Újra divat falra szőnyeget rakni! 10 meglepően inspiráló dekoráció

Újra divat falra szőnyeget rakni! 10 meglepően inspiráló dekoráció

Címlap / Otthon / Dekor / Újra divat falra szőnyeget rakni! 10 meglepően inspiráló dekoráció

A retró – még ez is lehet csinos!

Ez a stílusú szőnyeg pont úgy néz ki, mint a nagymamáé, de valahogy mégis stílusosabb, mint amilyen anno a nagyi falán lógott évtizedekig. Az ilyen nagyon retró, nagyon színes szőnyeg elsősorban a minimál, visszafogott, monokróm szobákban néz ki jól, ott viszont tényleg a helyiség éke lehet.

A monokróm

Ha tetszik a stílus, de alapvetően nem kenyered a színes, feltűnő dekoráció, akkor sem kell lemondanod a faliszőnyegről – egyszerűen keress olyat, ami színjeiben és mintájában stimmel az ízlésedhez. Ez a monokróm szőnyeg nagyon szépen mutathat bármelyik visszafogott lakásban is.

A mediterrán

Ez a szőnyeg igazán különleges, ugyanúgy lehet mediterrán, mint magyar mintás.

Jellemzően a mediterrán stílusú házakban, lakásokban is mutat a legjobban, az sem baj, ha nagy térbe teszed, hiszen intenzív a mintája.

Az egész falas

Ha nem olyan nagy a helyiség, vagy találsz egy igazán óriási szőnyeget, akkor akár az egyik falat is bevonhatod vele teljesen. Arra azért figyelj, hogy ilyenkor érdemes viszonylag minimál mintás szőnyeget válassz hozzá, mert a nagyon élénk, nagyon feltűnő változat furcsán mutathat, ha egy egész falat beterít.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást