekkel téríthet le az utadról. Kedvező állás esetén azonban intuíciókat, megnyerő modort, érzékenységet és önzetlenséget biztosít.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást