Hányadikán születtél? A személyiségedre is kihat a születésed napja

Hányadikán születtél? A személyiségedre is kihat a születésed napja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Hányadikán születtél? A személyiségedre is kihat a születésed napja

Belegondoltál már abba, hogy esetleg a születésed napja nem csak azt határozza meg, mikor kell elfújnod a gyertyákat a tortádon? A számmisztika szerint ugyanis az, hogy hányadikán jöttél világra, a személyiségedhez is rengeteget tesz hozzá. Ha te is kíváncsi vagy, mit árul el rólad a születésnapod, olvasd el az alábbi útmutatót!

Ha elsején születtél:

Erős személyiséged van, amihez vezetői készségek társulnak – nem csoda, hogy szívesebben dolgozol főnökként. Mindig vannak új ötleteid, köszönhetően kreatív oldaladnak, magabiztosságod pedig segít abban, hogy ezeket képes legyél megvalósítani.

Ha másodikán születtél:

Számodra fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt és a harmóniát az élet minden területén. Igazi csapatjátékos vagy, aki könnyen megérti mások problémáját, és képes vagy az empátiára. Nagyon fontos számodra a szeretet és a kapcsolatok, ugyanakkor érdemes kicsit több odafigyelést fektetned az önbizalom-építésre (ez ugyanis nem annyira az erősséged).

Ha harmadikán születtél:

Nagyon jó humorérzéked van, és bárkivel könnyedén kezdesz beszélgetésbe. Csak úgy vonzod magadhoz az embereket karizmatikus személyiségeddel, és mindenki úgy érzi, hogy megvan benned az a bizonyos plusz. Emellett van érzéked a művészetekhez és a kreativitáshoz – érdemes kipróbálnod magad ezen a területen.

Ha negyedikén születtél:

Nagyon határozott vagy, ha pedig célokat tűzöl ki magad elé, biztos, hogy a határ a csillagos ég lesz. Mindig keményen dolgozol, és igyekszel a maximumot kihozni a végeredményből. Fontos számodra az őszinteség, épp ezért tartanak az ismerőseid kifejezetten megbízható személyiségnek.

Ha ötödikén születtél:

Te aztán tudod, hogyan kell beszélni az emberekkel! Bármikor, bármilyen szituációban képes vagy a kommunikációra, ugyanis nagyon sokoldalú vagy, és szinte minden felkelti az érdeklődésed. Akár hobbiról, akár munkáról van szó, szükséged van a kihívásokra – miután azonban nem találsz bennük többet, gyorsan unatkozni kezdesz.

Ha hatodikán születtél:

Megbízható személyiség vagy, aki szívesen vigyáz másokra. Ezek után nem meglepő, hogy az ismerőseid állandóan hozzád fordulnak tanácsért és támogatásért! Rendkívül családközpontú vagy, és a szerelem is fontos szerepet tölt be az életedben; emiatt pedig sokkal jobban érzed magad egy párkapcsolatban, mint egyedülállóként.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5

»