Reggel nehezen kelsz ki az ágyadból? Próbáld ki ezt az egyszerű trükköt!

Reggel nehezen kelsz ki az ágyadból? Próbáld ki ezt az egyszerű trükköt!

Címlap / Otthon / Háztartás / Reggel nehezen kelsz ki az ágyadból? Próbáld ki ezt az egyszerű trükköt! / 2. oldal

Vannak olyan időszakok, amikor sokkal nehezebben indul a reggel, mint egyébként – télen ez különösen igaz, hiszen hideg van és sötét, az ágy pedig meleg és puha, így nem egyszerű rávennie magát az embernek, hogy kikeljen belőle. Ha viszont erre az egyetlen, pofonegyszerű gyakorlatra rászoktatod magad, sokkal könnyebben megy majd az ébredés.

Az alábbi dolgokra viszont ilyenkor is érdemes figyelni, így nem okoz gondot a tervezés:

  • Tartsd magad a könnyen elérhető, élvezhető dolgokhoz! Ha arra készülsz, hogy most végre kiválogatod az összes ruhádat, és színek szerint rendezed őket, csak akkor tűzd ki célul aznapra, ha ezt tényleg élvezed. Nem kell nagy dologra gondolni, elég, hogy értékeled azt a negyed óra szabadidőt a tömegközlekedésen, amikor végre olvashatsz.
  • Ne engedd, hogy elmaradjon! Könnyű elhavazódni a munkában vagy a tanulásban, de ha már egyszer kitűzted a célodat, tartsd is magad hozzá. Különben soha nem szoksz rá erre az egészre, hiszen hiába beszéled meg magaddal, hogy milyen jó lesz neked később, ha kihagyod, nem érzed majd azt a megelégedést, amit kellene.

Az egész lényege az, hogy legyen valami, amit már reggel vársz. Ami végigkíséri a napodat, még akkor is, ha rosszabbul sül el, mint gondoltad.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»