Életmód / Pénz és hivatás

20 motiváló idézet hétfőre, hogy könnyebben indítsd a napot

20 motiváló idézet hétfőre, hogy könnyebben indítsd a napot

Szerintem mindenki küzd. Nincs olyan, hogy valakinek könnyebb és bizony még a legpozitívabb emberek is elveszítik néha a motivációjukat. Bár manapság a social média felületeken hajlamosak az emberek csak a jó dolgokat kikommunikálni az életükről, attól még vannak hullámvölgyek. És ez így van rendben, mert az élet változik, vannak jobb és rosszabb napok.

Sőt, ha épp valami nem úgy jön össze, ahogy szeretnénk, az is teljesen rendben van, hiszen a kudarcainkból tanulunk a legtöbbet. Az azonban maximálisan rajtunk múlik, hogyan kezeljük ezeket a helyzeteket. Egy-egy nehezebb nap vagy rossz tapasztalat után mennyire vagyunk képesek felállni és tovább küzdeni. 

Az alábbi motivációs idézetek segíthetnek megérteni, bármiből fel lehet állni és kicsit irányt is adnak a sikerhez és a boldogsághoz is. Bal lábbal keltél fel? Úgy érzed, ma semmire nem vagy képes? Hogy sosem éred el a célod? Csak olvasgasd ezeket a sorokat és máris motivációra lelsz – legalábbis remélem, hogy ha mást nem is, picit segítenek kitartani.   

„Már egy apró pozitív reggeli gondolat is képes megváltoztatni az egész napod”

– Dalai Láma.

„Kudarc és siker között csak annyi a különbség, hogy valami majdnem megfelelő vagy pontosan megfelelő”

– Charles Simmons.

„A pozitív érzések nem a sors ajándékai, az embernek meg kell dolgozni értük”

– Stefan Klein

„A sikeres emberek a lehetőséget keresik és azt, hogyan segíthetnek másoknak. A sikertelen emberek folyton azt kérdezik: Nekem mi jó ebből?”

– Brian Tracy

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást