Teszteld, hogy merre járnak a gondolataid, mert ez lesz végül az életcélod!

Teszteld, hogy merre járnak a gondolataid, mert ez lesz végül az életcélod!

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Teszteld, hogy merre járnak a gondolataid, mert ez lesz végül az életcélod!

0%

Mi volt gyerekként a legnagyobb álmod?

Mi hiányzik a jelenlegi munkádból?

Szerinted mi a legjobb tulajdonságod?

Találkozol a dzsinnel. Mit kívánsz tőle?

Szerinted mi a boldog élet titka?

Teszteld, hogy merre járnak a gondolataid, mert ez lesz végül az életcélod!
Gyógyítás

Nem is kérdés, hogy életcélod között szerepel a gyógyítás. Ezt gyerekként lehet lekorlátoztad az orvos szakmára, de felnőttként már lehetőséged van a gyógyítás különböző módszereit alkalmazni. Bármikor elvégezhetsz egy tanfolyamot, vagy akár visszaülhetsz az iskolapadba és elkezdhetsz egy új hivatást is. Amíg itt vagy a Földön, nincs késő, ezért ne hallgass a rossz hangokra, melyek azt súgják, hogy már nem segíthetsz másokon. Aztán az is lehet, hogy a legjobb hallgatósága vagy szeretteidnek és mindennél nagyobb szükségük van rád. Találd meg a módszeredet, ami boldoggá tesz, ami téged is tölt és legyél igazi gyógyító.
Önszeretet

Aki ennyi elismerésre és csillogásra vágyakozik, annak bizony komoly problémája van az önszeretettel. A legtöbb sztár azért akart nagyra törni és rivaldafényben élni, mert onnan pótol valamit, ami hiányzik az életéből. Jim Carrey például nyíltan beszélt a színészet mögötti motivációjáról, ami az édesapjától várt szeretet volt. Lehet, hogy te is azért vágysz ennyire mások elismerésére, mert épphogy magadtól nem kapod meg a kellő törődést. Csakhogy, amíg ez hiányzik, mások nem tudják betölteni ezt az űrt. Mostantól tehát legyen az önszeretet az elsődleges célod.
Kapcsolódás másokkal

Nem lehet, hogy az évek során túlságosan is elszigetelődtél másoktól? Nagyon jó tulajdonságod, hogy szeretsz egyedül lenni, saját magad társaságában, de az életnek akkor van igazán értelme, ha megoszthatjuk másokkal. Legalább tegyél egy próbát és kezdj el nyitni mások felé. Lehet, hogy eleinte ez roppant félelmetesnek tűnik, esetleg félsz megmutatni a sebezhető oldaladat, de hidd el, hogy ez jelenti a szabadságod kulcsát. A sebezhetőség felvállalásával mindenki küzd, pedig csak az elfogadást kellene gyakorolnunk egymás irányába.
Alkoss valamit!

Nem is kérdés, hogy te az alkotásra születtél. Alapvetően minden ember ezzel a céllal érkezik a Földre, de neked hivatásszerűen kellene ezt űznöd. Ha még nem tudod, hogy egész pontosan mit is kellene adnod a világnak, akkor csak vágj bele valamibe, ami érdekel. Korántsem biztos, hogy ez lesz az életcélod, de valamerre el kell indulni. Tombol benned a kreativitás és tettvágy, amit nem szabad kiengedned a kezeid közül. Merthogy könnyen lehet, hogy az alkotásod hatással lesz a világra és az utókorra is! Kezdd el még ma!

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást