Sikeres vállalkozó lenne belőled? Csillagjegyed elárulja

Sikeres vállalkozó lenne belőled? Csillagjegyed elárulja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Sikeres vállalkozó lenne belőled? Csillagjegyed elárulja

Kos

A Kos szívesen veti magát a dolgok sűrűjébe, és a kezdeti lelkesedése mindig nagy, és bármilyen akadályt át tud törni. Éppen ezért nagyon jó lehet abban, hogy beindítson egy vállalkozást, kitaláljon valami új dolgot, a nehézségek számára akkor kezdődnek, amikor később, az első lendület elpárolgása után beáll a rutin, és ezzel együtt is működésben kell tartani a cégét.

Bika

A Bika teherbírása és szívóssága kiválóan alkalmassá teszi őt arra, hogy elvigyen a hátán egy vállalkozást, de arra figyelnie kell, hogy hajlamos lehet túlterhelni magát. Aki saját vállalkozást vezet, annak sosem ér véget a munkaidő, és Bikaként ezt tényleg komolyan is veheted, ami pedig hosszú távon nem tesz jót sem neked, sem a céged lendületének. Ha saját vállalkozást indítanál, meg kell tanulnod lazítani egy kicsit.

Ikrek

Az Ikrek a kezében tartja a szakmai dolgokat, és a kreativitással sincs gondja, így ügyesen egyensúlyozhat, és sikerre vihet egy vállalkozást. Azzal viszont tisztában kell lenned, hogy egy vállalkozás bizony konfliktusokkal is járhat, és könnyen lehet, hogy fel kell majd vállalnod néhány nézeteltérést. Mivel igényled az emberek szeretetét és elismerését, ezért ez olyasvalami lehet, amit meg kell tanulnod kezelni, ha saját üzletet indítanál.

Rák

A Rák szeret biztosra menni, és rosszul viseli, ha nagy rajta a nyomás, vagy egyedül kell meghoznia komolyabb döntéseket. Éppen ezért nem biztos, hogy a vállalkozói létforma neki való, de ha mégis késztetést érez erre, akkor megtalálhatja önmagában a bátorságot és teherbírást, hogy irányítson, még ha nem is biztos, hogy különösebben jól fogja érezni magát ebben a szerepben.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást