A vegán tésztás fogások nemcsak az ételérzékenyek legjobb barátai lehetnek: hihetetlenül gyorsan elkészülnek és mennyei finom, meleg vacsorát jelentenek még a legpörgősebb napokon is.
Ha már a sörélesztőről volt szó: tudod, mi ez a finomság? A sörgyártás egyik mellékterméke, ami tele van hasznos tápanyagokkal, többek között rengeteg B-vitaminnal. De ami miatt igazán szeretjük, az a természetesen sajtos aromája. Én úgy használom a konyhámban, mint egy fűszert, szinte mindenbe rakok bele egy keveset. Vegán sajtszószt úgy készíthetsz, ha felkockázol pár zöldséget (kevés répát, hagymát és burgonyát), mellé dobsz egy marék kesudiót, majd annyi vízben puhára főzöd, amennyi éppen ellepi. Fűszerezed kedved szerint és tegyél hozzá 2-3 evőkanál sörélesztőt. Turmixold le és már öntheted is a tésztára!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!