Életmód / Ezotéria

Alkalmazott vagy főnök típus vagy? Csillagjegyed elárulja

Kos

A Kos az egyik a négy csillagjegyből, amelyik született vezető. Látod a beosztottak képességeit, jól delegálsz és a csapatod hisz benned. A Kos szerethető személyiség, így kollégáid szinte kivétel nélkül kedvelnek. A munka iránti lelkesedésed mindenkire átragad, öröm veled és neked dolgozni.

Bika

A Bika ösztönös vezéregyéniség, az egyik a négy született főnök csillagjegyből. Biztos pontja az egész csapatnak, mindenkit ugyanannyira tisztel és a munka nehéz részét példamutatóan maguk végzik el. A Bika egyszerre tud a főnököd és a barátod lenni, remek tanácsokat ad és a beosztottjaiért mindig kiáll.

Ikrek

Az Ikrek a munkát kreativitással közelíti meg és fontos számára, hogy egyben szórakozás is legyen. Nem a legjobb vezető, mert hajlamos maga generálni a drámát és a figyelme könnyen elkalandozik, de ugyanakkor jó gondolkodó és beosztottjaival mindig végtelenül segítőkész.

Rák

A Rák kissé túl érzelmes ahhoz, hogy igazán talpraesett főnök legyen. Ennek ellenére ha vezető pozícióba kerül, biztos lehetsz benne, hogy a családias légkört teremt. Lojális, lelkiismeretes főnök, akinek egyetlen baja, hogy elvárja, hogy beosztottjai érzelmileg is nagyon kötődjenek hozzá és a munkához.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást