Ennyire jók a megérzéseid a zodiákusod szerint – Magadra ismersz?

Ennyire jók a megérzéseid a zodiákusod szerint – Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ennyire jók a megérzéseid a zodiákusod szerint – Magadra ismersz?

Kos

E jegy szülöttei kiskoruktól kezdve igazi empaták. Mivel a Kosok nagyon érzékenyek és sérülékenyek, ezért később zárkózottak lesznek, és egyfajta védőfalat húznak maguk köré, nehogy megsérüljenek.

A megérzéseik olyannyira erősek, hogy képesek a legapróbb veszélyt is érzékelni, ami őket vagy a szeretteiket fenyegeti. A Kos, bár nehezen nyílik meg, de ha egyszer közel enged magához valakit, akkor azt tűzön-vízen át megvédi a rossztól.

Bika

Rendkívül szeretetéhes jegy, mindent a szerelem és a szenvedély köré épít. Igazi ösztönlény, imád adni és másoknak örömet szerezni. Ösztönösen megérzi, ha valaki negatív energiákkal közelít és le akarja rombolni azt a romantikus idillt, amit felépített – ilyenkor azonnal bekapcsol a védelmi rendszere és harcba száll a béke helyreállítása érdekében.

Ikrek

A világ az ötletek, szavak és gondolatok végeláthatatlan kalandja az Ikrek számára. E jegy szülötte azzal a különleges képességgel rendelkezik, hogy akár a mellette álló gondolatait is érzékeli.

Nem kell megijedni, az Ikrek ritkán élnek vissza adottságukkal – a megszerzett információkkal csupán saját kíváncsiságukat csillapítják, de nem ritka, hogy segítő jobbot nyújtanak annak, aki igényli.

Rák

Ennek a csillagjegynek a szülöttei nagyon intuitívak és szó szerint zsigereikben képesek megérezni az energiákat. Sok Rák hajlamos elsiklani ezek felett a megérzések felett, pedig, ha hallgatnának rájuk, akkor sok csalódástól megkímélhetnék magukat.

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon nyitottak, egyenesek és extrovertált személyiségek, akik egy igen különleges képességgel rendelkeznek: képesek megérezni a másokban munkálkodó isteni energiákat. Nem véletlenül tartják e csillagjegy szülötteit az isteni hatalmak hírnökeinek.

Szűz

Természetüknél fogva képesek megérezni, ha valami rossz fog történni körülöttük. Sokszor a katasztrófa bekövetkezte előtt egyfajta nyugtalanság szállja meg a Szüzet. E csillagjegy szülöttei közül rengeteg egészségügyi dolgozó és állatorvos kerül ki, mivel képesek érzékelni, ha a szervezetben valami rosszul funkcionál.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást