Angellica+4 – Összehangolt támadás a pluszkilók ellen (x)

Angellica+4 – Összehangolt támadás a pluszkilók ellen (x)

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Angellica+4 – Összehangolt támadás a pluszkilók ellen (x)

Az angelikafű és még négy másik gyógynövény kombinációja csodákat tett Gregor Bernadettel, aki 44. születésnapja alkalmából egy bikinis fotózással is meglepte magát, hogy megörökítse álomalakját.

Berni régóta szeretett volna egy a mostanihoz hasonló fotósorozatot, de hiába próbált évekig formába lendülni, minden próbálkozása kudarcot vallott.

– Tisztában vagyok vele, hogy az idő nem áll meg, talán soha többet nem lesz lehetőségem megismételni ezt a szuper kalandot. Mindig is visszahúzódó, önbizalom-hiányos nő voltam, meg akartam felelni mindenkinek, de folyamatosan úgy éreztem, hogy nem tudok. Most, hogy visszanyertem a lányos alakomat, vele együtt az önbizalmam is megerősödött, hihetetlenül élveztem a fotózás minden pillanatát. A tükörből és az elkészült képekről egyaránt olyan nő néz vissza rám, amilyenné mindig is szerettem volna válni. Egy barátnőm ajánlotta nekem az angelikafűvet, és még négy másik olyan természetes összetevőt, ami az angelikafű mellett fogyókúrás hatással bír önmagában is, de egybegyúrva őket koncentrált támadást jelentenek a pluszkilók ellen – meséli lelkesen a színésznő.

Erdei Lilla dietetikus, személyi edző munkája során sok emberrel találkozik, akik keményen küzdenek a fogyás érdekében.

– Nem győzöm hangsúlyozni a megfelelő étrend és a mozgás fontosságát, amelyek hatását felerősíthetjük olyan étrend-kiegészítővel, mint például az Angelika+4 – mondja Erdei Lilla. – Az angelikafű, a zsírszintézis gátlásán keresztül fejti ki a hatását – bár itthon ezt a tulajdonságát kevésbé ismerik –, és 4 másik gyógynövénnyel kombinálva valóban csodákra képes:

 • A Sevillai Narancs hozzájárul a testsúly csökkentéshez, segít fenntartani az egészséges zsírszövet egyensúlyt úgy, hogy a zsírok lebontását gyorsítja és felpörgeti a szénhidrát anyagcserét is.
   
 • A Gumar csökkenti az étvágyat, főként az édes íz utáni sóvárgást, normalizálja a szénhidrátok felszívódását, ilyen módon hatással van a szénhidrát anyagcserére is.
   
 • A Hólyagmoszat növeli a teltségérzetet, ezáltal mérsékli az energiabevitelt, segíti az emésztést, rosttartalma révén pedig fokozza az anyagcserét.
   
 • A Guggul a zsíranyagcserére van hatással, a testsúlycsökkentést segíti, emellett hozzájárul a bőr egészségének fenntartásához, amely tulajdonságára nagy szükség van, hiszen fogyás közben a bőrünk gyakran megsínyli a méretváltozást.

Berni már egybe csomagolva kapta ezen öt növény egymás erejét felerősítő kombinációját az Angellica+4-ben, ami olyan eredményeket hozott nála, amely minden diétázó ember álma!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

  Írj egy hozzászólást