Tudd meg, melyik az uralkodó bolygód és mennyi mindent árul el a személyiségedről

Tudd meg, melyik az uralkodó bolygód és mennyi mindent árul el a személyiségedről

Címlap / Életmód / Ezotéria / Tudd meg, melyik az uralkodó bolygód és mennyi mindent árul el a személyiségedről

Itt derítheted ki, hogy a születésed időpontjában milyen bolygók uralkodtak éppen.

Szaturnusz

A Szaturnuszt a karma bolygójának szokták hívni. Jó eséllyel tartogat akadályokat, végzetszerű eseményeket és komoly kihívásokat, ezért alighanem balszerencsés az élete annak, akinek a Szaturnusza kedvezőtlenül befolyásolja a születési térképét.

Ebben az esetben sűrűn tapasztalhatod azt, hogy bármerre is indulsz, mindenhol akadályokba ütközöl, állandóan próbatételeket kell kiállnod, mintha tényleg nem tudnál egyről a kettőre jutni.

Pozitív bolygóállások esetén sem mindig könnyű a dolgod, bár ebben az esetben legalább a komolyabb törekvéseidet siker koronázza. Ráadásul, ha ideális csillagkép társult a Szaturnuszodhoz, akkor lehetsz szorgalmas, megbízható és kitartó is.

Nap

A Nap biztosítja az alaptulajdonságainkat, tehát a horoszkóp és az aszcendens után a Napjegy adja a legrészletesebb képet arról, milyen a személyiséged.

Nem feltétlenül arra utal, milyennek érzed magadat, vagy éppen mit gondolsz a világról, sokkal inkább arra világít rá, a környezeted milyennek lát téged.

Ennek nyomán a Nap leginkább az egóra van hatással, tehát az akarattal, a tervekkel, ambíciókkal és a vérmérséklettel lehet kapcsolatba hozni.

Felelős az önbizalmadért, magabiztosságodért, optimista hangulatodért. A Napjegyet emellett a férfias energiákkal társítják, szemben a Holddal, ami sokkal inkább a nőies oldalunkra hat.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást