Szórakozás / Otthon

Kiderült, hogy a szív a legintelligensebb szerv!

Sokáig azt hittük, hogy a gondolkodás központja az agy. Kísérletek igazolták, hogy ez nem így van.

Energiamezők a szív körül Testünk minden szervét információkban gazdag energiamezők veszik körül. Az egyik szerv különösen erőteljes mezőket hoz létre, amelyek az egész testre hatással vannak. Ez a szerv a szív. Minden szervnek vannak feladatai, a szív munkája azonban kiemelkedő. Az általa előállított és közvetített jelek szabályozó jelentőségűek. A szív folyamatosan elektromos és mágneses jeleket, nyomáshullámokat sugároz a test felé. A sejtek más-más időpontokban fogják fel ezeket a jeleket, mert azok eltérő sebességgel haladnak a keringési rendszerben.    A szívdobogás hatása a testre

A legnagyobb ritmikus, elektromágneses jel a szívből indul ki. Érzelmi mintákkal áthatott információkat küld a test felé, és eltérő dobogási mintákkal válaszol a pozitív és a negatív érzésekre. A szívnek az érzésekre adott egyenletes vagy egyenlőtlen dobogása hangolja be az idegrendszer, a többi szerv és a mirigyek működésének ritmusát. A pozitív érzelmek, mint például a szeretet, a hála, az elismerés, másféle szívmintákat eredményeznek, mint a negatív dolgok, például a düh vagy a bánat. Az egyenletes vagy rendezetlen szívdobbanások egyenletes vagy rendezetlen hullámmintázatokat indítanak el az agy felé.

Amikor a pulzusunkat megtapintjuk, a szívünk által létrehozott nyomáshullámokat érzékeljük. Valahányszor a szívünk dobban egyet, a nyomáshullám végigfut a testünkön, eljut egészen az agyunkig, és szinkronizál, összhangba rendez minden idegsejtet. A szinkronizáló jel teljes szinkronizáló hatással van ránk. Amikor valaki koherenciában van, és a szíve egyenletesen ver, érezhetően árad belőle szeretet, a részvét vagy a hála.

Ez az a tökéletes fiziológiai állapot, amely megalapozza a tanulást és a jó teljesítményt, támogatja a test megújulásra való hajlamát, öngyógyító folyamatait. A szív rendelkezik egy saját belső idegrendszerrel, amely képes érezni, érzékelni és emlékezni, és olyan információkat állít elő, amelyek az agytól függetlenek. Tehát a bejövő információk első állomása a szív, innen haladnak tovább az agy irányában. A jövendőmondó szív

A test képes előre jelezni azokat a jövőbeli eseményeket, amelyek az adott személy számára érzelmi töltéssel rendelkeznek.

Egy kísérletben az alanyt olyan érzékelőkhöz kapcsolták, amelyek rögzítették az agyhullám-tevékenységet, a szívtevékenységet, valamint a szív és az agy kölcsönhatását. Egy számítógéphez ültették, ahol 6-8 másodpercenként fényképek jelentek meg, és az ő feladata az volt, hogy megnyomjon egy gombot. Az érzelmi spektrum két ellentétes oldalának megfelelő képeket váltogatták, méghozzá szokatlan sorrendben, amely nem volt sem előre rögzített, sem véletlenszerű, mivel a számítógép mindig olyat küldött a monitorra, amilyet az alany teste kiválasztott.

Olvastad már?  A te szerelmed is okosabb, mint az átlag? Akkor van egy rossz hírünk!

Meglepő eredmények születtek, mert a test már azelőtt válaszolt, hogy a képek megjelentek volna. A szervek közül pedig elsőként a szív reagált. A jeleket az agyba küldte, majd az agy juttatta el azokat a többi szervhez. A test válasza után már tudatosan is felfogjuk a történéseket. A szívben található idegsejtek ugyanúgy rövid és hosszú távú memóriával rendelkeznek, mint az agy, és képesek az információk feldolgozására is.   

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást