Friss anyukaként is sikeres a gasztroblogger – Interjú Juhász Viviennel
Nincs ötleted, hogy mit főzz ebédre, vagy készítenél egy finom, különleges süteményt, méghozzá diétásan, de nem találod az…
2021.09.27.Nincs ötleted, hogy mit főzz ebédre, vagy készítenél egy finom, különleges süteményt, méghozzá diétásan, de nem találod az…
írta Nyul Debóra 2021.09.27.Magyar vállalkozók egyedi kézműves termékeit felfedezni mindig nagy öröm volt számomra, de az utóbbi egy év különösen ráébresztett…
írta Nyul Debóra 2021.09.27.Rengetegen vannak, akik az elmúlt hónapokban elveszítették az állásukat, vagy a túlélésért küzdenek. Mégis fontosnak tartom, hogy észben…
írta Schuster Borka 2021.04.16.A 21. század kultúrája isteníti az elfoglaltságot: aki unatkozik, vagy éppen nem csinál semmi hasznosat, annak rosszul kell…
írta Nagy Niki 2020.12.23.Nem is olyan régen még elképzelhetetlen volt, hogy interneten dolgozzunk, ma pedig már konkrét szakmák épülnek erre és…
írta Szirák Viki 2020.10.05.Nagymamáink korában a 30 éves nők már „vénlányoknak” számítottak, hiszen a nagy többség eddigre már férjnél volt és…
írta Berényi Nóri 2016.11.02.Nehéz megmondani, hogy a húszas éveink a legszebb, vagy épp a legküzdelmesebb szakasza életünknek, hiszen ekkor kapjuk a legtöbb…
írta Berényi Nóri 2016.09.26.Sok ember hivatástudatból tanul meg, majd végez minden nap egy szakmát. Megéri számunkra kitartani a hivatástudatunk mellett? Mit…
írta Farkas Erika 2011.11.02.