Leveles tésztában sült zöld spárga

Címlap / Életmód / Receptek / Leveles tésztában sült zöld spárga

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

A spárga könnyű és könnyen emészthető táplálék. Megörvendeztet bennünket magas vitamin- és ásványianyag-tartalmával. Fogyasszuk hát kedvünkre, ha pénztárcánk is megengedi, hisz kalóriatartalma igen alacsony. Friss, roppanós spárgát vegyünk mindenképpen! 

Hozzávalók:

40 dkg friss zöld spárga só 20 dkg leveles tészta 1 evőkanál szezámmag 1 tojás

Elkészítés:

A spárgát megtisztítjuk, végeiről az esetleges fás részeket lehámozzuk. 

A megtisztított zöldséget sós vízben 5 percig főzzük, majd leszűrjük, megszárítjuk.

Oldalak: 1 2

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/2
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!