Neked mi az éntérképed? Így találd meg a helyes irányt az életben
Colette Baron-Reid Éntérkép című könyve (XXI. Század Kiadó, Budapest 2011) alapján megrajzolhatod a saját térképedet, és megtalálhatod a…
2014.01.16.Colette Baron-Reid Éntérkép című könyve (XXI. Század Kiadó, Budapest 2011) alapján megrajzolhatod a saját térképedet, és megtalálhatod a…
írta Sütő Gyöngyi 2014.01.16.Hogyan készítsünk magunknak otthon müzliszeletet? Nem is olyan régen még furcsán néztek arra, aki müzlit evett, de ma…
írta Sütő Gyöngyi 2014.01.15.A húst soha ne tegyük áztatólébe, hanem folyó víz alatt alaposan mossuk meg, hogy az értékes tápanyagok benne…
írta Sütő Gyöngyi 2014.01.14.A buddhista vallás úgy tartja, és mi is elismerjük, hogy életmódunk és táplálkozásunk összefügg. Az a mód, ahogy…
írta Sütő Gyöngyi 2014.01.13.A konzervek a közhiedelemmel ellentétben sok tápanyagot tartalmaznak, és némelyikük még 4 év elteltével is biztonsággal fogyasztható. Milyen…
írta Sütő Gyöngyi 2014.01.12.Sokáig azt hittük, hogy a gondolkodás központja az agy. Kísérletek igazolták, hogy ez nem így van. Energiamezők a…
írta Sütő Gyöngyi 2014.01.12.A képnézegetés a lélek terápiája. A képek erős hatással vannak a lelkünkre. Ezt a sajátságukat akár tudatosan is…
írta Sütő Gyöngyi 2014.01.09.A hideg hónapokban, különösen a téli napforduló tájékán az az egyik legnehezebben feldolgozható változás, hogy kevés a fény.…
írta Sütő Gyöngyi 2014.01.09.A kiviből sokféle édességet készíthetünk. A legegyszerűbb, ha gyümölcssalátába tesszük, vagy joghurttal és mézzel összeturmixolva fogyasztjuk. Most azonban…
írta Sütő Gyöngyi 2014.01.06.„Szőrmekabátba öltözött smaragd” ‒ így nevezik Kínában a kivit, Európában pedig származása és savanykás íze miatt sokáig „kínai…
írta Sütő Gyöngyi 2014.01.02.