Életmód / Ezotéria

A legfüggetlenebb csillagjegyek: velük lehetetlen kapcsolatot kialakítani

A legfüggetlenebb csillagjegyek: velük lehetetlen kapcsolatot kialakítani

Tudják, hogy saját magukra mindig támaszkodhatnak, és mivel sokszor túl bonyolult dolog megbízni másokban, inkább nem választják az elköteleződés útját…

Vízöntő

A sort nem is kezdhetnénk másokkal, mint a Vízöntőkkel: ők igazi, szabadon gondolkodó emberek, amit hisznek, tesznek, vagy mondanak, arra nincs ráhatásuk másoknak. A Vízöntő annyira független, hogy sosem kényszeríti magát olyan helyzetbe, amitől a közvélemény számára elfogadottabbá válik. Gyakran direkt inkább szembemegy ezekkel az elvárásokkal.

Az egyetlen jóváhagyás, amit egész életükben keresnek, az a saját véleményük. Nem csinálják azt, amit elvárnak tőlük, mindig külön utakon járnak, és a lehető legkreatívabb módon teszik a dolgaikat. 

Nyilas

A Nyilasok már más értelemben függetlenek, mint a Vízöntők, ők ugyanis inkább a szabadságot igénylik, a tudatot, hogy oda mennek, ahova csak akarnak, és azt csinálnak, amit csak szeretnének.

A legjobban azt utálják, ha valakitől engedélyt kell kérniük, ilyenkor inkább szedik a sátorfájukat és menekülnek.

Magabiztosak, talpraesettek, nem izgulnak amiatt, hogy nem boldogulnak egyedül, így aztán bátran vállalják a legnagyobb kihívásokat és a kockázatokat is. Nem pánikolnak, hisznek a saját képességeikben – már csak ezért sem tűrik, hogy mások irányítsák őket. 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást