Almás palacsinta fahéjas almaszószban

Címlap / Életmód / Receptek / Almás palacsinta fahéjas almaszószban

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

Az almák mindig finomak. Többes számban írtam, hisz ahány fajta alma, annyi íz. Ehhez az almás palacsintához jonagoldot használtam. 

A reszelt alma a palacsinta tésztába keverve csoda jó! Vastagabb, dundibb palacsintákat süss! Ha lehet, kisebb méretű serpenyőben süsd ki őket, így egy normál méretű lapos tányéron a fahéjas almaszószban tudod majd őket tálalni.

Hozzávalók:

  • 1 kg jonagold alma
  • 2 tojás
  • 2 dl+1,5 dl tej
  • ásványvíz szükség szerint
  • 30 dkg liszt
  • 1 evőkanál barnacukor
  • 1 citrom reszelt héja
  • fahéj
  • ½ főzős vanília puding
  • olaj a sütéshez

Elkészítés:

Az almát megmossuk, megtörölgetjük.

Oldalak: 1 2 3

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/3
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!