Vigyázz! Így tűnnek el a vitaminok az ételekből
Mi az igazság a nyers és a főtt ételekkel kapcsolatban? Hány fokon bomlik le a C-vitamin, és érdemes-e…
2014.03.31.Mi az igazság a nyers és a főtt ételekkel kapcsolatban? Hány fokon bomlik le a C-vitamin, és érdemes-e…
írta Sütő Gyöngyi 2014.03.31.Eleged van abból, hogy a hűvös idő beköszöntével rögtön lecsap rád a megfázás, és papírzsepi-hegyek mögül pislogsz a…
írta Sándor Alexandra 2013.11.17.A vajtök egy Észak-Amerikában őshonos zöldségfajta, melyet omlós húsa, mennyei íze és változatos elkészítési lehetőségei miatt az európaiak…
írta Sándor Alexandra 2013.10.27.Manapság már nem lehetetlen szőlőt szerezni májusban, vagy epret októberben, mégis vannak bizonyos ételek és ízek, amiket jellemzően…
írta Zabolai Margit 2013.09.06.Ha több tincstől szabadulsz meg, mint kellene – tehát a napi veszteség meghaladja a 100 szálat –, a…
írta Sándor Alexandra 2013.07.11.Rengeteget hallunk a napsugárzás káros hatásairól. Ez a tény nem is sántít, de miatta egyre inkább háttérbe szorulnak a…
írta Szabó Erzsébet 2013.05.08.Szeretnéd megőrizni a fiatalságod és az egészséged? Összegyűjtöttük azt a tíz vitamint, illetve ásványi anyagot, amely a legnagyobb…
írta Sándor Alexandra 2013.03.22.Nem véletlen, hogy az algákat úgy nevezték az aztékok: az „Istenek ajándéka”. Számtalan pozitív hatással rendelkezik, felhasználási területeinek…
írta Fischer Anna 2013.02.03.A tobozok magjáról, vagyis a fenyőmagról azonban sokan nem is tudják, hogy mennyi jótékony hatással rendelkezik, pedig több…
írta Fischer Anna 2012.11.21.A szüret egyik elengedhetetlen velejárója a must, amely valószínűleg sokunk kedvenc itala októberben. Nem csak íze és a…
írta Fischer Anna 2012.10.09.